- 5 Mart 2025
- 83
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi sutlukahvem
Varmı kızlar ne durumdasınız yumurtlama gördünüz mü belirti varmı ne zaman test yapacaksınız gelin sohbet edelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ediyoruz her iki uc ´gunbenim de bat 15 sadece kasık ağrısı var akıntı göğüs hassasiyeti yok, ilişkiye devam ediyor musunuz mesela bat a 7-8 gün kala bi zararı olur mu ?
Ben çıkmaz korkusundan hala bekliyorumSon adet tarihim 20 subat, adetime 5/6 kaldi, arada kasik agrisi yasiyorum boyle dolgunluk gibi bilemedim bekleyecez testi yarin yapmaya dusunuyorum sen
Ben devam ediyorum kendimi sartlamiyorum akışına göre test yapmak için sabırsızlanıyorumbenim de bat 15 sadece kasık ağrısı var akıntı göğüs hassasiyeti yok, ilişkiye devam ediyor musunuz mesela bat a 7-8 gün kala bi zararı olur mu ?
Ben devam ediyorum kendimi sartlamiyorum akışına göre test yapmak için sabırsızlanıyorum
O d abi belirtiya bende test yapmak için sabırsızlanıyorum yani günler geçmiyor şu an adet olacak gibiyim
bugun burda okudum bi topicte belirtisi yok amh düşük fakat hamile cok sağlıklı beslenerek olabiliyor kesinlikle belirti olması şart değil yaO d abi belirtibende sıfır olsa hemen test yapcam ama yok belirti
Ovulasyon testim şimdikibugun burda okudum bi topicte belirtisi yok amh düşük fakat hamile cok sağlıklı beslenerek olabiliyor kesinlikle belirti olması şart değil ya
gebelik testi de yapsana koyulaşırsa gebe de olabilirsin ovalüasyon da tabiOvulasyon testim şimdiki
Yumurtlamadan daha 6 gün geçti çıkmaz ki şuan mecbur bekliycemgebelik testi de yapsana koyulaşırsa gebe de olabilirsin ovalüasyon da tabi