Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi yakın olanlar bebege yeni karar verenler ve bebiş olsun isteyenler gelin sohbete :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inş vardır canım benimde bu ay hep batma var olabilirim diyorum ama tam da bilmiyorum ümitlenince insan cok üzülüyor

benim de yumurtlama gününden beri devam ediyor kasık ağrısı bata 1 hafta kaldı. Her adet dönemi çıkan siivilcem de çıktı o yüzden adet belirtisi olma ihtimali yüksek ben bazen böyle yumurtlamadan itibaren çekiyorum sancıyı malesef...

Dün gece de rüya gördüm hamileydim rüyamda elimde test çift çizgi çıkmıştı galiba bilinç altım iyice bununla dolmuş his olarak hiç hamileymişim hissi yok açıkçası

yaa inş olur :)

yaa inş olur :)

inşallah canım olmazsa da kısmet

bir de şu geç yumurtlama işleri kafamı karıştırıyor biraz... Benim adet döngüm karışık bir uzuyor bir kısalıyor... O yüzden bat zamanı çıkmazsa ya testte falan diye düşünüyorum

genelde 30-35 gün arası oluyorum.

Bu ay da 34-35 günde olurum diye hesaplıyordum. Buna göre bat 4-5 aralık

yumurtlama da buna uygun oldu. 34 günlük siklusa göre 19.gün yumurtladım 4 aralık da bat olacak muhtemelen ya da 5 aralık... yani yine tam 14 gün sonra

bu durumda geç mi yumurtlamış oluyorum yoksa kendi siklusuma göre normal zamanda mı?

o yumurtalama benimde aklımı karıstırıyor ama ona baglı kalmamak lazımmış çünkü adetten hemen sonra ve hemen önce de kalan var o yüzden baglı kalmamak lazım....

o yumurtalama benimde aklımı karıstırıyor ama ona baglı kalmamak lazımmış çünkü adetten hemen sonra ve hemen önce de kalan var o yüzden baglı kalmamak lazım....

onlar muhtemelen erken ya da geç yumurtlayanlar canım ben de bilmediğim için bu ay ovulasyonla tekip ettim ama döngüm uzun olduğu için kafalar karışık .

bakalım artık hayırlısı

bir de biz tam da bu ay ovu testi falan baya iyi ilerledik derken şimdi de dişimde sorun çıktı .
Bu ay olmazsa diş tedavisi olucam artık hamileyken bu dişlerle de olmaz... Hamile kalsam bir dert kalmasam bir dert yani...

Dişlerine de çok takık bir insanım yine gelip beni buluyor... Doktor genetik dedi umarım bebek bu konuda bana çekmez

bencede dişlerini yaptır sonra gebe kal o cok sıkıntı diyorlar canım

bencede dişlerini yaptır sonra gebe kal o cok sıkıntı diyorlar canım
keşke bilseydim canım ya çalışmalar olduktan sonra dişim sinyal vermeye başladı hemen doktora koştum zaten...
dolgu yapılacak ama gebelik şüphesi varken asla yapamam dedi...
mecburen beklemece

keşke bilseydim canım ya çalışmalar olduktan sonra dişim sinyal vermeye başladı hemen doktora koştum zaten...
dolgu yapılacak ama gebelik şüphesi varken asla yapamam dedi...
mecburen beklemece
ay evet cok dikkat et ee kan testi yaptırsana :)

ay evet cok dikkat et ee kan testi yaptırsana :)

bizim daha çok yeni canım ya... ilişkinin ve yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti daha. Henüz rahime yerleşmemiş olma olasılığı çok yüksek kanda da göremem büyük ihtimal. Bir de geç yumurtlama şüphem var bata kadar bekleyeceğim gibi mecburen

kac günde bir adet oluyorsun canım 1 günlükte olsa kanda cıkıyor

kac günde bir adet oluyorsun canım 1 günlükte olsa kanda cıkıyor

benim sürekli değişiyor canım düzenli değil adet döngüm... bazen 29 bazen 30 bazen 32 bazen 34 bazen 35

düzensiz regl oluyorum malesef... ama bu ay sanırım 34 gün çünkü 19. günde yumurtladım...

İlişkinin üstünden daha 6 gün geçti. Diş için doktora gittiğimde henüz çıkmaz daha rahime bile yerleşmemiştir bi 10 12 gün geçmesi lazım demişti

evet ayy inş olmuştur teste git hemen bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…