- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
- #1.161
Olacağım gün olurdu normalde olduğumda da yatak döşek olurum.. ama geçen ay hiç belirti yaşamadan oldum
Şimdi olacak gibi regl belirtileri yaşıyorum..
3 tane fitil kullandım hamilelik olacağı vardıysada daha hiç ihtimali kalmadı gibi geliyor
Bi yandan da bir an önce olacaksam olup bir daha ki aya başlamak istiyorum
Az kaldı bir iki güne herşey belli olur. İnşallah vardır gebelik. Doktor ve eczacı etkilemez demişti ona kafayı takma bence. Güzel haberler alalım bu ay hepimiz inşallahhhOlacağım gün olurdu normalde olduğumda da yatak döşek olurum.. ama geçen ay hiç belirti yaşamadan oldum
Şimdi olacak gibi regl belirtileri yaşıyorum..
3 tane fitil kullandım hamilelik olacağı vardıysada daha hiç ihtimali kalmadı gibi geliyor
Bi yandan da bir an önce olacaksam olup bir daha ki aya başlamak istiyorum
Naptın canım son durumun ne?
Az kaldı bir iki güne herşey belli olur. İnşallah vardır gebelik. Doktor ve eczacı etkilemez demişti ona kafayı takma bence. Güzel haberler alalım bu ay hepimiz inşallahhh
Allah allah demekki o kadar çok ağırmış. İster istemez aklıma hamilelik ihtimali geliyor. İnşallah regl belirtisi değildir. Yarın olmazsan eğer test yaptırcan mı hemen?Kızlar gece belim kopuyor sandım o derece ağrım oldu hatta kasıklarımdaki ağrıyı bile unuttum belimin yüzünden sağa sola dönemedim resmen.. dedim kesin oluyorum regl.
Sabah hiç bişey yoktu.. belimin ağrısıda çok hafifledi.
Yarın regl günüm inşallah olmam ama içimde olacakmışım hissi var.
Siz ne durumdasınız sizin içinde günler azalmaya başladı var mı hiç belirti falan
Allah allah demekki o kadar çok ağırmış. İster istemez aklıma hamilelik ihtimali geliyor. İnşallah regl belirtisi değildir. Yarın olmazsan eğer test yaptırcan mı hemen?
Umarım psikolojik değil de gebelik belirtisidir. Bugün forumda okudum. Soğan kürü denediği ilk ay hamile kalan bir sürü insan var. Eğer bu ay tutmazsa soğan kürü deneriz. Biraz zorlanacaksın ama denemeye değer en azından2 gün önce yaptım negatifti artık test almaya utanıyorum ecz.den :) Bu hafta 3 kere test yaptım :) Yarın olmazsam bi gün bekleyim diyorum.. Bir de
Mesela akşam yatmadan su içiyorum yatağa ulaşmadan lavb. ya gidiyorum.
Sürekli tuvaletim varmış hissi var.
Ama enfeksiyondan da olabilir bu durum.. o yüzden dillendirmiyorum hiç
Merhaba. Yerleşme kanaması olabilir belki. Evde idrar testi falan varsa yapabilirsinSelam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Umarım psikolojik değil de gebelik belirtisidir. Bugün forumda okudum. Soğan kürü denediği ilk ay hamile kalan bir sürü insan var. Eğer bu ay tutmazsa soğan kürü deneriz. Biraz zorlanacaksın ama denemeye değer en azından
TeşekkürlerMerhaba. Yerleşme kanaması olabilir belki. Evde idrar testi falan varsa yapabilirsin
Net bilmiyorum ama 3 gün diye duymuştum ben. İnternetten kesin bilgi alabilirsinizTeşekkürler
Kaç gün sürdüğü konusunda bilginiz var mı?
Şuan yok
Yarın sökmesse yaparım ama sökmek üzeredir artık
İnternette 1 günden fazla sürmez diyorNet bilmiyorum ama 3 gün diye duymuştum ben. İnternetten kesin bilgi alabilirsiniz
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun benimde tüm belirtilerim regl olacaksın diyor hamilelik hissetmiyorum açıkcası 5 gün kaldı zatenKızlar ben regl oldum az önce.. umarım sizlerin güzel haberlerini alırım
YaaaKızlar ben regl oldum az önce.. umarım sizlerin güzel haberlerini alırım
Canim zaten hamilelik belirtileriyle regl belirtileri bana göre tamamen ayni bence hissedilenler psikolojik o yuzden umidini kesmeGeçmiş olsun canım hayırlısı olsun benimde tüm belirtilerim regl olacaksın diyor hamilelik hissetmiyorum açıkcası 5 gün kaldı zaten
Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun benimde tüm belirtilerim regl olacaksın diyor hamilelik hissetmiyorum açıkcası 5 gün kaldı zaten
Yaaa( bu ay da nasip değilmiş. Bitince hemen soğan kürüne başlarsın. Hem bu arada enfeksiyon tedavin bitmiş olur. Hayırlısı hakkımızda
Öyle düşünme Allah büyüktür umudumuzu kaybetmiyoruz olana kadar devam inşallah. Herşeyin bi zamanı vardır henüz zamanı değilmiş demekki. Bol bol dua edelim birbirimize.Allahtan fitillerim bitti öyle oldum.. bekliyordum ama olmayı. Ama bi yandan da ümidim tamamen kesilmiş durumda sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum artık. Aynen soğan kürünüde bi deneyim Allah büyük
Canim zaten hamilelik belirtileriyle regl belirtileri bana göre tamamen ayni bence hissedilenler psikolojik o yuzden umidini kesme
Amin sağolasın.. ama 5 gün öncesinden regl belirtisi yaşıyormusun ki normalde.. hamilelik belirtileri olabilir. Insallah hamilelik belirtisidir bu ay güzel haber verirsin
1 hafta öncesinden başlar canım benim maalesef hayırlısı olsun
Allahtan fitillerim bitti öyle oldum.. bekliyordum ama olmayı. Ama bi yandan da ümidim tamamen kesilmiş durumda sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum artık. Aynen soğan kürünüde bi deneyim Allah büyük
Öyle düşünme Allah büyüktür umudumuzu kaybetmiyoruz olana kadar devam inşallah. Herşeyin bi zamanı vardır henüz zamanı değilmiş demekki. Bol bol dua edelim birbirimize.
Tedavini de olup reglin bitince daha iyi değerlendirirsin önemli günleri. İki aydır çok iyi değerlendirmiş sayılmazsın sende biliyorsun. Üzülme sakın Rabbim bizi de sevindirecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?