- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi sFeAnTeIrH
-
İnşallah canım...8
belirtilerim cok fazla canim.hamileyim eminim ama ins.bos gebelik degildir.cunku bos gebelik yasadim yakin zamanda.buyuzden heveslenmiuorum.bu benim dörduncu hamileligim olcak.2 kurtaj bir kizim var
yaparsanız testi buraya da atın ya da bizi de bilgilendirin.. o test biraz pahalı diye almaya kıyamamışdımAmiiin inşallah. O zaman ben yarın yapayım :) umarım çift çizgiyi görürüm.
Ben ikisini 25.90 a aldım. Çokta pahalı sayılmaz aslında :) Ay inşallah görürüm çift çizgiyi. Ve tabi çift çizgiyi görmek isteyen herkes görür :)yaparsanız testi buraya da atın ya da bizi de bilgilendirin.. o test biraz pahalı diye almaya kıyamamışdım
inşallah görürsünüz çift çizgiyi
O zaman ben yapayım ya :) Normalde bile çıktıysa erken gebelikte kesin çıkması lazım :)Canım benim 5 kala çıkmıştı. Hem de normal gebelik testinde.
Canım inşallah normal ve sağlıklı bi gebeliktir bu sefer seninki.8
belirtilerim cok fazla canim.hamileyim eminim ama ins.bos gebelik degildir.cunku bos gebelik yasadim yakin zamanda.buyuzden heveslenmiuorum.bu benim dörduncu hamileligim olcak.2 kurtaj bir kizim var
Ins.canim sagol.ins.hepimiz saglikli bebisler aliriz kucagimiza.Canım inşallah normal ve sağlıklı bi gebeliktir bu sefer seninki.
ben 50 tane testi 40 tl ye aldığım için fazla geldi onun yanındaBen ikisini 25.90 a aldım. Çokta pahalı sayılmaz aslında :) Ay inşallah görürüm çift çizgiyi. Ve tabi çift çizgiyi görmek isteyen herkes görür :)
Aaa adı ne testin. hamile değilsem öteki aylar için aklımda bulunsun markasıben 50 tane testi 40 tl ye aldığım için fazla geldi onun yanındaamin canım inşallah
laboquıck canım.. n11den aldım, daha pozitifi göstermedi ama çok kişi memnun diye onu aldımAaa adı ne testin. hamile değilsem öteki aylar için aklımda bulunsun markası
Bende internetten aldım canım. Eğer hamile değilsem sonrasında ovulasyon testini de internetten almayı düşünüyorum.ben eczaneden 1 tane erken gebelik testini 30 tl ye almistim . semtten semte bile degisiyormus fiyatlar . ders oldu bana bu ay testleri internetten aldim hep
Tamam canım dur ben bi inceleyeyim bakalımlaboquıck canım.. n11den aldım, daha pozitifi göstermedi ama çok kişi memnun diye onu aldım
Canım bende yarın yapıcam inşallah. Ama erken olduğu için elbette yanılma payı olabilir. Geç döllenme falan olma ihtimali olduğu için. İstersen adete kadar bekle sonra tekrar yap.Kizlar selam bat a 6 gun var erken gebelik testi negatif cikti pozitif cikma ihtimali var mi
Aynen ama ben dayanamam sanırım o kadar. Birini yarın yapayımda diğerini de adet günümde yaparım :)https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ip-daha-sonra-hamile-oldugunu-ogrenen.914389/
Burda baya fazla ornek var dogru olan adet gununu beklemek
Ayy gerçekten mi ? Bende de belirtiler olunca sabırsızlanıyorum. Psikolojik olma ihtimali de var tabi ama bi an önce öğrenmek istiyorum bebiş var mı yok mu diye. Sabretmek çok zor :)Benimki 5 gün kala erken gebelik testinde çıkmamıştı. Hamile değilim diye üzerinde durmamıştım. Bat günü yaptığım testte 2. çizgiyi gördüm o bile silikti. Bence birkaç gün daha bekle canım. Hakkında hayırlısı olsun.
olabilir tabi ki... biraz daha sabredip bekleyin. yumurtlama zamanınıza bağlıdır, biz tam olarak yumurtanın ne zaman çatladığını, döllendiğini vs bilmeyiz.Kizlar selam bat a 6 gun var erken gebelik testi negatif cikti pozitif cikma ihtimali var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?