Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse kızlar ben bu testi hic yapmadim sayiyorum...O kadar sey okudum ki testu boyle cıkıp adet olanlar falan canım sıkıldı bence adet gunumuz gecmeden test yapmayalim

Neyse kızlar ben bu testi hic yapmadim sayiyorum...O kadar sey okudum ki testu boyle cıkıp adet olanlar falan canım sıkıldı bence adet gunumuz gecmeden test yapmayalim
Nyeki canm ama senn belli cizgi ckms ama niye moralni bozysnbkan testi yapsana cnm

Kendini bu kadar hırpalamamalısın. Test pozitif sonuçta. önünde uzun ve keyifli bir yol var.. Kendine güzel günlere hazırlamalısın. gerilime hiç gerek yok.. Eğer yine de regl olursan iyi tarafından bakmalısın ki sonuçta hamile kalabiliyorsun. Kendini biraz rahatlatabilirsen güzel günler senin için yakın bence

Sağol canim iste gecen ayki durum benim psikolojimi bozuyor ama haklısin cok sağol

Erken diye yapamiyorum gecen ay erken yapip sonra hüsran olmustu o psikolojimi etkiledi sanirim...
Anladm canm benim burda arkadaşm kimyasal gecrdi sonraki ay kaldi aralkta kucgna alcak brbegni stres yapma uzak dur stres hersyi etkiliyor bence var sende cnm:)

Yumurtlama günün söylediğin tarihlerdeyse senin adetine bir haftadan daha az bir zaman var.

Sağol canim iste gecen ayki durum benim psikolojimi bozuyor ama haklısin cok sağol
Bunun olabileceğini ve tekrar edeceğine dair bir bilgi olmadığını biliyorsun. Endişelendikçe kendine bunu hatırlat. İçini ferah tut yeni bir ay, yeni bir çift çizgi ve bu kez diğerine benzemeyecek..

Bunun olabileceğini ve tekrar edeceğine dair bir bilgi olmadığını biliyorsun. Endişelendikçe kendine bunu hatırlat. İçini ferah tut yeni bir ay, yeni bir çift çizgi ve bu kez diğerine benzemeyecek..

Aynen baglanti yokmus zaten de cok sagol canim Insallah dedigin gibi olur :) bunu düsünecegim

Evet pazartesi gunu cnm

Allah'in izniyle insallah iyi sonuclar alirsin canim. Bence cizgin bayagi koyu, benim gecen ayki bayagi silikti, sonra birkac gun normal gebelik testi yaptim, silikten koyuya dogru gitti, sonra siliklesti bir onceki gunden.. Bence sonuclar dogruyu gosteriyor.. Bu ay bisey cikmadi, zaten belirtilerimde kalmadi. Ovulasyon testleri en.azindan hangi gun ne oldugunu gosterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…