• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen pes edersnn oo bnde ederm yani bnmde idrar negatf
kız öyle deme valla çok üzgünüm. o kadar Kür yaptım, sızısını hiçe sayarak yakı yapıştırdım :( Çok ümitliydim. ama olmadı işte ne yapalım. artık akışına bırakıcam.

İnşaallah senden güzel bi haber alırız da en azından tesellim ol :)

kız öyle deme valla çok üzgünüm. o kadar Kür yaptım, sızısını hiçe sayarak yakı yapıştırdım :KK43: Çok ümitliydim. ama olmadı işte ne yapalım. artık akışına bırakıcam.

İnşaallah senden güzel bi haber alırız da en azından tesellim ol :)
Ayy yerim kiz seni ben de umutlu degilimde iste bekkyrm belki olmustr birdr strese girme dusnmemeye cals ben her ne akdr buraya grsemde ustune dusmyrm ise verdim ise kitap okunaya aklma grlmyr hatta bugun unuttm ble adet gnunu dusun o derece :)

Ayy yerim kiz seni ben de umutlu degilimde iste bekkyrm belki olmustr birdr strese girme dusnmemeye cals ben her ne akdr buraya grsemde ustune dusmyrm ise verdim ise kitap okunaya aklma grlmyr hatta bugun unuttm ble adet gnunu dusun o derece :)
IMG_20171130_134404.jpg
Eve kitap stoğu yaptım bunlarla uğraşcam artık canım (: Canım arkadaşlarım benim (:

Oo masallah sende benim gbisin oku kiz tum gun ole iyi gelyr ki bebek ckyr aklndan insann:)
Hadi inşaallah, köye gidicem haftaya, biraz kafa dağıtırım en azından :) Beni gören de kaç yıllık evliyim sanacak hepi topu 3 ay (:
Rabbim büyük illaki olur bebeğimiz :)

Hadi inşaallah, köye gidicem haftaya, biraz kafa dağıtırım en azından :) Beni gören de kaç yıllık evliyim sanacak hepi topu 3 ay :-)
Rabbim büyük illaki olur bebeğimiz :)
Aynen cnm ya sorma gck oluyrm ole insanlra sanane yani sanane deme seni ne ilgilendryr sen git once kendne bak bana ne soleyp duryn deme cok kizyrm. Kafayi dagt cnm belki iyi yarar sana oralar

Aynen cnm ya sorma gck oluyrm ole insanlra sanane yani sanane deme seni ne ilgilendryr sen git once kendne bak bana ne soleyp duryn deme cok kizyrm. Kafayi dagt cnm belki iyi yarar sana oralar

kesinlikle canım zırt pırt arayıp çocuk yok mu diye soruyorlar artık gına geldi :/

Bebegi baskalari icin yapmayacaksin rahat ol :)

Aslında bana kalsa erken benim için, sınavlarım, kariyerim için yıllarca uğraşıyorum tepinip duruyorum, ama çevre baskısı olunca napayım diye yedim kendimi durdum :)

Aslında bana kalsa erken benim için, sınavlarım, kariyerim için yıllarca uğraşıyorum tepinip duruyorum, ama çevre baskısı olunca napayım diye yedim kendimi durdum :)

Valla ben de dedim ya bi evlilik otursun yogun da calisiyorum bi.kariyrimi yapayim bi kafamda da otursun diye bekledim dis cevre bif sure sonra susuyor bosver ssn onemli olan sensin snein.ne istedigim olursa ns guzel olmazsa da hayrolsun

Valla ben de dedim ya bi evlilik otursun yogun da calisiyorum bi.kariyrimi yapayim bi kafamda da otursun diye bekledim dis cevre bif sure sonra susuyor bosver ssn onemli olan sensin snein.ne istedigim olursa ns guzel olmazsa da hayrolsun

Hayırlı zamanda gelsin bebeğim canım benim :)

Bosver cevreyi bence. Eger yasinda ufaksa evliliginin tadini cikar, sinavlarini atlat. Ama yas varsa ona bisey diyemem. Bende 3 aylik evliyim, yasim olmasa su bir yil hic degilse sevdigimle gezer tozardim. Daha farkli olurdu tadini cikarirdim hic anlamazdim. Su an icin kariyer sinav vs. Hicbir derdim yok. Tek eksik bebek ama olursa da isi nasil idare edecegim onu bilmiyorum iste. Evde olanlar bu yonden sansli..

Bosver cevreyi bence. Eger yasinda ufaksa evliliginin tadini cikar, sinavlarini atlat. Ama yas varsa ona bisey diyemem. Bende 3 aylik evliyim, yasim olmasa su bir yil hic degilse sevdigimle gezer tozardim. Daha farkli olurdu tadini cikarirdim hic anlamazdim. Su an icin kariyer sinav vs. Hicbir derdim yok. Tek eksik bebek ama olursa da isi nasil idare edecegim onu bilmiyorum iste. Evde olanlar bu yonden sansli..

24 yaşındayım :)
İnşaallah gönlünden geçen muradın gerçekleşir :) Sen de yeni evlisin, ama dediğin gibi daha fazla geç olmadan çalışmalara devam :) Bebek olsun da işlerine ayar verirsin bi şekilde ❤️

Kizlar gunaydın kimseee yok bakyrm kzlar normalde gecn aya baklrsa bat bugun ama benim refli 30-31 cektgnden yarnda olabilir bekliyorum kizlar bugun noldu anltym ise giderken minibusteydim icimden dedm kalk ablada ben oturiym hamileyim dedm bole soluyorum:D :D sonra kadn bianda kalkti ben sook sonra otrdm bende gttm :D

Back