Allah'in izniyle insallah iyi sonuclar alirsin canim. Bence cizgin bayagi koyu, benim gecen ayki bayagi silikti, sonra birkac gun normal gebelik testi yaptim, silikten koyuya dogru gitti, sonra siliklesti bir onceki gunden.. Bence sonuclar dogruyu gosteriyor.. Bu ay bisey cikmadi, zaten belirtilerimde kalmadi. Ovulasyon testleri en.azindan hangi gun ne oldugunu gosterir..
Hayırlisi olsun ne diyeyim hepimiz icin...Bu aydan nasi eminsin adet oldun mu ki
Erken gebelik testinde bisey cikmadi. Yok daha olmadim 3 gun var eski sisteme gore ama kimyasaldan sonra periyodik takvim degisir mi bilmiyorum..
Daha varmis simdiden umutsuz olmaa
Nasip artik. Benim belirtim kalmadi, basagrisi haric..
Bazılarında hic belirti olmuyormus ama onu da dusun
Ben değişeceğini sanmıyorum. Ama bu fikre de bir şey bilerek kapılmadım aslında. Sadece aklımda çoğu insan kimyasal gebelik yaşadığını bile anlamaz diye bir bilgi kalmış. Bu kadar doğalsa periyodu etkilemez gibi geldi bana. Fakat dediğim gibi bir bilgiye dayanmayan bir düşünce benimkisi.Erken gebelik testinde bisey cikmadi. Yok daha olmadim 3 gun var eski sisteme gore ama kimyasaldan sonra periyodik takvim degisir mi bilmiyorum..
Genelde erken deniyor ama bu dönemde mide bulantısı şikayetinden de bahseden var. Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Mümkünse bir test yapsan kafandaki soruların cevabı çıkar ortaya.Kızlar benim bu gün adet günüm dün gece saat 3buçuk gibi mide bulantısına uyandım ve yaklaşık bir saat kıvrandıktan sonra istifra ettim. Daha adetim gelmedi ama mide bulantısı yaşamak da çok erken di mi
Genelde erken deniyor ama bu dönemde mide bulantısı şikayetinden de bahseden var. Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Mümkünse bir test yapsan kafandaki soruların cevabı çıkar ortaya.
Ben değişeceğini sanmıyorum. Ama bu fikre de bir şey bilerek kapılmadım aslında. Sadece aklımda çoğu insan kimyasal gebelik yaşadığını bile anlamaz diye bir bilgi kalmış. Bu kadar doğalsa periyodu etkilemez gibi geldi bana. Fakat dediğim gibi bir bilgiye dayanmayan bir düşünce benimkisi.
Teşekkür ederim canım. Normal testte çıkar mı ki yoksa erken gebelik testi mi almak lazım
Iste bu ayi akisina biraksaydim daha anlasilir olurdu. Bende birkac yerde kimyasaldan sonra gec oldu adetim diye okumustum. Belki de psikolojiye gore defisiyordur. Farkina varmayinin psikolojisi zaten normal oldugundan adetide gecikmiyordur. Bakicaz artik bu ay ne olacak. Senin de mi gecen ay kimyasaldi.
Benim gecen ay kimyasal oldugunu anladim ama adetim gecikmedi gununde oldum periyodu degistirmedi bizim korunmayi biraktigimiz ilk aydi erken davranmasam bilmyecwktim bile adet miktarida da zamaninda da suresinde de degisiklik olmadi
Aslında en iyisi kan testi diyorlar ama idrar testinde de bugün bat olduğu için geç döllenme olmadı ise çıkar benceTeşekkür ederim canım. Normal testte çıkar mı ki yoksa erken gebelik testi mi almak lazım
Benim 3 gun gecti 4.gun kanama oldu ama adet gibi degildi.. Kanda minik minik pihti parcalari vardi. 2.gun yogunluk gecti. 3.gunden 6.gune kadar da acik kirmizi kan leke leke geldi. Adetim gibi degildi benimki.. O zaman ben bayagi korkmustum, durmadan boyle kaniycak mi diye.. Cocuktan falan vazgectim kendimi iyi hissetmiyordum.
Söylediğin gibi kişiden kişiye değişiyor olabilir sonuçta psikolojik bir durum.Iste bu ayi akisina biraksaydim daha anlasilir olurdu. Bende birkac yerde kimyasaldan sonra gec oldu adetim diye okumustum. Belki de psikolojiye gore defisiyordur. Farkina varmayinin psikolojisi zaten normal oldugundan adetide gecikmiyordur. Bakicaz artik bu ay ne olacak. Senin de mi gecen ay kimyasaldi.
3 gun varsa cikar normalde de bence.. Ben gecen ay erken gebelik testiyle ogrendim, sonra da her gun normal gebelik testi yaptim hepsinde cikti..
Umarım güzel haberlerini alırız canım.Teşekkür ederim canım eve gider gitmez yapayım o zaman :)
Aslında en iyisi kan testi diyorlar ama idrar testinde de bugün bat olduğu için geç döllenme olmadı ise çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?