- 14 Şubat 2025
- 355
- 112
- 18
- Konu Sahibi Poncikokiz24_
Bence Laboquik deneyin,hiç kafa karıştırcı olmuyor testlerdeBir gebenin günlüğü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence Laboquik deneyin,hiç kafa karıştırcı olmuyor testlerdeBir gebenin günlüğü
Pik gördüğün gün den itibaren siliklestigi günde dahil ilişki öneriyorlar canım sonrası normal rutine döner aynı gün aşırı olurPeki pikten sonra 24 saat icindemi birliktelik gerekiyor? Gun asiri deniyoruz biz 9 marttan beri
Onu da denedim geçen ay pik göremedim malesef düzensiz adetim çünkü o yuzdenBence Laboquik deneyin,hiç kafa karıştırcı olmuyor testlerde
Hiç pik değilse acaba yumurtlama olmadı anlamınamı geliyorbunlardan hiçbiri pik değil gibi. Ama en yakın 17, değerlendirseydiniz
TeşekkürlerPik gördüğün gün den itibaren siliklestigi günde dahil ilişki öneriyorlar canım sonrası normal rutine döner aynı gün aşırı olur
Doktor yumurtlaman oluyor demişti ama kafam karıştı şuanYani teknik olarak öyle ama bu kadın vücudu hiç belli olmaz. Kendi kendine çatlayacağı tutar belki
Selam canım senin 17si yumurtlama, 18i çatlama olmuş. Test markasına göre koyulduk rengi değişiyor. Günleri değerlendirdiysen en erken 28-29unda test yapBugünde böyle çıktı bence ben pik görmüşüm sence?
Değerlendirdim fakat regl oldumSelam canım senin 17si yumurtlama, 18i çatlama olmuş. Test markasına göre koyulduk rengi değişiyor. Günleri değerlendirdiysen en erken 28-29unda test yap![]()
Olsun bende senle aynı zaman yumurtlama yaşadım ben de regl oldum vaktini bekliyordur sıkma canınıDeğerlendirdim fakat regl oldum
İkisi de olabilirMerhaba kızlar adetime 4 gün var ve ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik mi yoksa ikinci bir yumurtlama olabilir Mİ pcosluyum o yüzden de olabilir Mi yorumlar mısınızEki Görüntüle 3569542
En mantıklısı beklemek mü dersiniz yoksa erken gebelik testi yapsam sonuç verir miİkisi de olabilir