• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi yakın olanlar bebege yeni karar verenler ve bebiş olsun isteyenler gelin sohbete :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim bi sorun yok ama nie olmuyo anlamadım doktor sorun yok dddi
Adetim tam zamanında gün şaşmaz
En stresli olduğum anlar bile bi gün şaşmaz en önemlilerinden biri bu diil mi
Yumurtan da gayet iyi dedi
Kist vb yok
Eşimde de sperm sorun yok test yaptı sizce başka ne sebepler olabilir akla gelen?

Olur canim ne guzel iste hic sorun yoksa rahat ol kolay bi sey degil sorun olmasa da

Kist vb yok
Eşimde de sperm sorun yok test yaptı sizce başka ne sebepler olabilir akla gelen?
Merhaba canim.benim de 3 sene olmadı.senin gibi tam günümde kistim yoktu.esim de sprem testi yaptı.hersey iyi ćıktı.ama bi türlü kalamiyordum.sebep yok diyordu doktorlar.sonra 3.senenin sonunda hamile kaldim.tüm testleimi karsilastirdim.hamile kalmamı saģlayan sey ise tsh çıktı.önceden hep 4.99 ćıkıyordu.hamile kaldigım ay 1.39 çıkmıs.2.5 üstü olunca hamile kalinamiyor bunu öğrendim.tsh değerini biliyorsan yaz buraya canım.t3 t4 ü de.

Merhaba canim.benim de 3 sene olmadı.senin gibi tam günümde kistim yoktu.esim de sprem testi yaptı.hersey iyi ćıktı.ama bi türlü kalamiyordum.sebep yok diyordu doktorlar.sonra 3.senenin sonunda hamile kaldim.tüm testleimi karsilastirdim.hamile kalmamı saģlayan sey ise tsh çıktı.önceden hep 4.99 ćıkıyordu.hamile kaldigım ay 1.39 çıkmıs.2.5 üstü olunca hamile kalinamiyor bunu öğrendim.tsh değerini biliyorsan yaz buraya canım.t3 t4 ü de.
Aaaa o nasıl azaltlıo sağol yaaa yârın bakıp atçam akşam ok

Aaaa o nasıl azaltlıo sağol yaaa yârın bakıp atçam akşam ok
Bu arada sen hamile olalı ne kadar oldu

Kist vb yok
cocuk odaklı ilişkiye girmeyin canım ve adet bittiği gün başlayın hemen sadece yumurtalama dönemi odaklı kalmayın ne kadar oldu cocuk düşüneli

Hadi bakalım canım :) belirtilerin nasıl ? Benim de bugündü adetim ama gelmedi daha. Ama belki yanlış hesaplamışımdır günü diye yarına kadar mühlet verdim :KK53:
ay inş kuzum ya son 2 gün kaldı gögüslerim cok sert miğde bulantısı var hafif baskada hiç birsey yok pms agrılarıda var tabi

merhaba benim de bat son 6 gün ama hamile olduğuma emin hissediyorum kendimi böyle hisseden var mı?
daha önce hiç böyle olmamıştı belirti çok birşey yok sadece sağ kasığımda sürekli bir hareketlenme oluyor bir sıvı var gibi ama gönlümden hamileyim diyorum :anneadayı:

Back