• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın sabah bende yapıcam kızlar hadi bakalımmm çok tedirginim aynı zamanda yumurtlamamın da 12.günü oluyo yarın heralde tabi takvime göre yumurtladıysam 🤗

Aynı gün tarihleeimiz sat 22 eylül bat 19 ben dün yaptim test hiç bir şey yoktu
Benim sat 19 eylül bat 19 ekim canım ☺döngüm 28 30 gün olarak değişiyor 😉bendede yoktu sonradan çıktı yarın sabah ilk idrarla yapıcam ne çıkarsa kabulüm artık 😌sonra beklicem🙃 olursam adeti 😷olmazsam kan vermeyi 🤗😍

Benim sat 19 eylül bat 19 ekim canım ☺döngüm 28 30 gün olarak değişiyor 😉bendede yoktu sonradan çıktı yarın sabah ilk idrarla yapıcam ne çıkarsa kabulüm artık 😌sonra beklicem🙃 olursam adeti 😷olmazsam kan vermeyi 🤗😍
Yumurtlama takvime göre 4 u ama bakalım nasip bende adet plana kadar yapmayı düşünmüyorum zaten varsa vardır olmazsam cumartesi gunu pazartesi idrar testi yaparım sonra da kan

Kuzum hevesini kırmak istemem ama ben o hataya düştüm ben gecen ay 10 geçiti 2 gün ara ile test yaptım ikisinde sonra dan çizgi çıktı ama regl oldum test kurulduğu için çıkıyormuş o çizgiler ilk 10 dk önemli hatta benm yarım saat sonra çıktı ilk testte çizgi diğeri 1 saati geçmişti ondan önce ki ay da öyle oldu test yaptım yine çizgi test kuruyunca çıktı moralini bozma inşallah senin vardır bebeiş

Kapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ? 😍

Çok heyecanlıyımm
Benim canım 4gun kala yaptığım testle gebeliğini öğrendim ama maalesef 8.haftamda.kalp atışı alınamadığı dan ve gelişimi durduğundan kurta oldum..İnşallah hayırlı haberler alirsin🙏

Kuzum hevesini kırmak istemem ama ben o hataya düştüm ben gecen ay 10 geçiti 2 gün ara ile test yaptım ikisinde sonra dan çizgi çıktı ama regl oldum test kurulduğu için çıkıyormuş o çizgiler ilk 10 dk önemli hatta benm yarım saat sonra çıktı ilk testte çizgi diğeri 1 saati geçmişti ondan önce ki ay da öyle oldu test yaptım yine çizgi test kuruyunca çıktı moralini bozma inşallah senin vardır bebeiş
5 dakikadan sonrası yanıltıcı diyordu testte. Kanda daha erken cıkıyo zaten. İdrarda günü gecınce cıkıyo

Back