- 20 Mart 2011
- 13.861
- 32.421
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #2.221
Hayırlısı diyelim ben silik bile göremedim hiçBen ihtimal vermiyorm hala çok silik çünkübence yok pazartesi tekrarlıcam gör bak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı diyelim ben silik bile göremedim hiçBen ihtimal vermiyorm hala çok silik çünkübence yok pazartesi tekrarlıcam gör bak
Hayırlısı tabiki canm varsa zaten sevinirim evlat geliyo diye üzünülmez rabbim nasip ettiyse elbet vardır Bi hayır. Ben kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum daha öncede yalancı çizgi gördüğüm için emin olamadmHayırlısı diyelim ben silik bile göremedim hiç![]()
Hayırlısı tabiki canm varsa zaten sevinirim evlat geliyo diye üzünülmez rabbim nasip ettiyse elbet vardır Bi hayır. Ben kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum daha öncede yalancı çizgi gördüğüm için emin olamadm
Sağol canm hepimiz için hayırlısı olsun canm. Normal adete döndümü seninkiCanım hakkında hayırlı ne ise Rabbim onu nasip etsin bende adet oldum az önce![]()
Ah kendimizi salabilsek zatennBenim damla damla pembikler gelmeye başladı
Ya nasip ya kısmet
Bu ay o kadar rahatım ki içimde hiç üzüntü olmadı
Rabbime tam teslim olabildim mi acaba![]()
Sağol canm hepimiz için hayırlısı olsun canm. Normal adete döndümü seninki
Ah kendimizi salabilsek zatenn
Hayırlısı kuzum hepimiz için. Bende müthiş bir baş ağrısı ile uyandım akşam kafaya çok taktım sanırım çok kötü oldm şimdi kabullendim ama baş ağrım bana kaldıCanım yeni uyandım şimdi lavaboya gitmedim ama dönmüş bence hissediyorum kasıklarımda kasılma ve hafif adet ağrım var
Hayırlısı kuzum hepimiz için. Bende müthiş bir baş ağrısı ile uyandım akşam kafaya çok taktım sanırım çok kötü oldm şimdi kabullendim ama baş ağrım bana kaldı
Öyle canm binlerce şükür yeterki sağlıklı sıhhatli kucağıma alaym sıkıntısı başım üstüneAmin canım kasma kendini ondan olmuştur
Allah ikinci evladı göndermek için seni vesile ettiyse şükret
Selam kizlar nasilsiniz? Benim üc gündür akintiyla beraber silince kan var demistim. Bügünde kahverengi oldu kirmiziyla karisik adet kanamasi gibi degil az akintiyla beraber bügün 24. Günüm adete 9-10 gün var sizce ne olabilir kafam karisti iyice. Pazertesiye kadar devam ederse doktora gitmeyi düsünüyorum
Ben adet oldum cnm benim progesteron eksikligi var o yüzden olabiliyomus. Seninki belki yerlesmedirbenimde öyle. Adetime 11-12 gün var ve bu şekilde akıntı olup 2 gün sürüp kesildi![]()
Kız senin resmi görünce kendim sandım resmimiz aynı :)Öyle canm binlerce şükür yeterki sağlıklı sıhhatli kucağıma alaym sıkıntısı başım üstüne
İnsallah öyledir beklemek çok zorBen adet oldum cnm benim progesteron eksikligi var o yüzden olabiliyomus. Seninki belki yerlesmedir
Bende Allah allah dedim Bi görünceKız senin resmi görünce kendim sandım resmimiz aynı :)