- 15 Nisan 2019
- 216
- 190
- 33
Bende ayniyim reglimi bekliyorumBende dün akşam oncomed test yaptım baya iyiymiş negatif kendimi adete hazırladım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayniyim reglimi bekliyorumBende dün akşam oncomed test yaptım baya iyiymiş negatif kendimi adete hazırladım artık
Bende iftardan sonra yeniden test yaptım 15 dk sonra kıl gibi çizgi çıktı bakan göz kör olur o derece. Yarın ya da ertesi gün adet olacağım artık çizgi aramaktan psikolojim bozuldu kırmızı kart görürsek haberleşelim ben göreceğim sanırım kasıklarım ağrıyorBende ayniyim reglimi bekliyorum
Sabah kahverengi leke geldi , benfe kesin olucam , yine test yaptim vr yine negatifBende iftardan sonra yeniden test yaptım 15 dk sonra kıl gibi çizgi çıktı bakan göz kör olur o derece. Yarın ya da ertesi gün adet olacağım artık çizgi aramaktan psikolojim bozuldu kırmızı kart görürsek haberleşelim ben göreceğim sanırım kasıklarım ağrıyor
Bu mübarek ayda bol bol dua edelim inşallah bize De nasip etsinSabah kahverengi leke geldi , benfe kesin olucam , yine test yaptim vr yine negatif
Gunaydinlar , az once yine yaptim negatif
Bende buna benzer bir durum yaşadım 7. Günüm ve testler hep negatif çıkıyor psikolojik anlamda yerlerdeyimBiz de adetten sonra bütün uygun günleri değerlendirdik bu ay 3 aydır deniyoruz bugün tam 11 günüm geçti 8. gün test yaptım negatifti tekrarlamamak için kendimi zor tutuyorum geç döllenmedir belki diye strese girdim keşke rahat olabilsek bu eziyeti kendimize yapmasak rahat rahat hamile kalabilsek. İnşallah her şey gönlümüzce olur beklediğimiz güzel haberleri en kısa zamanda alırız hayırlısıyla. Allah'ım yüzünü güldürsün canım benim inşallah hamilesindir.
Neler oluyor acaba psikoloji bu kadarda sarsmamalı bizi insan çocuk yaparken bir kere bile olsa acaba hamile kalacak mıyım günüm geçecek mi diye düşünemez mi yani hemen günümüz geçiyorBende buna benzer bir durum yaşadım 7. Günüm ve testler hep negatif çıkıyor psikolojik anlamda yerlerdeyim
Gerçekten hamile olup olmadığını öğrenmek çok zormuş ya unutmak istiyorum artıkNeler oluyor acaba psikoloji bu kadarda sarsmamalı bizi insan çocuk yaparken bir kere bile olsa acaba hamile kalacak mıyım günüm geçecek mi diye düşünemez mi yani hemen günümüz geçiyor
Zor valla bu kadar zor bir süreç olduğunu bilmiyordum evlenmeden önce düşünmemek lazım ama elimizde değil senn yine de olabildiğince sakin tut kendini yıpratmaGerçekten hamile olup olmadığını öğrenmek çok zormuş ya unutmak istiyorum artık ☹
Vakti var her şeyin.. sabırla önümüzde ki ayı bekleyeceğiz artıkSabah kahverengi leke geldi , benfe kesin olucam , yine test yaptim vr yine negatif
Merak ettim hamilemiymişsinizAcaba hamile miyim adetime 8 gün var