Günaydın canımKizlar gunaydın kimseee yok bakyrm kzlar normalde gecn aya baklrsa bat bugun ama benim refli 30-31 cektgnden yarnda olabilir bekliyorum kizlar bugun noldu anltym ise giderken minibusteydim icimden dedm kalk ablada ben oturiym hamileyim dedm bole soluyorumsonra kadn bianda kalkti ben sook sonra otrdm bende gttm
Aynen kiz ben sasrdm bakalm bugn hic agrm yok anlamdm gtti :))Günaydın canımHayrolsun inşaallah :)
Kizlar gunaydın kimseee yok bakyrm kzlar normalde gecn aya baklrsa bat bugun ama benim refli 30-31 cektgnden yarnda olabilir bekliyorum kizlar bugun noldu anltym ise giderken minibusteydim icimden dedm kalk ablada ben oturiym hamileyim dedm bole soluyorumsonra kadn bianda kalkti ben sook sonra otrdm bende gttm
kız ölcez meraktan :))Aynen kiz ben sasrdm bakalm bugn hic agrm yok anlamdm gtti :))
Ne ağrısı canım,, benim de 4 gün var ama ağrılarım yumurtlama gününden beri var. Doktora randevu aldım bi hormon testi yaptırcamBenim bugün çok ağrım varson 4 kaldı
Adet ağrısı gibi ya sabah uyandığımda oluyo hepNe ağrısı canım,, benim de 4 gün var ama ağrılarım yumurtlama gününden beri var. Doktora randevu aldım bi hormon testi yaptırcam
Ne biliyim kiz icimden geldi dedm oldu kiz ALLAH soletyrdur deme belki:))deli misin kız
Ben de tam tersi hicc merakli degilim:))kız ölcez meraktan :))
Bendede hic agri yok bende anormallik mi varAdet ağrısı gibi ya sabah uyandığımda oluyo hep
Bilmiyom sağ gösterip sol vurmasa iyidrBendede hic agri yok bende anormallik mi var
Vurmaz insBilmiyom sağ gösterip sol vurmasa iyidr
Yalnız hep söylüyorlar ya kendini hamile hissetmek bir belirti diye, umarım öyledirAynen kiz ben sasrdm bakalm bugn hic agrm yok anlamdm gtti :))
Umarım olmaz ama olacaksa da Aralık ayı sana uğurlu gelsin. 2018 in güzel haberlerle başlasın. Benim de sabah adet habercisi ağrım vardı. Nerde görsem tanırım onu. şimdilik geçti bakalım beklemeye devam :)Adet ağrısı gibi ya sabah uyandığımda oluyo hep
Bakalım hormon testin nasıl çıkacak. Ama bence testi de erken yaptırmışsın. Hamilesin ya da değilsin bilemeyiz ama erken yaptırınca sonuç kaçınılmaz negatif oluyor :)Ne ağrısı canım,, benim de 4 gün var ama ağrılarım yumurtlama gününden beri var. Doktora randevu aldım bi hormon testi yaptırcam
Bakalım hormon testin nasıl çıkacak. Ama bence testi de erken yaptırmışsın. Hamilesin ya da değilsin bilemeyiz ama erken yaptırınca sonuç kaçınılmaz negatif oluyor :)
Belki adet başlangıcı belki yerleşme kanaması :)Kzlar bana cabuk yardmmm edin bugn dyrdm ya bat bugun yada yarn diyordum ya benim birde isim kargoclk stres bu aralar yognum cok kosustyrm ilk defa basima geliyor adet oldum sandm agri grdi kasklarma kahverngi akinti gelms hissedyrm geldigni baktm kan yok smdi yine gelyr sizce ne bu ?
Canm benim ilk defa bole oluyor ya benim bole gelmez daha farkli gelr snra hemen ardindan kirmizi kan bu baska anlamdm yarn gelmzse suphelenyrugalibaBelki adet başlangıcı belki yerleşme kanaması :)
Kız bi test al istersen ya da bekle
Hadi inşaallah canım bekliyoruz heyecanla :)Canm benim ilk defa bole oluyor ya benim bole gelmez daha farkli gelr snra hemen ardindan kirmizi kan bu baska anlamdm yarn gelmzse suphelenyrugaliba
Kzlar eger olursa hamileysem sizde sevnn elle test dogruymsHadi inşaallah canım bekliyoruz heyecanla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?