- 24 Ekim 2017
- 384
- 229
- 18
- Konu Sahibi anne-oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aydın canım baya uzakmışız :) hadi bakalım inşallah sen hamil olursun ben bu ayı kapattım :))
Hosbuldukkk
İnşallah canım sen ve senin bekleyen buradaki tüm arkadaşlarımızın hamiş haberini alırız inşallah :)Harbiden ya baya uzakmışız üzüldüm şimdi :/ inşallah hamileyimdir az da olsa ümidim var
Canım tebrikmeserim inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin ve sağlıklı yavrunu alırsın kucağına inşallah :) muhtemelen 4 haftalık felandır canım hayırlı olsun tekrardan :)Kızlar kan verdim 510 cıktı kaç haftalıktır acaba ultrasonda göremeyiz daha dedi dr
Allahtan ümit kesilmez inşallah içinizi ferah tutun rabbimin bir zamanı vardır elbette anne olursunuz dua ve sabır etmek gerek böylesi durumlarda.İnşallah Rabbim hepinizin gönlüne göre verir inşallah çift çizgiyi görürsünüz,bana nasip olmadı 3-4 yıldır her ay her yaşadığım anı belirti kabul edip umutlandım ama kısmet olmadı belkide hiç bir zaman anne olamıycam bilemiyorum herşey kısmet! vardır Allahın bildiği, inşallah sizlerin yüzü güler, benim bat 23 kasım :) oyüzden ilgimi çekti topik bende uğramak istedim,güzel haberlerinizi almak isterim paylaşırsanız sevincinize ortak olurum.. sevgiler![]()
Hoşbulduk
amin
yine de umut olsun akşama kadar olcaz mı bakalımBen de adet oluyorum galiba karin agrisiyla uyandim ve adet agrisi cekiyorum su an cok uzuldum sinavimiz galiba bu bizim
bi oğlum var gün aşırı oldu o :) bundada tek ilişki,oğlumda tam yumurtlama günü,bunda yumurtlama gününden iki gün önce oldu ilşki bende çok kız istiyorum sağlıklı evlat olsunlar inşallah hee bide sola dönüp yatım hep erkek sağda kız solda derler
Ben gordum canim bencr kan testi yaptir hemen :)Kızlarrrr günaydın :) Ben sanki hayalet ikinci çizgiyi gördüm gibi bi bakar mısınız ya nolur. Bugun regl olmam lazımdı
Çok çok hafif gibi ama yarın sabah ilk idrarla yap netleşir inşaşlah sevinme yarın sevin sabah ok