- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Kaçıncı gün başlanıyordu küreCanm arkdsm burda sogan kuru yapti hsmile kaldi benim bu ay olmazsa bende yapcm sogan suyu cdden brakyrms hamile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün başlanıyordu küreCanm arkdsm burda sogan kuru yapti hsmile kaldi benim bu ay olmazsa bende yapcm sogan suyu cdden brakyrms hamile
7.gun baslanyr canm ben bire denedm ilk gun icemedm braktm kokusu kotu diye ama olmazsa yapcmKaçıncı gün başlanıyordu küre
3-4 gun fark var aramizda, o zaman biraz daha beklemek lazim. Yarin gecsin bakalim, gidisata gore obur gun yaparim belki.. Istirahat et, yorma kendini bu surede.. Dikkatli olmakta fayda var..
Hangi marka testin..
Kizlar yardm edin korkyrm bugun lavobaya bir gittim koyu kahve akinti gelmis kac gundr ack gelyrdu smdibkoyu kahve gelmis neden sizce((
Yerlesmedir ya panik yapma
Miratech diye bir seydi
Sende yerlesme oldu mu peki. Ben kimyasalda yasamadim.
İns canm da korktm sizce bole mi ya daha adete bit hafta varYerlesmedir ya panik yapma
İnternetten alıyorum ben çok uyguna geliyo laboquick markasıTesekkurler, ovulasyon testi kullandin mi bu ay. Ben onumuzdeki ay alicam, ama hangi marka icinde ne kadar var ogrenmem lazim.
Ay inşallah yerleşmedir canım korkmaİns canm da korktm sizce bole mi ya daha adete bit hafta var
Çatlatma iğnesi kullandın mıYok yerlesme falan ama daha cok erken benim icin de korkuyorum bu silik cizgi var adet gecikmeden bise demek zor bence gecen ay yasadigimi yasamak istemiyorum
Ovulasyon testi yapmadim
İns canm da korktm sizce bole mi ya daha adete bit hafta var
Çatlatma iğnesi kullandın mı
Off testte 2.cizginin silik cikmasi ile ilgili erken gebelik yok kimyasal gebelik olabilir gibi seyler okudum moralim.bozuldu yaa keske yapmasaydim(
Bozma moralini cnm insan bu durumda daha çok stresli oluyo anlıyorum ama regl gününü beklemelisinOff testte 2.cizginin silik cikmasi ile ilgili erken gebelik yok kimyasal gebelik olabilir gibi seyler okudum moralim.bozuldu yaa keske yapmasaydim(
hayatım benim ilkinde bu kadar bile değildi kızım 8 yasına girecek boşuna moralini bozma
Bozma moralini cnm insan bu durumda daha çok stresli oluyo anlıyorum ama regl gününü beklemelisin