Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Naptın canım son durumun ne?

Az kaldı bir iki güne herşey belli olur. İnşallah vardır gebelik. Doktor ve eczacı etkilemez demişti ona kafayı takma bence. Güzel haberler alalım bu ay hepimiz inşallahhh

Naptın canım son durumun ne?

Az kaldı bir iki güne herşey belli olur. İnşallah vardır gebelik. Doktor ve eczacı etkilemez demişti ona kafayı takma bence. Güzel haberler alalım bu ay hepimiz inşallahhh

Kızlar gece belim kopuyor sandım o derece ağrım oldu hatta kasıklarımdaki ağrıyı bile unuttum belimin yüzünden sağa sola dönemedim resmen.. dedim kesin oluyorum regl.
Sabah hiç bişey yoktu.. belimin ağrısıda çok hafifledi.
Yarın regl günüm inşallah olmam ama içimde olacakmışım hissi var.

Siz ne durumdasınız sizin içinde günler azalmaya başladı var mı hiç belirti falan

Allah allah demekki o kadar çok ağırmış. İster istemez aklıma hamilelik ihtimali geliyor. İnşallah regl belirtisi değildir. Yarın olmazsan eğer test yaptırcan mı hemen?

Allah allah demekki o kadar çok ağırmış. İster istemez aklıma hamilelik ihtimali geliyor. İnşallah regl belirtisi değildir. Yarın olmazsan eğer test yaptırcan mı hemen?

2 gün önce yaptım negatifti artık test almaya utanıyorum ecz.den :) Bu hafta 3 kere test yaptım :) Yarın olmazsam bi gün bekleyim diyorum.. Bir de
Mesela akşam yatmadan su içiyorum yatağa ulaşmadan lavb. ya gidiyorum.
Sürekli tuvaletim varmış hissi var.
Ama enfeksiyondan da olabilir bu durum.. o yüzden dillendirmiyorum hiç

Umarım psikolojik değil de gebelik belirtisidir. Bugün forumda okudum. Soğan kürü denediği ilk ay hamile kalan bir sürü insan var. Eğer bu ay tutmazsa soğan kürü deneriz. Biraz zorlanacaksın ama denemeye değer en azından

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer

Selam kızlar
Bugün regl günüm ama hâlâ sökmedi
Kırmızı değil .
Pette yer yer lekeler var
1 günden fazla yerleşme kanaması yaşayan var mı
Alıntı yapıp cevap yazarsanız makbule geçer
Merhaba. Yerleşme kanaması olabilir belki. Evde idrar testi falan varsa yapabilirsin

İnşallah ya artık bende emin olamıyorum..
Soğan kürü hakkında çok olumlu şeyler duydum eğer hamilelik olmazsa kesin başlayalim.. artık bayılsakta kokusundan mecbur deneyelim

Geçmiş olsun canım hayırlısı olsun benimde tüm belirtilerim regl olacaksın diyor hamilelik hissetmiyorum açıkcası 5 gün kaldı zaten

Amin sağolasın.. ama 5 gün öncesinden regl belirtisi yaşıyormusun ki normalde.. hamilelik belirtileri olabilir. Insallah hamilelik belirtisidir bu ay güzel haber verirsin

Yaaa ( bu ay da nasip değilmiş. Bitince hemen soğan kürüne başlarsın. Hem bu arada enfeksiyon tedavin bitmiş olur. Hayırlısı hakkımızda

Allahtan fitillerim bitti öyle oldum.. bekliyordum ama olmayı. Ama bi yandan da ümidim tamamen kesilmiş durumda sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi hissediyorum artık. Aynen soğan kürünüde bi deneyim Allah büyük

Öyle düşünme Allah büyüktür umudumuzu kaybetmiyoruz olana kadar devam inşallah. Herşeyin bi zamanı vardır henüz zamanı değilmiş demekki. Bol bol dua edelim birbirimize.

Tedavini de olup reglin bitince daha iyi değerlendirirsin önemli günleri. İki aydır çok iyi değerlendirmiş sayılmazsın sende biliyorsun. Üzülme sakın Rabbim bizi de sevindirecek inşallah.

Canim zaten hamilelik belirtileriyle regl belirtileri bana göre tamamen ayni bence hissedilenler psikolojik o yuzden umidini kesme

Hayırlısı olsun canım evet gerçekten çok benziyor birbirine karıştırmamak da çok zor

Sakın öyle olumsuz düşünceleri getirme aklına daha ilk aylardan yeni bismillah dedin sen bu işe Allah nasip kısmet ettiği vakit gelir bebişin üzülmek yok

Çok sağol çok destek oldunuz bana.. dün baya kötü oldum. Biraz ağlaklaştımda :)) Sağolsun kuzenlerim ablam eşim herkes regl günümü takip ediyor.. oldum demeye dilim varmıyor artık.. herkese artık çocuk fikrine ara verdiğimi söyleyeceğim Bekleme sürecinde heyecanlı oluyorum sürekli herkesle paylaşmak istiyorum ama sonra hüsran olunca konuşmak gelmiyor içimden.. haftaya tekrar doktora gidip enfeksiyon temizlenmiş mi diye bakıcam.. sonra tekrar devam çalışmaya Allah büyük..
Dediğin gibi güzel haberlerimizi alana kadar buradayız :) Sizin benim hiç farketmez yeterki sağlıklı bebek haberleri duyalım. Şu aşamada çok motive oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…