Gel gel hos geldinnn :)13 gün var beni dw alıyosanız gelirim
Hoşbuldum canım ツ her şeyi akışına bırakmış durumdayımGel gel hos geldinnn :)
Ohhhhhh en guzelii valla bu ay beklemedym bende olmazsa senin gbi bende akisina brakcmm emin ol bu seklde moralin yukswk olur hemen hamis kalirsnHoşbuldum canım ツ her şeyi akışına bırakmış durumdayım
İnşaallah canım ♡ hiç sanmıyorum ama Allah'tan ümit kesilmez :)Ohhhhhh en guzelii valla bu ay beklemedym bende olmazsa senin gbi bende akisina brakcmm emin ol bu seklde moralin yukswk olur hemen hamis kalirsn
Yinede gebelik olusmus kkmyasaldan snra uzun surmez saglikli hamis olursn merak etme :) morelini yuksek tut sadece
Evet gecen ay afedersiniz bir.kereden kimyasal olunca bu aslinda beni umutlandirdi ama oyle kolay olmuyor aslinda kimyasal olunca hep oyle olursa bi sorun.varsa olcok ugrasirsam gibi sorular takiliyor aklima burda yillarca ugrasanlar kusura bakmasin dediklerime cidden ama bu kimyasal.gebelik olmasaydi ben.rahay rahat dener.akisina birakirdim o.biraz gerdi beni
Kzlar sabahleyn ustmu gynrken sol gogsm bir agridi halen agryor bicak saplanms gbi sizce suphelenmllmym?
Bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Bu ayda korunayim mi korunmayayim derken adetten sonra ilk gun korundum, sonra biraktim akisina.. Benimde kafamda o var hep, o yuzden bu ay dikkatli hareket ediyorum. Sen kimyasalda ne gibi belirtiler yasamistin, simdi ne fark var..
Bende pek takmyrm cnm ins vardr bir yil oldu ne zorms kalmakEvet kssinlikle biliorm ve butun hamile kalanlarda hep dusunmedgm an biseylerele ugrastigm an hamile kaldim diyorlar ben bu ayida bekliorm olmazsa daha taklmamaya karar verdm
Ben cinsel iliskiden 15 gun sonra boyle yine sık tuvalete gitme asiri karin sisliligi goguslerde agri hissettim ne bilim.suphelendim adete 6 gun kala beta hcg baktirdim 19 idi ama iki gun sonra 9 oldu ve gunumde adet oldum baktirmasam hic fark etmeyecektim
Simdi yine belirtiler ayni ama baktirmiyorum adet de olabilirim sonucta adet belirtileri de ayni ama o kimyasal gebelik dengemi.bozdu ben yoksa baslamis en az 3 ay 6 ay 1 yil bir ugrasiriz diyordum bu olunca umutlandim hep bekler oldum
Halbuki kimyasal gebe olacan demek degilmis ayrica su an kasıklarim oyle agriyor ki sanirim her an adet olacam 5 gunum var ama
Nasl agri canm benm yanda oldu bugn ve gogsm normalde agrimazdi erken agridi benmdebenimde 8 gün kaldı :) gögüslerim agrıyor ve acıyor ilkkez normalde olmazdı
Cokta umutlanmym dyrm ama tek belrtm gogus agrm cnm yaGiyinirken agri hamilelik belirtisi diyorlar, senin var insallah..
Gel gel herkes davetli:)13 gün var beni dw alıyosanız gelirim
Hadi güzel haberler alalım inşaallah :)Gel gel herkes davetli:)
Bende kasik agrisi mide bulantisi, acikma, sislik, birde karnimin sag tarfinda bir kisim ozellikle sertti.. 6 gun once testi yaptim cikti, 4 gun kalada hcg 18 cikti, bir hafta sonra doktora gidecektim ama adetten 4.gun sonra kahverengi lekeler geldi bir gun boyunca sonra da devami.. Doktor test yapti 1 e dusmus.. Kimyasal dedi.. Demekki hamile kalabiliyorsun bu iyi bisey dedi korunmana gerek yok dedi..
Bu sefer belirtilerim o kadar siddetli degil (belki onda ilk oldugundan fazla onemsedim, simdi olursa neden oldugunu biliyorum) mesela simdi basagrisi var ama ara ara giren hafif agrilar o zaman yoktu. Birde vajina iclerine dogru batma oluyor 5-10 sn.. Krem gibi akinti farkli olarak.. Gerci kimyasaldan sonra ne zaman adet olacagimizda malum. Eski periyoda gore yazdim.
İns vallahi benim tek gogus var senin daha var ama strese grme cnm :)Hadi güzel haberler alalım inşaallah :)
stres yok elhamdülillah canım :) benim de yumurtlama ağrım var şu an :)İns vallahi benim tek gogus var senin daha var ama strese grme cnm :)
Kiz benm 15 gun kala kahverngi aknti basladi bende sastm ben hic kur denemdm ama oni deneynlrn cogu hamis bende oleyim iki aydr takmyrm adetm geckmyr bakalm bu ayda takmadm ama hogs kahverngi aknti suplendrdi ins vardr bebis:)stres yok elhamdülillah canım :) benim de yumurtlama ağrım var şu an :)
Soğan Kürü yapıyorum, kendi çapımda bişeyler uyguluyorum işte ama geçen ay kafayı yemiştim çok takmıştım bu ay sükunet hakim :)
Kiz benm 15 gun kala kahverngi aknti basladi bende sastm ben hic kur denemdm ama oni deneynlrn cogu hamis bende oleyim iki aydr takmyrm adetm geckmyr bakalm bu ayda takmadm ama hogs kahverngi aknti suplendrdi ins vardr bebis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?