- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 73
- 36
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
Kimyasal gebelik o kadar kotu değil canim. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyormus. Önümüzdeki ay iyi çalış :)) hayırlısı olsun.sağol canım teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelik o kadar kotu değil canim. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyormus. Önümüzdeki ay iyi çalış :)) hayırlısı olsun.sağol canım teşekkür ederim![]()
kadın olmak ne kadar zor dimi kızlar allah bizeyardım etsinne bileyim canım doktor kist falan bişi bahsetmedi. kimyasal gebelik geçirmişsin 10 gün sonra tekrar gel sıfırlandığını görelim dedi. 2 ay korun dedi ama çok korunmayı düşünüyorum sadece sıfırlanana kadar korunayım sonra yine devam
Canım korunma sakın kimyasal gebelik sonrası ilk 3 ayda gebe kalma şansın artıyor. Bazı drlar korunun diyor ama ben ameliyathane hemşiresi olarak çalışırken bizim kadın doğumcular eğer kist oluşmamışsa tavsiye etmiyordu. Çalışmalara tam gaz devam edin diolardı.ne bileyim canım doktor kist falan bişi bahsetmedi. kimyasal gebelik geçirmişsin 10 gün sonra tekrar gel sıfırlandığını görelim dedi. 2 ay korun dedi ama çok korunmayı düşünüyorum sadece sıfırlanana kadar korunayım sonra yine devam
Ben 6 haftalık düşük yaptım kese filan vardı. Ona rağmen doktor adetini gör devam et bekleme demişti. Sen daha yolun çok basindaydin 2 ay neymiş. Bence de beklemene bileyim canım doktor kist falan bişi bahsetmedi. kimyasal gebelik geçirmişsin 10 gün sonra tekrar gel sıfırlandığını görelim dedi. 2 ay korun dedi ama çok korunmayı düşünüyorum sadece sıfırlanana kadar korunayım sonra yine devam
sağol canım rahatlattın beni, beklemeyeyim ben de..Ben 6 haftalık düşük yaptım kese filan vardı. Ona rağmen doktor adetini gör devam et bekleme demişti. Sen daha yolun çok basindaydin 2 ay neymiş. Bence de bekleme
öyle mi diyosun, hiç korunmayayım yani.. peki şimdi ben yeniden adet görecek miyim 28 gün sonra nasıl olacakCanım korunma sakın kimyasal gebelik sonrası ilk 3 ayda gebe kalma şansın artıyor. Bazı drlar korunun diyor ama ben ameliyathane hemşiresi olarak çalışırken bizim kadın doğumcular eğer kist oluşmamışsa tavsiye etmiyordu. Çalışmalara tam gaz devam edin diolardı.
İnşallah kuzumay inşallah vardır :)
yani ben zaten tasadüfen öğrenmiştim, ne ağrı ne sızı ne de idrarda çift çizgi.. bakalım artık önümüzdeki ay bekliycez ama anladım ki kanda betanın yükselmesi de çare değilmiş. beklemek gerekiyormuşKimyasal gebelik o kadar kotu değil canim. Vücut kendini hamileliğe hazırlıyormus. Önümüzdeki ay iyi çalış :)) hayırlısı olsun.
gittim canım benimki kimyasal oldu maalesef
Canım işte tek sıkıntı orda başlıyor adet döngün ve yumurtlama günün değişebiliyor. O yüzden sana tavsiyem ovulasyon testi kullan. Ben kimyasaldan sonra ki ay yani bu ay 2 kez yumurtladım mesela. Ve reglim de çok tuhaf yani şuan regli olduğumdan bile emin değilim. Son yumurtlamamın üstünden 10 gün geçmesini bekliyorum.öyle mi diyosun, hiç korunmayayım yani.. peki şimdi ben yeniden adet görecek miyim 28 gün sonra nasıl olacak
Allahım diğer ay inşallah sağlıklı bi şekilde nasip etsin
sende mi kimyasal geçirdin geçen ayCanım işte tek sıkıntı orda başlıyor adet döngün ve yumurtlama günün değişebiliyor. O yüzden sana tavsiyem ovulasyon testi kullan. Ben kimyasaldan sonra ki ay yani bu ay 2 kez yumurtladım mesela. Ve reglim de çok tuhaf yani şuan regli olduğumdan bile emin değilim. Son yumurtlamamın üstünden 10 gün geçmesini bekliyorum.
Aynen canım bizlere hamile kalmak çok zormus,hamile kalsak hersey cozulecekmis gibi geliyor ama öyle değil maalesef. Orası sadece buz dağının görünen kısmı inan diğer tarafı daha sancili. Kese görecek miyim kalp duyacak miyim sıkıntı çıkacak mi.... Hep bi iç kalkikligi. Hayırlısı inşallah gecoksun güç olmasın sağlıklı olsunlardayani ben zaten tasadüfen öğrenmiştim, ne ağrı ne sızı ne de idrarda çift çizgi.. bakalım artık önümüzdeki ay bekliycez ama anladım ki kanda betanın yükselmesi de çare değilmiş. beklemek gerekiyormuş
Geçmiş olsun, kimyasal gebeliği dr lar düşüğe bile saymıyor , ne alaka ki dr korun demiş, gebelik başlamadan rutin adetinle sonlanmiş , yine normal gününde gayet düzenli adet olursun , ben neredeyse 2 aylık gebeyken düşük yaptım ardından kürtaj, ki dr bir adet gör korunma dediöyle mi diyosun, hiç korunmayayım yani.. peki şimdi ben yeniden adet görecek miyim 28 gün sonra nasıl olacak
sağol canım teşekkür ederim. rutin adet görmedim aslında. 18 günde kan geldi ben de çok erken adet oldum diye doktora gittim. beta 72 çıktı. yani beklemiyordum bugün de iyice düşmüşGeçmiş olsun, kimyasal gebeliği dr lar düşüğe bile saymıyor , ne alaka ki dr korun demiş, gebelik başlamadan rutin adetinle sonlanmiş , yine normal gününde gayet düzenli adet olursun , ben neredeyse 2 aylık gebeyken düşük yaptım ardından kürtaj, ki dr bir adet gör korunma dedi
Bugün tekrar idrar testi yaptım koyulaşmış mı diye? Kan testini çarş günü yapabileceğim. Çalıştığım için. Ama idrar testinde koyulaşma var.mantarkaya sen testi tekrarlamışmıydın canım senden ses cıkmadı ?
Canım senin adına cokkkkkk sevindim süperBugün tekrar idrar testi yaptım koyulaşmış mı diye? Kan testini çarş günü yapabileceğim. Çalıştığım için. Ama idrar testinde koyulaşma var. Eki Görüntüle 2153915
Bu bugünkü testim :)