Gebeliğe Hazırlık Bata 2 gün kala resimli test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastanede verdimde kadın doğumcu yoktu bugun kanamamda iki gün sürdü ama ne bilim ya
Benimle ayni kanamayi tarif ediyosun. Yarini iple cekiyorum bende. Yalniz benim bildigim rahim kalinligi alttan muayenede belli olur. Sen sali 40 diyosun prs 80 cmt 160 yani bence senin yukselisin normal. Sen yarin bi kadin doguma goster icin rahatlasin. Haber et bana da.. icini ferah tut bu sekilde 3 ay gebe oldugunu anlamayan insanlar var.

Canım inşallah öyledir bakalım yarn gidcem bende yada salımı gitsem dahamı kesin olurki?

Canım inşallah öyledir bakalım yarn gidcem bende yada salımı gitsem dahamı kesin olurki?
Bekleyebilirsen bekle ama insanın kafasını çok karıştırıyo. hep acaba acaba demekten haftasonu bi iş yapamadım. ne hamileyim psikolojisindeyim, ne de değilim deyip yoluma bakabiliyorum. arada sıkıştım kaldım. doktor illaki seni doğru bilgilendirir diye düşünüyorum.
hamilelik zaten 9 aylık belli belirsiz bir süreç. bize şimdi evet hamilesiniz deseler, kese görmeyi bekliycez, kalp atışını bekliycez, testler yapılacak onları bekliycez.. zormuş ama beklemesi, şimdi anlıyorum. hala çok heyecanlıyım. ve benimle beraber annem, kardeşlerim, eşim.. benden gelecek haberi bekliyor.. kalbim güm güm
ben yavaştan kaçar, ikimiz için de güzel sonuçlar olsun, şu hamilelik takvimini ekleyelim artık profillerimize

sorma canım bende öyle aradayım. şimdi gidiyormusun sen hastaneye ? kaçta geliceksin senden haber bekliyorm eşinden önce bana söyle hahahaha

sorma canım bende öyle aradayım. şimdi gidiyormusun sen hastaneye ? kaçta geliceksin senden haber bekliyorm eşinden önce bana söyle hahahaha
ben şimdi gittim kan verdim. öğleden sonra sonuçları alıcam.. 2,5ta çıkıyor sonuçlar ama doktorun yanına girmem biraz bulabilir. sonucu öğreneyim gelir gelmez sana yazıcam.

ben şimdi gittim kan verdim. öğleden sonra sonuçları alıcam.. 2,5ta çıkıyor sonuçlar ama doktorun yanına girmem biraz bulabilir. sonucu öğreneyim gelir gelmez sana yazıcam.
ooo senden haber alana kdr bn doktora gtcem kız bende 5 te cıkıp önce bi ağda yaptrcam her ihtimale karşı. zaten 10 dkl ık iş snra doktora gidcem. belki alttan bakar. bu belirsizlk insanı mahvediyor kuzenim var yeni doğum yapan onla konuştm o bnce hamilsin kesin diyor. bi netleşseydi bakalım senin değerin kaça çıktı

devlet hastanesi işte napcan bence senin sonuçların gayet güzel. ben de hamile olduğunu düşünüyorum. alttan falan bakmadı bana direk kan testine gönderdi. bir de pzt hastane çok kalabalık oluyo keşke başka zamana denk gelseydi öğleden sonra da içeri zor girerim gibi geliyo

bakalım bugun ikimizde güzel haberler alalım inşallah :) bana bugun yeniden kan testi yaparmı acaba dün yaptırdımya

bizim burda özel hastanede dün bana dediler yarn gel eski sonucunda buda burda gözüküo doktora gösterirsin dediler.
bana kalırsa sana yeni teste çok ta gerek yok. bi sonucunu göster gerekirse yeni sonuç ister. değer 48 saatte 2 katı kadar artması isteniyor. belki alttan da bakar. bizim ilçede özel hastane yok. devlete geliyorum mecbur. o da bakalım ne kadar ilgilenecek.
sen eşine söyledin mi peki?

ben adet olunca söyledm böyle böyle test yaptm sana süprizyapcaktm ama olmadı die:) oda adet olunca ihtimal kalmıyormuki dedi şaşkınım benim bende kalmaz dedim. snra dün test yaptrnca oda bana yarn beraber gider gösterirriz dedi. yani varsada ikimize birden süpriz olcak ben ona süpriz yapamamış olcam sn nerde oturuyorsunki

amaaan ben neler hayal ediyodum neler oldu.. ben gelen kanı görünce önce yerleşmedir diye söylemedim. ama baktım ardından patır patır dökülüyo söyledim artık sonra beta yüksek çıkınca söyledim ama hemen sevinmesin diye diğer ihtimalleri de söyledim. o yüzden şuan verdiğim haberi yok sayıyor, hiç bir sevinç belirtisi yok ama ağır şeyleri taşıtmıyor yine de ben izmir de oturuyorum canım ama ilçedeyim. burda devlet hastanesi bana çok yakın.
ayy saat 12 oldu bile

bizde bile şuan sevinme olaıyorki onlarda nası olsun bn bile şapşal gibiyim varmı yokmu diye.bakalım nolcak sonuçlar seninde belli olması 4 ü fln bulcak sanırım daha var of :) ne hissediyorsun artttımısence

bizde bile şuan sevinme olaıyorki onlarda nası olsun bn bile şapşal gibiyim varmı yokmu diye.bakalım nolcak sonuçlar seninde belli olması 4 ü fln bulcak sanırım daha var of :) ne hissediyorsun artttımısence
En basindan beri hic bir degisiklik yok bende. Varsa da farkedebilecegim duzeyde degil. Ama yine de var gibi hissediyorum nedense. Ve cok korkuyorum simdi doktor olumsuz bisey soyler diye.
Ben 2 bucukta hastanede olurum. O kadar gece kalmam diye umuyorum sen ne zaman gideceksin

ben 5 te cıkcam doktora gitmem 6 olur sonucun cıkması fln 6.30 gibi anca size haber verriirim die düşünüyorum senin sonucunuda cok merk ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…