Ya bu ağrilar oluyordu ama şişlik baskı hissi falan olmaz normalde 5 gün var adetime
Amin cnm iyi icyn masallh senn kesn kiz o zaman bebis10. Gün bitti valla gayet rahat içiyorum soğanı sevdiğim için olabilir canımRabbim şifasını versin :)
Canm o baski hissi varsa hamjlelk olablr cnm test ne zmn yapcksnYa bu ağrilar oluyordu ama şişlik baskı hissi falan olmaz normalde 5 gün var adetime
Benim de birkaç aydır aşırı şişkinliğim oluyor. İlişki sonrası başlıyo ve adet olana kadar ağrıyo. Neden böyle anlamıyorum
Canm o baski hissi varsa hamjlelk olablr cnm test ne zmn yapcksn
Bilmem ki havalardan midir nedir :)
Canm benm arkdsmda oleydi sasmzdi kiz suan hanile birde 5 gun gecti ins sennde vardr cnm benmde gecn ay olede sik tuvalete ckmak ama krmzilark gordm insn taknca psikoljk gercktn oluyr anldm bakalm sende vsrdr belki:)Geçen sefer erken yaptirdim sonea pisman oldum günümün gecmesini bekleyecem zaten.benim.adetim.gün şaşmaz bir gun bile gecikirse süphelenirim heralde :)
Ama bence boşa gibi bir de cok sık tuvalete cikiyorum hemen baski hissi ile gidiyorum
Hayırlısı kuzumAyy ins vardr cnm batmalr tek tarafta olunca genlk belrtsyms hadi hayrlisi:)
o da nerden çıktı tatlışAmin cnm iyi icyn masallh senn kesn kiz o zaman bebis
Onu icnlern cogu hamiste ondn cnmo da nerden çıktı tatlış
Ağzından bal damlıyor :))Onu icnlern cogu hamiste ondn cnm
Ayy kiz ins vardr burda konstgm cogu kisi hamile kaldi bir ben kalamadm ne sanszm arkedesAğzından bal damlıyor :))
amin inşaallah :)Ayy kiz ins vardr burda konstgm cogu kisi hamile kaldi bir ben kalamadm ne sanszm arkedes
Sızlıyor kuzum birde kasıgımın yan tarafı agrıyor hatta gaz var gibi sanki şişlik var birde
Aynen cnm zaman gecsede netlesse beklemek cok zor:)amin inşaallah :)
Güneş bile vaktinden önce doğmuyor canım :)
beraber mi girdik kk'ne :))Aynen cnm zaman gecsede netlesse beklemek cok zor:)
Aynen galiba yeni grdm bende kizzz zaman gecmek blmyr kask agrmda yok ben napcm herlde deglm ben hamisberaber mi girdik kk'ne :))
belirti arama kendinde canım, rahat ol olacağı varsa olurAynen galiba yeni grdm bende kizzz zaman gecmek blmyr kask agrmda yok ben napcm herlde deglm ben hamis
Aynen bekleylm :)belirti arama kendinde canım, rahat ol olacağı varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?