- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #2.181
Yokmu gülüm yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç belli olmaz kuzuumAldım yine bu çocuk beni çok uğraştıroyo
Ben biliyırum yine olucam adet bugün yarın öbür gün ama yine pızitif görmeyeceğime adım kadar eminim![]()
Kuzum benim arkadaşım dört gün geçe normal test yaptı hiç çıkmadı erken gebelik testi yaptı çıktı. Bazen testler de garip oluyor hadi hayırlısı diyelim bizCanımm sağol
10 dk sı kaldı ama yok yaa gene aynı terane
Şööyle pespembe ikinci çizgiyi göremedim gtti![]()
Kuzum benim arkadaşım dört gün geçe normal test yaptı hiç çıkmadı erken gebelik testi yaptı çıktı. Bazen testler de garip oluyor hadi hayırlısı diyelim biz![]()
benimki bayılır her gün yaptır niye yaptırıyor demezBenimki hic sevmiyo banyoyu![]()
Kızlar çok sağolun
Bütün odalarda tek tek baktım ışıklara tuttum en aydınlık odama gittim emmeee pek bişey göremedim
Bu arada karnıma da ağrı girdi
Test yaptım ya adet hanım gelebilir artık![]()
Çok net göremedim cnm negatif gibi malesef ama belli olmaz bence adet gelmedikçe umut varKızlar flaşla çektim bide son hali bu şimdilikdışarı çıkmam lazım gelince ne olur bilmiyorum
Alttakini 2 gün önce yapmıştım
icecreamm
MoonfacedMom
Fit mutlu anne
MelodiminEsi
benimki bayılır her gün yaptır niye yaptırıyor demez
Çok net göremedim cnm negatif gibi malesef ama belli olmaz bence adet gelmedikçe umut var
Üşüme hem adet hem gebelik belirtisiÇok üşüyoruuumm öyle böyle değill
Banada negatif gibi geldi canım hayırlısı olsun![]()
Üşüme hem adet hem gebelik belirtisi![]()
Benim kimyasalda olmuştu en çok Eylül'de baya kat kat giymiştim adet beklerken nitekim sonra da adet gelmistiBende hep adet belirtisi![]()
Belli olmaz kuzum nasip bu işlerAldım yine bu çocuk beni çok uğraştıroyo
Ben biliyırum yine olucam adet bugün yarın öbür gün ama yine pızitif görmeyeceğime adım kadar eminim![]()
O gelsin de insan her ağrıya razı oluyoBenim bebek ahh benim bebek![]()
Ben gördüm kız gözler çizgi görmeye programlandıKızlar flaşla çektim bide son hali bu şimdilikdışarı çıkmam lazım gelince ne olur bilmiyorum
Alttakini 2 gün önce yapmıştım
icecreamm
MoonfacedMom
Fit mutlu anne
MelodiminEsi
Benim kimyasalda olmuştu en çok Eylül'de baya kat kat giymiştim adet beklerken nitekim sonra da adet gelmisti
O gelsin de insan her ağrıya razı oluyo![]()
Ben gördüm kız gözler çizgi görmeye programlandıhadi inşallah vardır kuzum
Valla ben baka baka çizgi görmeye başladım kimin testine baksam görüyorm artıkİnşallah canım bizim gözler teki hiç görmüyo ki zaten![]()
Valla ben baka baka çizgi görmeye başladım kimin testine baksam görüyorm artık![]()