Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım Hayrolsun inşaallah :)

deli misin kız

Benim bugün çok ağrım varson 4 kaldı
Ne ağrısı canım,, benim de 4 gün var ama ağrılarım yumurtlama gününden beri var. Doktora randevu aldım bi hormon testi yaptırcam

Aynen kiz ben sasrdm bakalm bugn hic agrm yok anlamdm gtti :))
Yalnız hep söylüyorlar ya kendini hamile hissetmek bir belirti diye, umarım öyledir
Adet ağrısı gibi ya sabah uyandığımda oluyo hep
Umarım olmaz ama olacaksa da Aralık ayı sana uğurlu gelsin. 2018 in güzel haberlerle başlasın. Benim de sabah adet habercisi ağrım vardı. Nerde görsem tanırım onu. şimdilik geçti bakalım beklemeye devam :)

Ne ağrısı canım,, benim de 4 gün var ama ağrılarım yumurtlama gününden beri var. Doktora randevu aldım bi hormon testi yaptırcam
Bakalım hormon testin nasıl çıkacak. Ama bence testi de erken yaptırmışsın. Hamilesin ya da değilsin bilemeyiz ama erken yaptırınca sonuç kaçınılmaz negatif oluyor :)

Bakalım hormon testin nasıl çıkacak. Ama bence testi de erken yaptırmışsın. Hamilesin ya da değilsin bilemeyiz ama erken yaptırınca sonuç kaçınılmaz negatif oluyor :)

Ben bilerek erken yaptırmadım canım tomografiye girecektim belki gebelik vardır diye öncesinde kan testi yaptırmak istedim :) Negatif çıkınca öyle girdim tomografiye :)

Regl belirtim de yok şu an :/ Gerçi daha 4 gün var olmaması normal canım

Öncesinde hormon testim temiz çıkmıştı ama içim rahat değil regl olursam gene yaptırcam, hakkımızda hayırlısı olsun :)

İnşaallah dediğin gibi erkendir, geç döllenmedir ::)

Kzlar bana cabuk yardmmm edin bugn dyrdm ya bat bugun yada yarn diyordum ya benim birde isim kargoclk stres bu aralar yognum cok kosustyrm ilk defa basima geliyor adet oldum sandm agri grdi kasklarma kahverngi akinti gelms hissedyrm geldigni baktm kan yok smdi yine gelyr sizce ne bu ?

Belki adet başlangıcı belki yerleşme kanaması :)

Kız bi test al istersen ya da bekle

Belki adet başlangıcı belki yerleşme kanaması :)

Kız bi test al istersen ya da bekle
Canm benim ilk defa bole oluyor ya benim bole gelmez daha farkli gelr snra hemen ardindan kirmizi kan bu baska anlamdm yarn gelmzse suphelenyrugaliba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…