- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
canım amin cümlemize inşalalh. sende durumlar nasılG gamzeli_bebis canımmm inşallah güzel şeyler duyarsınminnos26 sende inşallah kuzum Rabbim Hz. Yakuba Yusufunu kavuşturduğu gibi bizede evlatlarımızı nasip etsin inşallah
Belim ağrıyo canım bide kasıklarım çok ağrıyo karnımda iğnelenmeler oluyor bata 4 gün varcanım amin cümlemize inşalalh. sende durumlar nasıl
amin canım inşallah bakalımG gamzeli_bebis canımmm inşallah güzel şeyler duyarsınminnos26 sende inşallah kuzum Rabbim Hz. Yakuba Yusufunu kavuşturduğu gibi bizede evlatlarımızı nasip etsin inşallah
keyfim yerinde olursa hemen hastaneden gelir gelmez yazarım. Zaten eşimden fazla sen merak ediyorsun.ben 5 te cıkcam doktora gitmem 6 olur sonucun cıkması fln 6.30 gibi anca size haber verriirim die düşünüyorum senin sonucunuda cok merk ediyorm
Siz kimyasal gebelik yasamissiniz, benceCanım ben hamile olup oomadıgımı bilmiyorum. İdrar ve kan pozitifti. Snra adet oldm ilk gün kahveydi snra krmızı ce pıhtılı geldi. Bugun bitti. En yakn arkdasmda git kan ver dio şuan bana benim Annem hamileyken 4 ay adet olmuş dio. Kararsız kaldm kzlar yaaa
o zaman ilk bana haber verkeyfim yerinde olursa hemen hastaneden gelir gelmez yazarım. Zaten eşimden fazla sen merak ediyorsun.Öğleden önce aradı beni, ben de merak etti herhalde hastaneye gideceğimi biliyor ya dedim. Yemeği arkadaşlarıyla yiyecekmiş onu haber veriyormuş
ay inşallah vardır :)Belim ağrıyo canım bide kasıklarım çok ağrıyo karnımda iğnelenmeler oluyor bata 4 gün var
ama kanamadan snra 42 olan deeğerim dün 142 cıktıSiz kimyasal gebelik yasamissiniz, bence
Oo iyi o zaman, 2 günde bir baktırın ,değer ikiye katlarsa , büyük ihtimal üstüne gormussundurama kanamadan snra 42 olan deeğerim dün 142 cıktı
umarım sağlıklı ve hayırlı bi bebiş vardır :) yoksada sağlık olsun dicez akşama öğrencem bakalımOo iyi o zaman, 2 günde bir baktırın ,değer ikiye katlarsa , büyük ihtimal üstüne gormussundur
canım haberler çok kötü şimdi sistemden gördüm düşmüş 15,4 e.. çok üzüldüm şok oldumumarım sağlıklı ve hayırlı bi bebiş vardır :) yoksada sağlık olsun dicez akşama öğrencem bakalım
hadi yacanım haberler çok kötü şimdi sistemden gördüm düşmüş 15,4 e.. çok üzüldüm şok oldum
evet muhtemelen.. düşürdüm farketmeden yani. senin sonucun güzel olur inşallah.. sen de artış vardı sen benimkine bakma o yüzdenhadi yakimyasalmı geçirdin yani
bn senin içinde umutluydum bakalım bnm durumum ne olcak ama üüzülme ikimizinde ne olursa olsun sunu düşün bi hayır vardır ALLAHtan iyi bilecek değilizevet muhtemelen.. düşürdüm farketmeden yani. senin sonucun güzel olur inşallah.. sen de artış vardı sen benimkine bakma o yüzden
öyle tabiki canım ama ne bileyim yine de heveslenmiştim. kimyasal gebelik mi yoksa kist falan mı onu da bilmiyorumbn senin içinde umutluydum bakalım bnm durumum ne olcak ama üüzülme ikimizinde ne olursa olsun sunu düşün bi hayır vardır ALLAHtan iyi bilecek değiliz
Çok geçmiş olsun canım. Üzülme diyemem ama bol bol dua et cennette bir meleğin oldu. Tekrar çok geçmiş olsun.evet muhtemelen.. düşürdüm farketmeden yani. senin sonucun güzel olur inşallah.. sen de artış vardı sen benimkine bakma o yüzden
sağol canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım. Üzülme diyemem ama bol bol dua et cennette bir meleğin oldu. Tekrar çok geçmiş olsun.
kimyasaldır bence kist falan demeöyle tabiki canım ama ne bileyim yine de heveslenmiştim. kimyasal gebelik mi yoksa kist falan mı onu da bilmiyorum
ne bileyim canım doktor kist falan bişi bahsetmedi. kimyasal gebelik geçirmişsin 10 gün sonra tekrar gel sıfırlandığını görelim dedi. 2 ay korun dedi ama çok korunmayı düşünüyorum sadece sıfırlanana kadar korunayım sonra yine devamkimyasaldır bence kist falan deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?