Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayda iki mi
NEden bi sorun mu var
Fitil kullandım canım ondan doktora korunayım mı dedim gerek yok dedi sonra internet baktım tedaviye etkisi olmaz yazıyordu adetim bitti doktora gittim 7 günlük fitil verdi tam yumurtlama zamanımda denk geldi bir haftada o sürdü 10 gün kaldı zaten bu ayda iş işten geçti artık

Heee şimdi anladım ben de şaşırdım :)
Fitil bana da vermişti sanırım sen de sorun olmayanlardansın

Yok canım bir sey yapmadim
Çok sağol gerginim.ama yine de beta degeri dusenleri okudum.burda moralim bozuldu biraz

Bence sen bu surede hicbisey okuma, biraz burdan uzaklas.. Ben ilk denememde cok okudum, kimyasal gebelik falan dikkatimi cekmisti, sonucta basima geldi. Okudugumuz seyleri cekiyorum.bazen. o yuzden hic bakma.baska seylerle oyalan bence.. Pozitif kalirsin boylece.. Sen ayrica umut oldun bana, kimyasaldan sonra guzel sonuclarda cikiyormus :)

Folic1 verdi doktor, kimyasal gebelikten sonra.. Gecen ay kullanmaya basladim, bisey olmadi ama yumurtlama doneminde degerlendirememis olabilirim.. Kimyasal gebelik gecirdigim ay hicbirsey kullanmamistim. Farkli bir folik asitmi acaba?
Bende B12 ile D vitamini de eksik zaten. Normalde bunlarin ilaclarini da kullaniyordum, kadin dogumcuda sadece folic asiti al, onlari kullanma demisti.

Cnm bunun birleşeninde de folic asit var ama daha güçlü bi ilaç genelde infalite hastalarında kullanıyor internette araştırırsanız daha detaylı bilgi alırsınız inofolic toz den de güçlü

benim rahim ağzı aşağı inmiş, reglimin eli kulağında

Haklısin insanim basina her sey gelebilir ama pozitifim niye gelsin ki diyorum su anda...
Kimyasaldan sonra normal gebelik daha yuksekmis ki sonucta gebe kalabiliyorsun diyorlar bu durumdaa ondan senin umutlanmaman icin.hivbri sebep.yok

Kızlar bugun normal radyolog tanidigima gittim soyle bi ustten baktirdim sikisik da degildim gormesi cok zormus ama kese gibi kucuk bir yapi olusmus dedi ya sevindim persembe kadin dogum randevumum var umarim.iyi olur
Çok sevindim canım inşallah güzel haberler verirsin bize

Ben de demin test yaptım negatif kızlar..

Aslında yapmayacaktım ama bugün üyelik iptali yaptırıyorum merak etmeyin diye sizin için yaptım

Bugün hastaneye gittim ve paylaşmak istemediğim bi hastalık başlangıcı var bende ne yazık ki.

Daha fazla kalıp strese girmek istemiyorum ❉❥
çok geçmiş olsun canım allah şifanı verir inşallah seni tanıdığıma memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…