- 11 Kasım 2017
- 86
- 61
- 3
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
arkadaşım benimde yüklenmiyordu..boyutunu küçültttüm..foto programıyla.Gunaydin kizlar testi bu sabah tekrar yaptim bu sefer net ciktifoto cektim yuklenmiyo bi turlu nedenki
Gunaydin kizlar testi bu sabah tekrar yaptim bu sefer net ciktifoto cektim yuklenmiyo bi turlu nedenki
bi oğlum var gün aşırı oldu o :) bundada tek ilişki,oğlumda tam yumurtlama günü,bunda yumurtlama gününden iki gün önce oldu ilşki bende çok kız istiyorum sağlıklı evlat olsunlar inşallah hee bide sola dönüp yatım hep erkek sağda kız solda derlerEvt gun asiri %80 kiz getiriyor. Bu ay 65 saat tutmazsa gun asiri dusunuyorum bende hayirlisi. Bizim grubumuz var %80 deneyen kizi buldu. Gun asiriyla 3 kisi kiz buldu. Erlek icin yum gunu tek iliski kafi aslinda. Hayorlisi olsun.
Sen baya tez yazacak duruma gelmişsin maşallah bizde faydalandık bilgilerinden :)Evt gun asiri %80 kiz getiriyor. Bu ay 65 saat tutmazsa gun asiri dusunuyorum bende hayirlisi. Bizim grubumuz var %80 deneyen kizi buldu. Gun asiriyla 3 kisi kiz buldu. Erlek icin yum gunu tek iliski kafi aslinda. Hayorlisi olsun.
Ben yapamadım yaHemen takvimimide yaptim
Gun asırı ama cıft gunler olmalı tek gunde sans dusuyor maalesef. Bı de ıkı gun once am a lh takıbı sart saat 60+ olursa %90 kız olma şansı. Şimdiye kadar ıkı senelık tezımde bır arkadas 86 saatte oğlanı buldu. Eşinin ailesinde hiç kız yok ve gen olarak kız spermler muhtemel yok denecek kadaraz ve erkekler guclu. Insallah kızın olur. Rabbım saglıkla kvustursun.bi oğlum var gün aşırı oldu o :) bundada tek ilişki,oğlumda tam yumurtlama günü,bunda yumurtlama gününden iki gün önce oldu ilşki bende çok kız istiyorum sağlıklı evlat olsunlar inşallah hee bide sola dönüp yatım hep erkek sağda kız solda derler
Adet öncesı olan sarı akıntı mı yoksa ondan farklı mı? Bata kac gun var?Kizlar sapsari akimtim var insallah belirtidir ama biraz da karnim agriyo
4/5 arkadasız bız. Çok arastırdık. İnşallah bızede nasıp olur. Ikı kurtaj oldum kalbı atmadı ıkısının de ve ıkısı de 60+ ustuydu.Sen baya tez yazacak duruma gelmişsin maşallah bizde faydalandık bilgilerinden :)
Rabbım saglıkla kavustursun ınsallah cnmmGunaydin kizlar testi bu sabah tekrar yaptim bu sefer net ciktifoto cektim yuklenmiyo bi turlu nedenki
Yaaaa Allah yaşatmasın birdaha4/5 arkadasız bız. Çok arastırdık. İnşallah bızede nasıp olur. Ikı kurtaj oldum kalbı atmadı ıkısının de ve ıkısı de 60+ ustuydu.
Şimdi benim çift günlerde gün aşırı ilişki oldu ya kız mi çoğunlukta erkek mi anlamadımGun asırı ama cıft gunler olmalı tek gunde sans dusuyor maalesef. Bı de ıkı gun once am a lh takıbı sart saat 60+ olursa %90 kız olma şansı. Şimdiye kadar ıkı senelık tezımde bır arkadas 86 saatte oğlanı buldu. Eşinin ailesinde hiç kız yok ve gen olarak kız spermler muhtemel yok denecek kadaraz ve erkekler guclu. Insallah kızın olur. Rabbım saglıkla kvustursun.
Amın o duyguyu kımseye yasatmasın Rabbım. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun. Eşim artık çok muzdarip ufak 3 yasına geldıolsun artık bebek ozledımderdındeYaaaa Allah yaşatmasın birdaha
Çiftkız tek erkek denk gelıyogenelde. Ama erkek de olabılır yanı cok detayı var aslında işin. Benım kabaca belırtışerden tahmınım o. Tabı yıne her ınsanda farklı da olabılır ama. Kız gebelıklerınde akıntı gogus ucu ve gogus hassasıyetı fazla olur. Nededı de ostrojen hormonunun ıkı katı artmasıdır. Erkekde daha ılerleen donemde baslar veılkdonemınde erkegın bas agrısı bel ve kasık agrısı olur. Kızda kasık agrısı sadece cunku kadın ostrojen hormonuna alısıktır fazlası gogsu ve kasıgı etkıler.Şimdi benim çift günlerde gün aşırı ilişki oldu ya kız mi çoğunlukta erkek mi anlamadım
Göğüslerim çok hassas ve üç gündür çok aşırı kaşıntım var vajinada ben enfeksiyon mu kaptım acaba diye hamileliğe hiç ihtimal vermedim ama o dediğin ostrojen hormonu ve hamileliğin salgıdağı akıntı yapabilirmiş onuda bi yerde okudum tabi doktora sormadım da bugün krem alayım diyorumÇiftkız tek erkek denk gelıyogenelde. Ama erkek de olabılır yanı cok detayı var aslında işin. Benım kabaca belırtışerden tahmınım o. Tabı yıne her ınsanda farklı da olabılır ama. Kız gebelıklerınde akıntı gogus ucu ve gogus hassasıyetı fazla olur. Nededı de ostrojen hormonunun ıkı katı artmasıdır. Erkekde daha ılerleen donemde baslar veılkdonemınde erkegın bas agrısı bel ve kasık agrısı olur. Kızda kasık agrısı sadece cunku kadın ostrojen hormonuna alısıktır fazlası gogsu ve kasıgı etkıler.
Canim bat yarin.biraz daha koyu canim yaAdet öncesı olan sarı akıntı mı yoksa ondan farklı mı? Bata kac gun var?
Adet ağrısı gibi ağrım var çok afedersiniz akıntı gelince oldum sandım baktım sarımtrak akıntım gelmiş, çok afedersinn ya valla çok açık yazdım amaÇiftkız tek erkek denk gelıyogenelde. Ama erkek de olabılır yanı cok detayı var aslında işin. Benım kabaca belırtışerden tahmınım o. Tabı yıne her ınsanda farklı da olabılır ama. Kız gebelıklerınde akıntı gogus ucu ve gogus hassasıyetı fazla olur. Nededı de ostrojen hormonunun ıkı katı artmasıdır. Erkekde daha ılerleen donemde baslar veılkdonemınde erkegın bas agrısı bel ve kasık agrısı olur. Kızda kasık agrısı sadece cunku kadın ostrojen hormonuna alısıktır fazlası gogsu ve kasıgı etkıler.
Ama o kadar şiddetli bir kaşıntım var ki anlatamam size şaka maka ovilasyon testi de doğruymuş demekki
Yok kuzum affedılecek bırsey bunlar doğal seyler. Pekı aclık varmı ynı hep açmışsın gıbı hıssedıp yıyıyormusunAdet ağrısı gibi ağrım var çok afedersiniz akıntı gelince oldum sandım baktım sarımtrak akıntım gelmiş, çok afedersinn ya valla çok açık yazdım ama
İnşallah guzel hbrler alırız. Erken gebelık yapsanaCanim bat yarin.biraz daha koyu canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?