İnsallahhh her gun denerim ben simdiSikma canı gec dollenme olmussa erkendir adete 1 gun kala tekrar dene insAllah nasip olur
İnsallahhh bende gorurummmBen de 5 gun kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti, regl günü ucuz testlerde pozitifi gördümdaha erken..
Bende aynı durumdayım erken gebelik testi negatif çıktı siz yenilerseniz sonucunuzu paylaşın lütfenKizlar bata 5 gun kala erken gebelik testi yaptim Negatif cikti yikildim...
Sonradan cikar mi acaba pozitife donermi aylardir deniyoruz bu ay cok umutluydum cok dikkat ettim , yine mafoldum , ovulasyon testleriyle denemistik bu ay
Biz de adetten sonra bütün uygun günleri değerlendirdik bu ay 3 aydır deniyoruz bugün tam 11 günüm geçti 8. gün test yaptım negatifti tekrarlamamak için kendimi zor tutuyorum geç döllenmedir belki diye strese girdim keşke rahat olabilsek bu eziyeti kendimize yapmasak rahat rahat hamile kalabilsek. İnşallah her şey gönlümüzce olur beklediğimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırız hayırlısıyla. Allah'ım yüzünü güldürsün canım benim inşallah hamilesindir.Kizlar bata 5 gun kala erken gebelik testi yaptim Negatif cikti yikildim...
Sonradan cikar mi acaba pozitife donermi aylardir deniyoruz bu ay cok umutluydum cok dikkat ettim , yine mafoldum , ovulasyon testleriyle denemistik bu ay
İnsallah canim , gelismeleri yaz muhakkakBiz de adetten sonra bütün uygun günleri değerlendirdik bu ay 3 aydır deniyoruz bugün tam 11 günüm geçti 8. gün test yaptım negatifti tekrarlamamak için kendimi zor tutuyorum geç döllenmedir belki diye strese girdim keşke rahat olabilsek bu eziyeti kendimize yapmasak rahat rahat hamile kalabilsek. İnşallah her şey gönlümüzce olur beklediğimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırız hayırlısıyla. Allah'ım yüzünü güldürsün canım benim inşallah hamilesindir.
İnsallahhh bende gorurummm
Gunaydinlar , az once yine yaptim negatifBende aynı durumdayım erken gebelik testi negatif çıktı siz yenilerseniz sonucunuzu paylaşın lütfen
Benim 2 günüm kaldı yarın bir de normal test deneyeceğim. Bu ay pek umutlanmak istememiştim kendimi dinlemeyeceğim diye. Yalnız bir kaç gündür göğüslerim şişti ve acıyor. Normalde de adet öncesi hiç başıma gelmemişti.. sizin belirtileriniz neler ?Gunaydinlar , az once yine yaptim negatif
Gününün geçmesini bekle istersen stresten geçecektir zaten illa ki allah her şeyin hayırlısını versin kısmet bu işler canım yıpratma kendiniBat’a 4 gun kala erken gebelik testi yine Negatif
Valla bende hic bir belirti yokBenim 2 günüm kaldı yarın bir de normal test deneyeceğim. Bu ay pek umutlanmak istememiştim kendimi dinlemeyeceğim diye. Yalnız bir kaç gündür göğüslerim şişti ve acıyor. Normalde de adet öncesi hiç başıma gelmemişti.. sizin belirtileriniz neler ?
İmşallah sağlıkla hamile kalırsınız güzel sonuçlar almanız dileğiyle..Valla bende hic bir belirti yok
İnsallahhhİmşallah sağlıkla hamile kalırsınız güzel sonuçlar almanız dileğiyle..
Bata 3 gun kaldi bufun yine negatifBende aynı durumdayım erken gebelik testi negatif çıktı siz yenilerseniz sonucunuzu paylaşın lütfen
Idrar testi bugun de negatif mi?Bata 3 gun kaldi bufun yine negatif
Bende dün akşam oncomed test yaptım baya iyiymiş negatifBata 3 gun kaldi bufun yine negatif