Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne bilim negatif çıkar diye
Yapmayınca pozitif mi oluyor :) bazen aylarca umut ediyor ve deniyor insan. Her ay bu kadar hırpalanmaya can mı dayanır? Valla iyi sabrediyorsun. Ben asla yapamazdım. Gider testimi yapar yoluma bakardım. Sanırım biraz da tarz meselesi; bazı insanlar iyi kötü sonucu görmek önüne bakmak istiyor, bazıları olumsuz olma ihtimalinden korkup iyisiyle kötüsüyle yaşayacağı sonucu mümkün olduğu kadar öteliyor. İnsanlar çeşit çeşit; yeter ki herkes kendisine iyi gelecek yolu bulsun ve onu yaşasın.

Ya ben aslinda gecen ay cok erken baktiedim kanda pozitifti 2 gun sonra deger dustu normal gunumde adet oldum bu olay biraz sarsti beni daha korunmayi birakali 2 ay oldu daha erken ama gecen ay gario oldum onun icin iyice geciksin diye bekliyorum..Erkenden sevinmek istemiyorum pozitif cikar sonra deger duser diye korktugumdan yaomiyorum aslinda

Canm cnku artk kan vermekten hayal krklgi yasamaktan yorldm tam bir yldr ve hic poztf gormedm bunu olesine yaptm inanmadm ama deneym dedm nlck brii durttu bnu yap dyr nerden aklma geldyse bian iste yaptm snra baktm bole hamileler varms ondan yoksa bende bole kullnmyrm ama hep yaptgm testlr negatf olnca insan ondn baska sey deneym dyr ondn cnm bu yani

Insallah öyleyimdir..yok yok yapmim ben o testi :))) kızlar siz de test yapsaniza yaa
Cnm zatn yapcm o testi olesne yaptm birden akma geldi yapim dye zorlandm sanki ole yani bu eski testi hep yapmyrm bir kere yaptm gercek testi yarn yapcm bakalm ne ckcak hamis deglsm yapck brsy yok

Bence son derece haklısın kaygı duymakta ya da erken sevinmek istememekte. Ama kendi yönteminle huzur bul.seçtiğin yol bence önemli değil,herkes kendisi bir yol çizer, herkesin doğrusu da kendisine.. ama yeter ki yıpranma.. hamile olsan önünde upuzun bir yol var, hamile değilsen önünden umut etmek için aylar var. Sebep ne olursa olsun daha en başında kendini bu kadar yorma bence. Ama en iyisini tabiki sen bilirsin..

Cnm zatn yapcm o testi olesne yaptm birden akma geldi yapim dye zorlandm sanki ole yani bu eski testi hep yapmyrm bir kere yaptm gercek testi yarn yapcm bakalm ne ckcak hamis deglsm yapck brsy yok
Umarım testin pozitif olur. Ama değilse de yapacak bir şey yok söylediğin gibi.

Hayatınıza renk gelmiş o kesin :) ama dönüp dolaşıp idrar kan yine yapılacak desene.. kurtuluş yok :)

Umarım testin pozitif olur. Ama değilse de yapacak bir şey yok söylediğin gibi.
Aynen cnm nasl limon camasr suyu testi yaplyrsa bu da onn gbi brsy kanla idrar gercek oldgndan ilk once insan bnlri denyr onlrda ckmynca ins canm hayrlisiyla hepmz icn hayrli haberlri alrz:)

Acele davranmak hic iyi olmadi maalesef benim icin o nedenle beklemedeyim...Daha baslardayım laf etmeye hakkim yok biliyorum ama elimde degil :)

Acele davranmak hic iyi olmadi maalesef benim icin o nedenle beklemedeyim...Daha baslardayım laf etmeye hakkim yok biliyorum ama elimde degil :)
Olur mu canım neden hakkın olmasın? istediğini yapmaya hakkın var bu senin olayın :) ama olumsuz düşünmenin, stres yapmanın bir faydası olmadığı için ben olsam mümkün olduğunca sakinleştirirdim kendimi.

Cok sagol canim sonucta cok kolay bi sey degil aslinda hamile kalmak ugrasilan bi sey erkenden olmasini ondan istiyorum iste daha da yipranmamak icin ama her zaman dedigim şey hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun hayirliysa hakkimizda olsun daha sakinik bugün :))

Süper .. umarım bu sakinlik en kısa zamanda keyifli bir hamilelik ve sağlıkla kucağına alacağın minik mucizenle sonuçlanır.

Kizlar bende denedim sanki boyle kőpük olur ya onun gibi boyle yumusakti sert deildi yani ama cuma gunu kan degerlerime baktirmak icin doktora gitmistim adetime 13 gun vardi cuma gunu gebelik testide yapmis ve 0.5 cikmisti sizce 13 gun varken kanda gebelik cikar mi sonra pozitif cikma ihtimali var mi kizlar

Baya erken gtmssn adetne 3 gun kala gt sen yumrtlma zmnlrnda gtmssn cnm bnce bkle cok erkn yptn bu testide

Yoo bence acele davranmak iyi oldu. Dusunsene erken farketmesek hicbir seyin farkina varmayacaktik. Onu ogrenmemizde iyi oldu.

Kız kan testine insan cesaret edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…