- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi PamukDeniz
-
inş vardır canım benimde bu ay hep batma var olabilirim diyorum ama tam da bilmiyorum ümitlenince insan cok üzülüyormerhaba benim de bat son 6 gün ama hamile olduğuma emin hissediyorum kendimi böyle hisseden var mı?
daha önce hiç böyle olmamıştı belirti çok birşey yok sadece sağ kasığımda sürekli bir hareketlenme oluyor bir sıvı var gibi ama gönlümden hamileyim diyorum
yaa inş olur :)benim de yumurtlama gününden beri devam ediyor kasık ağrısı bata 1 hafta kaldı. Her adet dönemi çıkan siivilcem de çıktı o yüzden adet belirtisi olma ihtimali yüksek ben bazen böyle yumurtlamadan itibaren çekiyorum sancıyı malesef...
Dün gece de rüya gördüm hamileydim rüyamda elimde test çift çizgi çıkmıştı galiba bilinç altım iyice bununla dolmuşhis olarak hiç hamileymişim hissi yok açıkçası
yaa inş olur :)
o yumurtalama benimde aklımı karıstırıyor ama ona baglı kalmamak lazımmış çünkü adetten hemen sonra ve hemen önce de kalan var o yüzden baglı kalmamak lazım....inşallah canım olmazsa da kısmet
bir de şu geç yumurtlama işleri kafamı karıştırıyor biraz... Benim adet döngüm karışık bir uzuyor bir kısalıyor... O yüzden bat zamanı çıkmazsa ya testte falan diye düşünüyorum
genelde 30-35 gün arası oluyorum.
Bu ay da 34-35 günde olurum diye hesaplıyordum. Buna göre bat 4-5 aralık
yumurtlama da buna uygun oldu. 34 günlük siklusa göre 19.gün yumurtladım 4 aralık da bat olacak muhtemelen ya da 5 aralık... yani yine tam 14 gün sonra
bu durumda geç mi yumurtlamış oluyorum yoksa kendi siklusuma göre normal zamanda mı?
o yumurtalama benimde aklımı karıstırıyor ama ona baglı kalmamak lazımmış çünkü adetten hemen sonra ve hemen önce de kalan var o yüzden baglı kalmamak lazım....
bencede dişlerini yaptır sonra gebe kal o cok sıkıntı diyorlar canımonlar muhtemelen erken ya da geç yumurtlayanlar canım ben de bilmediğim için bu ay ovulasyonla tekip ettim ama döngüm uzun olduğu için kafalar karışık.
bakalım artık hayırlısı
bir de biz tam da bu ay ovu testi falan baya iyi ilerledik derken şimdi de dişimde sorun çıktı.
Bu ay olmazsa diş tedavisi olucam artık hamileyken bu dişlerle de olmaz... Hamile kalsam bir dert kalmasam bir dert yani...
Dişlerine de çok takık bir insanım yine gelip beni buluyor... Doktor genetik dedi umarım bebek bu konuda bana çekmez
keşke bilseydim canım ya çalışmalar olduktan sonra dişim sinyal vermeye başladı hemen doktora koştum zaten...bencede dişlerini yaptır sonra gebe kal o cok sıkıntı diyorlar canım
ay evet cok dikkat et ee kan testi yaptırsana :)keşke bilseydim canım ya çalışmalar olduktan sonra dişim sinyal vermeye başladı hemen doktora koştum zaten...
dolgu yapılacak ama gebelik şüphesi varken asla yapamam dedi...
mecburen beklemece
ay evet cok dikkat et ee kan testi yaptırsana :)
kac günde bir adet oluyorsun canım 1 günlükte olsa kanda cıkıyorbizim daha çok yeni canım ya... ilişkinin ve yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti daha. Henüz rahime yerleşmemiş olma olasılığı çok yüksek kanda da göremem büyük ihtimal. Bir de geç yumurtlama şüphem var bata kadar bekleyeceğim gibi mecburen
kac günde bir adet oluyorsun canım 1 günlükte olsa kanda cıkıyor
evet ayy inş olmuştur teste git hemen bat ne zamanbenim sürekli değişiyor canım düzenli değil adet döngüm... bazen 29 bazen 30 bazen 32 bazen 34 bazen 35
düzensiz regl oluyorum malesef... ama bu ay sanırım 34 gün çünkü 19. günde yumurtladım...
İlişkinin üstünden daha 6 gün geçti. Diş için doktora gittiğimde henüz çıkmaz daha rahime bile yerleşmemiştir bi 10 12 gün geçmesi lazım demişti
evet ayy inş olmuştur teste git hemen bat ne zaman
ayy cok az kalmıışşşşş :) benim de 2 gün kaldııı4 ya da 5 aralık canım bir haftacık kaldı
ayy cok az kalmıışşşşş :) benim de 2 gün kaldııı
inş hayırlısı canımmmm :)seninki gelmiş bilehadi bakalım sen benden önce vereceksin inşallah güzel haberi
Yaklaşık bir buçuk senecocuk odaklı ilişkiye girmeyin canım ve adet bittiği gün başlayın hemen sadece yumurtalama dönemi odaklı kalmayın ne kadar oldu cocuk düşüneli
Hadi kızlar görüm siziseninki gelmiş bilehadi bakalım sen benden önce vereceksin inşallah güzel haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?