• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi yakın olanlar bebege yeni karar verenler ve bebiş olsun isteyenler gelin sohbete :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bekliyordum hala olmadım canım inş vardır da olmazsın bende şişlik kasık agrısı sık tuvalete cıkıyorum ama adet olcam gibi sanki kuzum ya

Canım nasılsın oldun mu? Ben hala olmadım. İki gün gecikti test yaptım ama negatif :KK43: yıllardır düzenli olan adetimin tam bu zamanlarda düzensizleşeceği tuttu:kızgın:

Benimde adet gunum yarin : )
Ama yok gebelik diye geçiyor icimden.. Erken gebelik testlerimm de negatif cikinca tamamen umitsiz oldum yanii..

ben olmadım daha kuzu hiçte belirti yok sanki normal günlerden biri gibi anlamadım birsey olcak gibiyim sanki yani kafam karısık:KK43:

İnşallah olmazsın canım. Benim günü gecikti ama her zaman uyandığımda gelirdi bu sefer de öyle oldu. Senin de böyle bi özelliği var mı ona göre yorum yapalım :)

İnşallah olmazsın canım. Benim günü gecikti ama her zaman uyandığımda gelirdi bu sefer de öyle oldu. Senin de böyle bi özelliği var mı ona göre yorum yapalım :)
yok kuzu benim ki gelirdi ama bakalım bugün saat 11 e kadar gelmeli gelmezse bakalım belki yarın gelir ama bugün tam günü hiç şaaşırmaz

kasıgım mı agrıyor gazım mı var cözemedim daha sanki adet olcakmışım gibi ya :(

Back