- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Fitil kullandım canım ondan doktora korunayım mı dedim gerek yok dedi sonra internet baktım tedaviye etkisi olmaz yazıyordu adetim bitti doktora gittim 7 günlük fitil verdi tam yumurtlama zamanımda denk geldi bir haftada o sürdü 10 gün kaldı zaten bu ayda iş işten geçti artıkAyda iki mi
NEden bi sorun mu var
Heee şimdi anladım ben de şaşırdım :)Fitil kullandım canım ondan doktora korunayım mı dedim gerek yok dedi sonra internet baktım tedaviye etkisi olmaz yazıyordu adetim bitti doktora gittim 7 günlük fitil verdi tam yumurtlama zamanımda denk geldi bir haftada o sürdü 10 gün kaldı zaten bu ayda iş işten geçti artık
yapmadım kısAaah ahhh sağol yaaa
Sıcak su buharına oturdun mu peki
Bu nasıl bi soru oldu yaa
Yok canım bir sey yapmadim
Çok sağol gerginim.ama yine de beta degeri dusenleri okudum.burda moralim bozuldu biraz
Peki sadece his mi? Yoksa belli bir yerde bir sertlik, sislik hissediyor musun?Bende hissediyorum icimde bisi var ama idrarda gebelik negatif cikiyo adetime 7 gun var
İnofolic combi kullan canım tavsiye ederim ben aylarca hamile kalamadım onu kullandığım ay kaldım düşük oldu ama olsun yine de hamile kaldım... Arkadaşlarıma önerdim onlarda kullandı şu an hamile ... 5.5aylık biri diğeri 4aylık belki işe yarar
Cnm bunun birleşeninde de folic asit var ama daha güçlü bi ilaç genelde infalite hastalarında kullanıyor internette araştırırsanız daha detaylı bilgi alırsınız inofolic toz den de güçlüFolic1 verdi doktor, kimyasal gebelikten sonra.. Gecen ay kullanmaya basladim, bisey olmadi ama yumurtlama doneminde degerlendirememis olabilirim.. Kimyasal gebelik gecirdigim ay hicbirsey kullanmamistim. Farkli bir folik asitmi acaba?
Bende B12 ile D vitamini de eksik zaten. Normalde bunlarin ilaclarini da kullaniyordum, kadin dogumcuda sadece folic asiti al, onlari kullanma demisti.
Desene bende gününde patlayacağımbenim rahim ağzı aşağı inmiş, reglimin eli kulağında
Bence sen bu surede hicbisey okuma, biraz burdan uzaklas.. Ben ilk denememde cok okudum, kimyasal gebelik falan dikkatimi cekmisti, sonucta basima geldi. Okudugumuz seyleri cekiyorum.bazen. o yuzden hic bakma.baska seylerle oyalan bence.. Pozitif kalirsin boylece.. Sen ayrica umut oldun bana, kimyasaldan sonra guzel sonuclarda cikiyormus :)
sağlık olsun canım benimDesene bende gününde patlayacağım
İkiside karnimin ust kisminda sislik var ve alt kisimindada varPeki sadece his mi? Yoksa belli bir yerde bir sertlik, sislik hissediyor musun?
Çok sevindim canım inşallah güzel haberler verirsin bizeKızlar bugun normal radyolog tanidigima gittim soyle bi ustten baktirdim sikisik da degildim gormesi cok zormus ama kese gibi kucuk bir yapi olusmus dedi ya sevindim persembe kadin dogum randevumum var umarim.iyi olur
NedeeennBen de demin test yaptım negatif kızlar..
Aslında yapmayacaktım ama bugün üyelik iptali yaptırıyorum merak etmeyin diye sizin için yaptım
Bugün hastaneye gittim ve paylaşmak istemediğim bi hastalık başlangıcı var bende ne yazık ki.Nedeeenn
Bugün hastaneye gittim ve paylaşmak istemediğim bi hastalık başlangıcı var bende ne yazık ki.
Daha fazla kalıp strese girmek istemiyorum ❉❥
Allah razı olsun canım benim, herşey gönlünce olur İnşaallah :) Kendini çok fazla strese sokma, selametle :)çok geçmiş olsun canım allah şifanı verir inşallah seni tanıdığıma memnun oldum
İnsallah guzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar bugun normal radyolog tanidigima gittim soyle bi ustten baktirdim sikisik da degildim gormesi cok zormus ama kese gibi kucuk bir yapi olusmus dedi ya sevindim persembe kadin dogum randevumum var umarim.iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?