- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
Hanımlar dünden önce ve bugün ovulasyon testim böyle çıktı adette 5 gün var neden böyle oluyor? (Işık farkı olabilir) Ayın 15inde pik gördüm yumurtlama da
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 şık olabilir kuzum yA hamilelik yA da tekrar bir yumurtlama günün olabilir sen yinede mutlaka değerlendirHanımlar dünden önce ve bugün ovulasyon testim böyle çıktı adette 5 gün var neden böyle oluyor? (Işık farkı olabilir)Eki Görüntüle 2906939 Eki Görüntüle 2906940
Sağol canım2 şık olabilir kuzum yA hamilelik yA da tekrar bir yumurtlama günün olabilir sen yinede mutlaka değerlendir
Ha bu arada ben zaten ayın 15 inde pik gördüm ikinci yumurtlama mı acaba2 şık olabilir kuzum yA hamilelik yA da tekrar bir yumurtlama günün olabilir sen yinede mutlaka değerlendir
Olabilir kuzum eğer yarında bu şekilde çıkarsa veya daha koyu mutlaka erken gebelik testi yapHa bu arada ben zaten ayın 15 inde pik gördüm ikinci yumurtlama mı acaba
Tamam canım tekrar bakayım yarın ve yarından sonraOlabilir kuzum eğer yarında bu şekilde çıkarsa veya daha koyu mutlaka erken gebelik testi yap
İnşallah Bebiş vardır Mutlaka buraya yazTamam canım tekrar bakayım yarın ve yarından sonra
İnşAllah canım daha önce gebe kaldım ama dış gebelik ameliyatı oldum sol tüpüm alındı 4 ay ara verdik umarım bu sefer sağlıkla bebeğimiz olurİnşallah Bebiş vardır Mutlaka buraya yaz
Hadi ya inşallah canım seninki sürekli koyulaştı mı ?Gebelik olabilir canım bende bu şekilde öğrendim hamile olduğumu
Adete kaç gün kala koyulaşmaya başlamıştı?Gebelik olabilir canım bende bu şekilde öğrendim hamile olduğumu
2 nisan adet görecektim 30 marttan başlamıştı koyulaşmaya canımHadi ya inşallah canım seninki sürekli koyulaştı mı ?
4 gün kala canımAdete kaç gün kala koyulaşmaya başlamıştı?
Sağol canım bu arada Allah bağışlasın2 nisan adet görecektim 30 marttan başlamıştı koyulaşmaya canım
Sağol canım darısı başına inşallah Elinde test varsa yap bidahaSağol canım bu arada Allah bağışlasın
İnşAllahGebelik olabilir. Benim de adetime yaklaştıkça koyulaşmıştı. Adet günümde t çizgisi patlamak üzereydi. c Filan nerdeyse kaybolmuştu. inşallah sizde de gebelik vardır.
Ay canım sağol böyle fotoğraflı atman daha iyi oldu bende takip etmeye devam edeyim elimde hala var ovulasyon testiBu testlerim 31 Mart - 1 nisan - 2 nisan
2 nisanda adet görecektim görmedim hamile olduğumu öğrendim
Yap bakalım bi at canım göreyimAy canım sağol böyle fotoğraflı atman daha iyi oldu bende takip etmeye devam edeyim elimde hala var ovulasyon testi