- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Canım yaa inşallah vardır. Sen içini ferah tut. Dualarım seninle.Kızlar hastaneden geldim cok tatlı bayan bi doktor vardı cok ilgilendi. Hesapladı değerin biraz düşük ama varda yokta diyemem dedi yarn akşam bidaha yaptır 300 lere yakın bi değer cıkarsa var diyebiliriz dedi. Kızlar yarına kaldı benim durum yanimantarkaya minnos26 F Frendly Babyx06 H Hatticeee32 Minkkalpp
inşallah canım saol yaaCanım yaa inşallah vardır. Sen içini ferah tut. Dualarım seninle.
Pembe dizi gibi bekliyorum canım merakla inşallah güzel bir sonuç çıkarKızlar hastaneden geldim cok tatlı bayan bi doktor vardı cok ilgilendi. Hesapladı değerin biraz düşük ama varda yokta diyemem dedi yarn akşam bidaha yaptır 300 lere yakın bi değer cıkarsa var diyebiliriz dedi. Kızlar yarına kaldı benim durum yanimantarkaya minnos26 F Frendly Babyx06 H Hatticeee32 Minkkalpp
Ben de şimdiye kadar yazmadan durumunu takip ettim inşallah kalbinden geçen nasip olur,hayırlı haberlerleKızlar hastaneden geldim cok tatlı bayan bi doktor vardı cok ilgilendi. Hesapladı değerin biraz düşük ama varda yokta diyemem dedi yarn akşam bidaha yaptır 300 lere yakın bi değer cıkarsa var diyebiliriz dedi. Kızlar yarına kaldı benim durum yanimantarkaya minnos26 F Frendly Babyx06 H Hatticeee32 Minkkalpp
hadi bakalım hayırlısı olsun canım, güzel sonuçlarla gelirsin inşKızlar hastaneden geldim cok tatlı bayan bi doktor vardı cok ilgilendi. Hesapladı değerin biraz düşük ama varda yokta diyemem dedi yarn akşam bidaha yaptır 300 lere yakın bi değer cıkarsa var diyebiliriz dedi. Kızlar yarına kaldı benim durum yanimantarkaya minnos26 F Frendly Babyx06 H Hatticeee32 Minkkalpp
Hadi hayırlısı inşallahKızlar hastaneden geldim cok tatlı bayan bi doktor vardı cok ilgilendi. Hesapladı değerin biraz düşük ama varda yokta diyemem dedi yarn akşam bidaha yaptır 300 lere yakın bi değer cıkarsa var diyebiliriz dedi. Kızlar yarına kaldı benim durum yanimantarkaya minnos26 F Frendly Babyx06 H Hatticeee32 Minkkalpp
Aynen ben de cuma günü 71 i görünce çok sevinmiştim. Hemen hemşire kuzenimle görüştüm. O da bana senin doktorunun dediklerini dedi. Var ama çok küçük dedi. Emin olabilmemiz için değerin 300leri görmesi gerek dedi. Ptesi boşa kan verip kendine eziyet etme. Cuma tekrar kan ver dedi ama ben cumayı bekleyemeyeceğim. Çarş kan testini tekrarlayacağım. Eşime bile söyleyemedim. Kesinleşmesini bekliyorum. Güzel bir sürpriz yapacağım İnş Rabbim nasip ederse :) Durup durup Survivor Hakan'ı öğrendiği videoyu izliyorum :)Kızlar hastaneden geldim cok tatlı bayan bi doktor vardı cok ilgilendi. Hesapladı değerin biraz düşük ama varda yokta diyemem dedi yarn akşam bidaha yaptır 300 lere yakın bi değer cıkarsa var diyebiliriz dedi. Kızlar yarına kaldı benim durum yanimantarkaya minnos26 F Frendly Babyx06 H Hatticeee32 Minkkalpp
Ayn bende cok izledim onu cok güzeldi dimi :) keşke bizede nasip olsa harika bi süprizdiAynen ben de cuma günü 71 i görünce çok sevinmiştim. Hemen hemşire kuzenimle görüştüm. O da bana senin doktorunun dediklerini dedi. Var ama çok küçük dedi. Emin olabilmemiz için değerin 300leri görmesi gerek dedi. Ptesi boşa kan verip kendine eziyet etme. Cuma tekrar kan ver dedi ama ben cumayı bekleyemeyeceğim. Çarş kan testini tekrarlayacağım. Eşime bile söyleyemedim. Kesinleşmesini bekliyorum. Güzel bir sürpriz yapacağım İnş Rabbim nasip ederse :) Durup durup Survivor Hakan'ı öğrendiği videoyu izliyorum :)
Tesekkr ederim inşallah hayırlısı olur aynen öyle yılan hikayesine döndüBen de şimdiye kadar yazmadan durumunu takip ettim inşallah kalbinden geçen nasip olur,hayırlı haberlerle
Senin test sonuçların nasıldı yani adete göre günlere dağılışıni soruyorummantarkaya senin kanaman olmuşmuydu ? :)
Leke dışında normal kanama yoktu yaniEvet canım adetime 2 3 gün kala kahverengi lekelenme tarzında olmuştu 2 gün sürmüştü sanırım
Hayır canım ben de olmadıLeke dışında normal kanama yoktu yani
Sonuç ne oldu canımLeke dışında normal kanama yoktu yani
Canım birazdan kan vermeye gidcem doktor aynı saatte ver dedi 7 bucuk gibi vercem 8 de belli olur direk size sölerim ama niyeyse pek umudm kalmadıSonuç ne oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?