- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Gözünaydın canım var :)Eki Görüntüle 2151435 Kızlar bata 2 gün kaldı sabah ihtimal vermeyerek yapaym dedim bn şok silik cizgigörenler var dimi belli zaten.
Bununla birlikte belirtilerimde şöyle
Göğüslerde şişme
Göğüs damarları belirginleşti
Göğüs ucundaki kabarcıklar şişmiş gibi geldi bana
Siddetli bi kasık ağrısı yok ara ara giriyor
Mide bulantısı baş dönmesi yok
Yumurtlamadan beri devam edeb akıntım var.
Sizce durum nedir ya??? Kimseye bişey söylemedim şuan
yaaa ciddenmi :)Gözünaydın canım var :)
inşalalh canm varsa eğer ya :)İnşallah var canım Rabbim sağlıkla sana tutunmayı nasip etsin kucağına sağlıcakla alırsın inşallah
ay canm saol inşalah vardır hayırlıysa:)inşallah hayırlı olur canım var gibi
canm şimdi baktm tekrar duruyo cizgi üstünden kaç saat geçti :)hafif bir çizgi var ben de gördüm. bilgisayardan bakmama rağmen.. kimseye birşey söylemeyin daha erken. bir de teste temizken bakın. aynı çizgi var mı..
ay inşallah yaaa :)Bana var gibi geldi insallah pozitiftir :)
temizkenden kastım, yani yeni bir testte bakın. Bazı testler yanıltabiliyor. markası ne testin?canm şimdi baktm tekrar duruyo cizgi üstünden kaç saat geçti :)
ay yanlış anlamışım canmtemizkenden kastım, yani yeni bir testte bakın. Bazı testler yanıltabiliyor. markası ne testin?
Ben cok net gördüm çizgileri :) hadi hayırlı olsun, gidip kan ver bence.kızlar bende şimdi pc den bakıyorumda pc de belli olmuyor pek sadece son resmde hafif çıkmış. elimdeyken ve çıplk gözle kesnlkle daha belrgn :)
ay insan burda olan şeyleri okuyunca hem heveslenio hem heveslenemiyor bilemedimBen cok net gördüm çizgileri :) hadi hayırlı olsun, gidip kan ver bence.
Şimdiden tebrikler
onu hiç duymadım. yarın yap bence bi daha. nasıl olsa bugün bu kadar çıktıysa yarın da çıkar. kan için acele etme derim ama yine de sen bilirsinay yanlış anlamışım canmroll markası yarın sabah yada adet olcagm sabah bidahamı yapsam yada gidip kanmı versem cok kararsızım aklıma testin bozuk olablceği flnda gelio ama ne blm
ben çok net gördüm bence hamilesin ama yine de adet gününü bekle bence değer artsın. ben adet günümde sabah idrar testi yaptım çok net 2 çizgi çıkmıştı sonra hastanede kan tahlili yaptırmıştım 553 çıkmıştı. şuan çok şükür 9 haftalık hamileyim. Darısı inşallah tüm isteyenlereyaaa ciddenmi :)
allah sağ salim kucagna almayı nasip etsin inşalalh :) benm içinde hayrlısı neyse o olur inşallah sabah damlattıgım gibi silik çizgi cıkınca ne yalan söyliiim bende umutlandm yüzümü yıkadm şaşkınlıktan gözümün önündeki havluyu bulamadımben çok net gördüm bence hamilesin ama yine de adet gününü bekle bence değer artsın. ben adet günümde sabah idrar testi yaptım çok net 2 çizgi çıkmıştı sonra hastanede kan tahlili yaptırmıştım 553 çıkmıştı. şuan çok şükür 9 haftalık hamileyim. Darısı inşallah tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?