Gebeliğe Hazırlık Bata 2 gün kala resimli test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzeli_bebis

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
7.201
21.135
548
33
İstanbul
E3F915A6-4CEC-467C-8222-EF3B253B5778.jpeg
Kızlar bata 2 gün kaldı sabah ihtimal vermeyerek yapaym dedim bn şok silik cizgi :D görenler var dimi belli zaten.
Bununla birlikte belirtilerimde şöyle
Göğüslerde şişme
Göğüs damarları belirginleşti
Göğüs ucundaki kabarcıklar şişmiş gibi geldi bana
Siddetli bi kasık ağrısı yok ara ara giriyor
Mide bulantısı baş dönmesi yok
Yumurtlamadan beri devam edeb akıntım var.
Sizce durum nedir ya??? Kimseye bişey söylemedim şuan

Eklentiler

• 94F2D290-33E0-40D8-9061-EFD0E15F3D8F.jpeg
    94F2D290-33E0-40D8-9061-EFD0E15F3D8F.jpeg
    17,2 KB · Görüntüleme: 580
  • D455065D-E8FD-48D0-BEA8-D03C721FA94C.jpeg
    D455065D-E8FD-48D0-BEA8-D03C721FA94C.jpeg
    19,6 KB · Görüntüleme: 621
hafif bir çizgi var ben de gördüm. bilgisayardan bakmama rağmen.. kimseye birşey söylemeyin daha erken. bir de teste temizken bakın. aynı çizgi var mı..

Eki Görüntüle 2151435 Kızlar bata 2 gün kaldı sabah ihtimal vermeyerek yapaym dedim bn şok silik cizgi :KK70: görenler var dimi belli zaten.
Bununla birlikte belirtilerimde şöyle
Göğüslerde şişme
Göğüs damarları belirginleşti
Göğüs ucundaki kabarcıklar şişmiş gibi geldi bana
Siddetli bi kasık ağrısı yok ara ara giriyor
Mide bulantısı baş dönmesi yok
Yumurtlamadan beri devam edeb akıntım var.
Sizce durum nedir ya??? Kimseye bişey söylemedim şuan
Gözünaydın canım var :)

ay yanlış anlamışım canm :KK70: roll markası yarın sabah yada adet olcagm sabah bidahamı yapsam yada gidip kanmı versem cok kararsızım aklıma testin bozuk olablceği flnda gelio ama ne blm
onu hiç duymadım. yarın yap bence bi daha. nasıl olsa bugün bu kadar çıktıysa yarın da çıkar. kan için acele etme derim ama yine de sen bilirsin

yaaa ciddenmi :)
ben çok net gördüm bence hamilesin ama yine de adet gününü bekle bence değer artsın. ben adet günümde sabah idrar testi yaptım çok net 2 çizgi çıkmıştı sonra hastanede kan tahlili yaptırmıştım 553 çıkmıştı. şuan çok şükür 9 haftalık hamileyim. Darısı inşallah tüm isteyenlere :KK200:

Bu arada belirtilerin de süper :anneadayı: ay hadi bakalım güzel haberlerini gün ve gün bekliyoruz. Bizlere de umut oluyor sizlerin güzel sonuçları:KK36:

ben çok net gördüm bence hamilesin ama yine de adet gününü bekle bence değer artsın. ben adet günümde sabah idrar testi yaptım çok net 2 çizgi çıkmıştı sonra hastanede kan tahlili yaptırmıştım 553 çıkmıştı. şuan çok şükür 9 haftalık hamileyim. Darısı inşallah tüm isteyenlere :KK200:
allah sağ salim kucagna almayı nasip etsin inşalalh :) benm içinde hayrlısı neyse o olur inşallah sabah damlattıgım gibi silik çizgi cıkınca ne yalan söyliiim bende umutlandm yüzümü yıkadm şaşkınlıktan gözümün önündeki havluyu bulamadım :D çok acayip bi his ya

Back