Canım 12 13 gün olmuş olsa çıkardı ama belli de olmaz canım bir iki gün sonra yine test yap belirtilerin normal adette de görülebilen belirtiler belli olmuyor inşallah gebesindir
Canım inan bende her ay farklı şeyler yaşıyorum dediğim gibi belli olmaz yine de ama genelde yumurtlamanın 10 11 gün çıkıyor gebelik varsa ama belli de olmaz dediğim gibi bekle tutarsa zaten adet olmazsın tutmazsa da 14.gün Regl geliyor geneldeDaha önce adetten iki üç gün önce adet sancısı olduğunu ayırt edebildiğim sancıyı yaşardım bu ay geçmeyen ağrılardan çok ümitlendim farklıydı çünkü, nasip artık
15 günden aşağı çıkmaz diyorlar ama erken öğrenenlerde oluyor bilemiyorum. bence ilk idrarla bi iki gün sonra deneyebilirsiniz. İnşallah pozitif sonuc görürsünüz dilediğinizce olsun her sey <3Daha önce adetten iki üç gün önce adet sancısı olduğunu ayırt edebildiğim sancıyı yaşardım bu ay geçmeyen ağrılardan çok ümitlendim farklıydı çünkü, nasip artık
İnşallah geç tutunmuştur, burda yazılanları okuyodum sürekli beklemek zor gerçekten allah isteyen herkeze nasip etsinCanım inan bende her ay farklı şeyler yaşıyorum dediğim gibi belli olmaz yine de ama genelde yumurtlamanın 10 11 gün çıkıyor gebelik varsa ama belli de olmaz dediğim gibi bekle tutarsa zaten adet olmazsın tutmazsa da 14.gün Regl geliyor genelde
İnşallah öyle diyenlerde var bilmiyorum ama çok umutluydum belkide yolun başındayımdır ondan böyledir15 günden aşağı çıkmaz diyorlar ama erken öğrenenlerde oluyor bilemiyorum. bence ilk idrarla bi iki gün sonra deneyebilirsiniz. İnşallah pozitif sonuc görürsünüz dilediğinizce olsun her sey <3
kan vermismiydinzGeçen ayki test sonuçlarım
KAÇ DAKİKA İÇİNDE ÇIKTI BU ÇİZGİLER.. SONRADAN ÇIKTIYSA KURUMA ÇİZGİSİ OLABİLİRGeçen ayki test sonuçlarım
Hayır veremedim iki gün sonra negatife döndü sonrada regl oldum zatenkan vermismiydinz
İlk beş dakikada çıkan sonuçlardı bunlarKAÇ DAKİKA İÇİNDE ÇIKTI BU ÇİZGİLER.. SONRADAN ÇIKTIYSA KURUMA ÇİZGİSİ OLABİLİR
Haklısın öyle gerçekten yanıltıcı olabiliyo ama insan emin olmadan kan testi vermek istemiyo bi süre sonra yıpratıcı olmasından korkuyorum geçen ay idrardaki pozitiften sonra negatifi görünce bile çok üzüldüm gidip kan vermek daha büyük beklentiye sokmaz mı insanı? Birde geçen ay üç ayrı markanın testindede silik çıktı ya kimyasal olmuşsa eğer bu ay tekrar gebe kalmış olabilir miyim öyle bir ihtimal olabilir mi sizce?TESTLER O KADAR ÇOK YANILTICI Kİ BEN ADETİM 2 GÜN GEÇSE YAPIYORUM VE TESTLERE GÖRE HEP HAMİLEYİM.. EĞER BÖYLE ŞÜPHELERİN OLURSA SADECE GİDİP KAN VER CANIM
Haklısın olabilirpozitif olduğunu görünce de beklentiye girmedin mi zaten o yüzden kan verip beklentiden uzak durmak en iyisi bence.