• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı diyelim ben silik bile göremedim hiç 😏
Hayırlısı tabiki canm varsa zaten sevinirim evlat geliyo diye üzünülmez rabbim nasip ettiyse elbet vardır Bi hayır. Ben kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum daha öncede yalancı çizgi gördüğüm için emin olamadm

Hayırlısı tabiki canm varsa zaten sevinirim evlat geliyo diye üzünülmez rabbim nasip ettiyse elbet vardır Bi hayır. Ben kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum daha öncede yalancı çizgi gördüğüm için emin olamadm

Canım hakkında hayırlı ne ise Rabbim onu nasip etsin bende adet oldum az önce 🤗

Benim damla damla pembikler gelmeye başladı 😌
Ya nasip ya kısmet 😊

Bu ay o kadar rahatım ki içimde hiç üzüntü olmadı
Rabbime tam teslim olabildim mi acaba 🙁

Canım yeni uyandım şimdi lavaboya gitmedim ama dönmüş bence hissediyorum kasıklarımda kasılma ve hafif adet ağrım var
Hayırlısı kuzum hepimiz için. Bende müthiş bir baş ağrısı ile uyandım akşam kafaya çok taktım sanırım çok kötü oldm şimdi kabullendim ama baş ağrım bana kaldı

Selam kizlar nasilsiniz? Benim üc gündür akintiyla beraber silince kan var demistim. Bügünde kahverengi oldu kirmiziyla karisik adet kanamasi gibi degil az akintiyla beraber bügün 24. Günüm adete 9-10 gün var sizce ne olabilir kafam karisti iyice. Pazertesiye kadar devam ederse doktora gitmeyi düsünüyorum

benimde öyle. Adetime 11-12 gün var ve bu şekilde akıntı olup 2 gün sürüp kesildi 🥺

Back