• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 5 gün kala ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar dünden önce ve bugün ovulasyon testim böyle çıktı adette 5 gün var neden böyle oluyor? (Işık farkı olabilir) Ayın 15inde pik gördüm yumurtlama daEki Görüntüle 2906939 Eki Görüntüle 2906940
GEBELİK OLABİLİR bence bekleyin inşallah hayırlı haberler alırsnız. cuma günü hürmetini dualarınız kabul olur inş. bende bekliyorum. Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. dualarımdasınız.

GEBELİK OLABİLİR bence bekleyin inşallah hayırlı haberler alırsnız. cuma günü hürmetini dualarınız kabul olur inş. bende bekliyorum. Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. dualarımdasınız.
Ay ne güzel yazdınız amin inşAllah en kısa zamanda sağlıkla kavuşalım 🤲🏻 ben hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim 4 ay öncesi kadar sol tüp alındı o yüzden sağlıkla gelmesi en önemlisi 🙏🏻

Bugünkü testim bu şekilde kızlar
IMG_20210827_180929.jpg

Umutlandırmak istemem ama bence hamilelik çok yüksek olasılık, 1 2 gün öncesinde ben de böyle öğrenmiştim
Canım akşam gebelik testi yaptım 4 gün kaldı diye negatif çıktı hiç silik bile değil ama ilk idrar değildi yada daha erken bilmiyorum.. adet günümü beklicem artık 🤷🏼‍♀️

Bu testlerim 31 Mart - 1 nisan - 2 nisan
2 nisanda adet görecektim görmedim hamile olduğumu öğrendim 😌
Merhaba canım hayırlı olsun 🐣 benimde 6 gün kaldı bu şekilde çıktı 31 inde pik olmuştu 10 gün geçti yani üzerinden şimdi senin testlerni görünce umutlanmadım değil 🙈

Eklentiler

• IMG_20210909_142340.jpg
    IMG_20210909_142340.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 117
Back