- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Geçen ay 3 gün gecikti bende haliyle heveslendim ama olmadı bu ay tekrar klomen ve çatlatma iğmesi kullandım 27 sinde kontrole gidicem bakalım durum ne gösterecekTeşekkürler canım.. haftaya regl olacağım zaten sonrasına bakacağız artık. Sen nasılsın? Nedir durum sende?
Sonuçta en güçlü belirti adet geçikmesi umutlanmakta haklısın. Umarım bu ay güzel haberler alırsın canım. Biraz sabır gerektiren bir süreç ama ne kadar rahat hissedersen o kadar hızlı geliyor güzel haberler.Geçen ay 3 gün gecikti bende haliyle heveslendim ama olmadı bu ay tekrar klomen ve çatlatma iğmesi kullandım 27 sinde kontrole gidicem bakalım durum ne gösterecek
Hayrlisi olsun cnm ewt belli kız :)Kzm ceylin hamile ben deglm iki ay ara verdk koruncz ole cnm dusnmyrm senn nasl gdyr bebek cinsyet bellimi:)
Herşeyin yolunda olmasına sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın . Şimdi kaç haftalık oluyor yani? Doktor ne dedi? Bir de artık sakin misin kendini çok yıpratmadın umarım kalp sesi duymak için beklerken.
Neyse umarım bu son sıkıntıdır senin için.. hamileliğin kalanını keyifle geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın.Ne yalan soyleyeyim yiprattim
Normalde 8 hafta olmasi gerekirken artik 6+1 kabul ettik gec dollenme gec yerlesme falan gibi bi sey olabilir dedi
Ama su anda dogru gidiyor Allah a sukur
Tebrikler.. umarım sağlıkla kucağına alırsın..Hayrlisi olsun cnm ewt belli kız :)
Neyse umarım bu son sıkıntıdır senin için.. hamileliğin kalanını keyifle geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın.
Canim yaa zor bi hamilelik geçiriyorum ağrım sizim çok oluyo. Sende durumlar ne nasilsin bebişin cinsiyet bellimi
Ayy masallah cnm smdi tatlu kizmz mi olcsk rabbim saglikli dogm uzun omur nssip etsin cnm:)Hayrlisi olsun cnm ewt belli kız :)
Yok geri cekme yontemyle hap kullanamyrm cnmCanım dogum kontrol hapı ile mi korunacaksınız. Doktor mu dedi korunmayı
Canım ne oldu geçen ay olmadı mı gebelik? Uzun süre göremedim seni burdaYok geri cekme yontemyle hap kullanamyrm cnm
Sorma cnm tam gunumde oldum gecerse suphelencktm gecmedi o adet baslngcyms cnm devami snradan geldi uzulmedm bzde kornmaya karar verdik bu testte yalanmsCanım ne oldu geçen ay olmadı mı gebelik? Uzun süre göremedim seni burda
Test için bişey diyemicemSorma cnm tam gunumde oldum gecerse suphelencktm gecmedi o adet baslngcyms cnm devami snradan geldi uzulmedm bzde kornmaya karar verdik bu testte yalanms
Sen naptn ne ettn
Canm biz korunmadan snra devam etcz olmazsa asilama yapcm cnm bakalm rabbim büyuk:)Test için bişey diyemicembenimde olmadı üç gün gecikmeli geldi ama çok kötüydü düşük yaptım sanki öyle regl oldum bu ay yine klomen çatlatma bi de cyclo progynova verdi bakalım umudum yok yine bu ay olmazsa duruma göte bakacam ne tedavi uygulayacak ya dr değişecem ya da tedavisiz devam edicem kafama göre
Hayırlısı canım allah nasıl uygun görüyosa onu yaşıyoruz bizimde imtihanımız böyle sabırlı olmamız lazımCanm biz korunmadan snra devam etcz olmazsa asilama yapcm cnm bakalm rabbim büyuk:)
İns kuzu sende bu ay olmstr vardr ya :) benim yok ya rahatm:)
Aynnn cnm katlyrm sende strese grme taklma bralrda hadi hayrli haberlrn gelr insHayırlısı canım allah nasıl uygun görüyosa onu yaşıyoruz bizimde imtihanımız böyle sabırlı olmamız lazım
Sağol insallhhhTebrikler.. umarım sağlıkla kucağına alırsın..
Amin insallhh kuzum sanada nasip etsin rabbim bütün olmayanlara.Ayy masallah cnm smdi tatlu kizmz mi olcsk rabbim saglikli dogm uzun omur nssip etsin cnm:)
Ara ara hafif oluyo canm kız dedi doktrCanim yaa zor bi hamilelik geçiriyorum ağrım sizim çok oluyo. Sende durumlar ne nasilsin bebişin cinsiyet bellimi
Maşallah canım yaa Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin :) kaçıncı haftada söyledi cinsiyetini bide hareketlerini hissediyomusunAra ara hafif oluyo canm kız dedi doktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?