- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi PamukDeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
U Umudumbitmedi_ selam orda mısın
Burdayim canim.buyur.
Sonuçları atçam demiştim yaBurdayim canim.buyur.
Canim iste sorun var.t4 düsük.östrojen de 80 cikmıs.50 nin üstü yumurtlamayı zorlastiriyor.galiba pco var.tsh iyi ama t4 ün düsük olması tiroitleri bozuyor.östrojenin de 50 inin altinda olmaso gerekiyor.iyi bi doktora git.Sonuçları atçam demiştim ya
Boşa doktora gidiyoruz sanırım bişey bulamıolar
SağolCanim iste sorun var.t4 düsük.östrojen de 80 cikmıs.50 nin üstü yumurtlamayı zorlastiriyor.galiba pco var.tsh iyi ama t4 ün düsük olması tiroitleri bozuyor.östrojenin de 50 inin altinda olmaso gerekiyor.iyi bi doktora git.
Sen bu testi ne zaman yaotirdın.sormayi unuttum.adetin 3.gunü mü?Sağol
Nasıl iner o öst![]()
Sağol
Nasıl iner o öst![]()
5nci günSen bu testi ne zaman yaotirdın.sormayi unuttum.adetin 3.gunü mü?
Etkilenir canim.bi dahaki sefer 3.gün git.5nci gün
Aslında üç olması gerekiodu o da farkeder
Ama haftasonuna denk geldi
Aynen doğru diosunEtkilenir canim.bi dahaki sefer 3.gün git.
Ama emin olabilirsin.hormonkardan çok etkieniyor.benim 51 di.hafif pco dedi dr.
Kızlar bende bugun test yaptım cift cizgi cumartesi günü iki damla kan geldi bugun altı gibi silindikce kan var pecete de
Doktora gittiğin zaman ben bütün tahlilleei istiyorum de.bian once ne varsa bulunsun ki ne yapilacaksa yapilsin.ins hemen hamile kalırsın.Aynen doğru diosun
İhmal etmeyin lütfen.yarın dra gidip hcg isteyin.kanama normal bi durum değildir.kimyasal dıs düsük de olabilir.Kızlar bende bugun test yaptım cift cizgi cumartesi günü iki damla kan geldi bugun altı gibi silindikce kan var pecete de
Yerlesme kanaması deyip geciyoruz ama kesinlikle ihmal etmemek gerekir.kahverengi leke bile olsa hemen doktora gidilmeli.Canım testin çift çizgi çıktıysa kanaman da yerleşme kanamasidir tabi hamileysen eğer
Sağol ama ben yaptırdım hepsiniDoktora gittiğin zaman ben bütün tahlilleei istiyorum de.bian once ne varsa bulunsun ki ne yapilacaksa yapilsin.ins hemen hamile kalırsın.
Seker demir b12 d vitamini hepsini yaptirdin mi?Sağol ama ben yaptırdım hepsini
Bu sondu