- 18 Ağustos 2021
- 70
- 25
- 3
- Konu Sahibi Gulpembe07
-
GEBELİK OLABİLİR bence bekleyin inşallah hayırlı haberler alırsnız. cuma günü hürmetini dualarınız kabul olur inş. bende bekliyorum. Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. dualarımdasınız.Hanımlar dünden önce ve bugün ovulasyon testim böyle çıktı adette 5 gün var neden böyle oluyor? (Işık farkı olabilir) Ayın 15inde pik gördüm yumurtlama daEki Görüntüle 2906939 Eki Görüntüle 2906940
Ay ne güzel yazdınız amin inşAllah en kısa zamanda sağlıkla kavuşalımGEBELİK OLABİLİR bence bekleyin inşallah hayırlı haberler alırsnız. cuma günü hürmetini dualarınız kabul olur inş. bende bekliyorum. Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. dualarımdasınız.
Aynı renk mıydı T yoksa çok koyu pik miydi?4 gün kala canım
Umutlandırmak istemem ama bence hamilelik çok yüksek olasılık, 1 2 gün öncesinde ben de böyle öğrenmiştimBugünkü testim bu şekilde kızlar Eki Görüntüle 2907383
Canım akşam gebelik testi yaptım 4 gün kaldı diye negatif çıktı hiç silik bile değil ama ilk idrar değildi yada daha erken bilmiyorum.. adet günümü beklicem artıkUmutlandırmak istemem ama bence hamilelik çok yüksek olasılık, 1 2 gün öncesinde ben de böyle öğrenmiştim
Bence 1 2 gün sonrasında mutlkçaka tekrarlayınCanım akşam gebelik testi yaptım 4 gün kaldı diye negatif çıktı hiç silik bile değil ama ilk idrar değildi yada daha erken bilmiyorum.. adet günümü beklicem artık
Aynen canım 2 gün sonra ilk idrarla tekrar denerim gebelik testiniBence 1 2 gün sonrasında mutlkçaka tekrarlayın
Adet olacağım gün aşırı koyuydu T tarafıAynı renk mıydı T yoksa çok koyu pik miydi?
Merhaba canım hayırlı olsunBu testlerim 31 Mart - 1 nisan - 2 nisan
2 nisanda adet görecektim görmedim hamile olduğumu öğrendim
Merhaba sonucunuz nedir acabaCanım akşam gebelik testi yaptım 4 gün kaldı diye negatif çıktı hiç silik bile değil ama ilk idrar değildi yada daha erken bilmiyorum.. adet günümü beklicem artık
Gebe olabilirsin canım test yaptınmıMerhaba canım hayırlı olsunbenimde 6 gün kaldı bu şekilde çıktı 31 inde pik olmuştu 10 gün geçti yani üzerinden şimdi senin testlerni görünce umutlanmadım değil
2.bir yumurtlama yaşadım canım benGebe olabilirsin canım test yaptınmı
Şanslısın o halde canım değerlendirseydin2.bir yumurtlama yaşadım canım ben
Sadece çatlama günü değerlendirebildk inşAllah ikisinden birisi tutmuşturŞanslısın o halde canım değerlendirseydin
hamile misinizSadece çatlama günü değerlendirebildk inşAllah ikisinden birisi tutmuştur
Maalesef canımhamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?