Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah'in izniyle insallah iyi sonuclar alirsin canim. Bence cizgin bayagi koyu, benim gecen ayki bayagi silikti, sonra birkac gun normal gebelik testi yaptim, silikten koyuya dogru gitti, sonra siliklesti bir onceki gunden.. Bence sonuclar dogruyu gosteriyor.. Bu ay bisey cikmadi, zaten belirtilerimde kalmadi. Ovulasyon testleri en.azindan hangi gun ne oldugunu gosterir..

Hayırlisi olsun ne diyeyim hepimiz icin...Bu aydan nasi eminsin adet oldun mu ki

Bazılarında hic belirti olmuyormus ama onu da dusun

Evet doğru. Artık nasibim neyse o olacak. Ama kafam bayaği rahatladı.. Bayagi bayagi stres yapiyormuşum.

Zaten bu ay icin korunayim diye dusunuyordum kimyasaldan sonra tekrar ayni seyi yasayamam diye hatta ilk iliskide korunduk.. (belki de o zaman yumurtladim bilemiyorum) sonra vazgectik korunmadan.. Yoksa da vardir bunda bir hayir, varsa da rahat oldum o daha hayirli :)

Son düzenleme:
Kızlar benim bu gün adet günüm dün gece saat 3buçuk gibi mide bulantısına uyandım ve yaklaşık bir saat kıvrandıktan sonra istifra ettim. Daha adetim gelmedi ama mide bulantısı yaşamak da çok erken di mi :KK17:

Erken gebelik testinde bisey cikmadi. Yok daha olmadim 3 gun var eski sisteme gore ama kimyasaldan sonra periyodik takvim degisir mi bilmiyorum..
Ben değişeceğini sanmıyorum. Ama bu fikre de bir şey bilerek kapılmadım aslında. Sadece aklımda çoğu insan kimyasal gebelik yaşadığını bile anlamaz diye bir bilgi kalmış. Bu kadar doğalsa periyodu etkilemez gibi geldi bana. Fakat dediğim gibi bir bilgiye dayanmayan bir düşünce benimkisi.

Kızlar benim bu gün adet günüm dün gece saat 3buçuk gibi mide bulantısına uyandım ve yaklaşık bir saat kıvrandıktan sonra istifra ettim. Daha adetim gelmedi ama mide bulantısı yaşamak da çok erken di mi :KK17:
Genelde erken deniyor ama bu dönemde mide bulantısı şikayetinden de bahseden var. Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Mümkünse bir test yapsan kafandaki soruların cevabı çıkar ortaya.

Genelde erken deniyor ama bu dönemde mide bulantısı şikayetinden de bahseden var. Sanırım kişiden kişiye değişiyor. Mümkünse bir test yapsan kafandaki soruların cevabı çıkar ortaya.

Teşekkür ederim canım. Normal testte çıkar mı ki yoksa erken gebelik testi mi almak lazım

Ben değişeceğini sanmıyorum. Ama bu fikre de bir şey bilerek kapılmadım aslında. Sadece aklımda çoğu insan kimyasal gebelik yaşadığını bile anlamaz diye bir bilgi kalmış. Bu kadar doğalsa periyodu etkilemez gibi geldi bana. Fakat dediğim gibi bir bilgiye dayanmayan bir düşünce benimkisi.

Iste bu ayi akisina biraksaydim daha anlasilir olurdu. Bende birkac yerde kimyasaldan sonra gec oldu adetim diye okumustum. Belki de psikolojiye gore defisiyordur. Farkina varmayinin psikolojisi zaten normal oldugundan adetide gecikmiyordur. Bakicaz artik bu ay ne olacak. Senin de mi gecen ay kimyasaldi.

Iste bu ayi akisina biraksaydim daha anlasilir olurdu. Bende birkac yerde kimyasaldan sonra gec oldu adetim diye okumustum. Belki de psikolojiye gore defisiyordur. Farkina varmayinin psikolojisi zaten normal oldugundan adetide gecikmiyordur. Bakicaz artik bu ay ne olacak. Senin de mi gecen ay kimyasaldi.

Benim gecen ay kimyasal oldugunu anladim ama adetim gecikmedi gununde oldum periyodu degistirmedi bizim korunmayi biraktigimiz ilk aydi erken davranmasam bilmyecwktim bile adet miktarida da zamaninda da suresinde de degisiklik olmadi

Benim gecen ay kimyasal oldugunu anladim ama adetim gecikmedi gununde oldum periyodu degistirmedi bizim korunmayi biraktigimiz ilk aydi erken davranmasam bilmyecwktim bile adet miktarida da zamaninda da suresinde de degisiklik olmadi

Benim 3 gun gecti 4.gun kanama oldu ama adet gibi degildi.. Kanda minik minik pihti parcalari vardi. 2.gun yogunluk gecti. 3.gunden 6.gune kadar da acik kirmizi kan leke leke geldi. Adetim gibi degildi benimki.. O zaman ben bayagi korkmustum, durmadan boyle kaniycak mi diye.. Cocuktan falan vazgectim kendimi iyi hissetmiyordum.

Benim 3 gun gecti 4.gun kanama oldu ama adet gibi degildi.. Kanda minik minik pihti parcalari vardi. 2.gun yogunluk gecti. 3.gunden 6.gune kadar da acik kirmizi kan leke leke geldi. Adetim gibi degildi benimki.. O zaman ben bayagi korkmustum, durmadan boyle kaniycak mi diye.. Cocuktan falan vazgectim kendimi iyi hissetmiyordum.

Tabi oyle korkar insan ben de korktum bilerek adet olunca bise olmasin diye

Söylediğin gibi kişiden kişiye değişiyor olabilir sonuçta psikolojik bir durum.
Yok canım ben kimyasal geçirmedim.en azından bildiğim öyle bir durum yok. aslında rahat olup akışına bırakmak en iyisi..

Aslında en iyisi kan testi diyorlar ama idrar testinde de bugün bat olduğu için geç döllenme olmadı ise çıkar bence

Teşekkür ederim. Eve gidince bi idrar testi yapayım o zaman ben. Çünkü pazar günü kan veremem. Pozitifi görürsem ya da bi kaç gün daha gelmezse kan veririm artık :)

Back