Adetime daha 3 gün var diye vermek istemiyorum yine kimyasal olursa en azından testler bozukmuş diyebileyim diye bir aklımda yarn test vermemi söylüyo bakalım inşallahKan ver netleştir bence
Yarın da test yapıp koyuluğun durumuna göre test vericem inşallah teşekkür ediyorumVar gibi duruyor.test verin.
Teşekkür ederim inşallah testler yanıltmıyordur beni yarın ki koyuluğa görede kan veriyim o zamn bat 15 şubatVar gibi adet gününde kan verip kesin sonucu öğrenebilirsin canım
Var gibi duruyor.test verin.
Var gibi adet gününde kan verip kesin sonucu öğrenebilirsin canım
Var gibi duruyor.test verin.
Kızlar yarın adet günüm yumurtlamadan sonra 13. Günüm ve sanırım artık var ve değeri yükseliyor gibi yarın mı yoksa adetim geçincemi kan vermeliyimKan ver netleştir benceK
Cok net cikmis:) beklemenize gerek yok;:) bugunde verebilirsiniz.2 gunde bir verip artisi kontrol edinKızlar yarın adet günüm yumurtlamadan sonra 13. Günüm ve sanırım artık var ve değeri yükseliyor gibi yarın mı yoksa adetim geçincemi kan vermeliyim
Maşallah canım hamilesin hayırlı olsun inşallahKızlar yarın adet günüm yumurtlamadan sonra 13. Günüm ve sanırım artık var ve değeri yükseliyor gibi yarın mı yoksa adetim geçincemi kan vermeliyim
Öok teşekkür ederimCok net cikmis:) beklemenize gerek yok;:) bugunde verebilirsiniz.2 gunde bir verip artisi kontrol edin
Yaaa inşalllahh çok teşekkür edermMaşallah canım hamilesin hayırlı olsun inşallah
İnşallah hayırlısı olsun isteyen herkese rabbim tez vakitte nasip etsinnet bir şekilde görünüyor hayırlısı ile gelsin inşallah
Koyulaşmış bugün verebilirsin benceKızlar yarın adet günüm yumurtlamadan sonra 13. Günüm ve sanırım artık var ve değeri yükseliyor gibi yarın mı yoksa adetim geçincemi kan vermeliyim
İnşallah yarın kan vericem tam adet günüm olmuş olucak belki değeri yüksek çıkar diye bekledimKoyulaşmış bugün verebilirsin bence