• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Rabbim hepinizin gönlüne göre verir inşallah çift çizgiyi görürsünüz,bana nasip olmadı 3-4 yıldır her ay her yaşadığım anı belirti kabul edip umutlandım ama kısmet olmadı belkide hiç bir zaman anne olamıycam bilemiyorum herşey kısmet! vardır Allahın bildiği, inşallah sizlerin yüzü güler, benim bat 23 kasım :) oyüzden ilgimi çekti topik bende uğramak istedim,güzel haberlerinizi almak isterim paylaşırsanız sevincinize ortak olurum.. sevgiler ;)

İnşallah Rabbim hepinizin gönlüne göre verir inşallah çift çizgiyi görürsünüz,bana nasip olmadı 3-4 yıldır her ay her yaşadığım anı belirti kabul edip umutlandım ama kısmet olmadı belkide hiç bir zaman anne olamıycam bilemiyorum herşey kısmet! vardır Allahın bildiği, inşallah sizlerin yüzü güler, benim bat 23 kasım :) oyüzden ilgimi çekti topik bende uğramak istedim,güzel haberlerinizi almak isterim paylaşırsanız sevincinize ortak olurum.. sevgiler :KK66:
Allahtan ümit kesilmez inşallah içinizi ferah tutun rabbimin bir zamanı vardır elbette anne olursunuz dua ve sabır etmek gerek böylesi durumlarda.
Bir sorun var mi acaba ondan mı olmuyor?

Benim bat 29 kasim. Daha 8 günüm var. 2 gun once mecburen beta yaptirmistm tomografi için. Degerim 2 çıkmıştı. Bugün de tekrar yaptrdm 0.100 çıktı. Adetime daha var diye umitsizlige dusmedim. Ama aklimdaki sorular daha da cogaldi. Beklemek ne zor yahu. o_O

Günaydınlar bugün benim olma günüm ve bir gün geçmio hiç yani günü gününe oluyorum. Şuan tüm belirtileri var
Bazen tüm belirtiler olunca da hamile olunabilir diolar ama o çok az ihtimal
Saçlarım yağ bastı sivilcem de çıktı sinirliyim tatlı acayip CAnım istiyo.resmen olucam bugün bakalım nolcak:işsiz:

bi oğlum var gün aşırı oldu o :) bundada tek ilişki,oğlumda tam yumurtlama günü,bunda yumurtlama gününden iki gün önce oldu ilşki bende çok kız istiyorum sağlıklı evlat olsunlar inşallah hee bide sola dönüp yatım hep erkek sağda kız solda derler

O zaman bu istatistiğe göre benim kızım olmayacak, çünkü solda tüp yok ne olursa sağdan olacak ;)

Ben de Yen'i öğrenmiştim bu olayı yana yatmak iyi geliomuş ikidir yan tarafa yatıorum sırtüstü yatardım hep bakalım sağ sol farketmez

Kızlarrrr günaydın :) Ben sanki hayalet ikinci çizgiyi gördüm gibi bi bakar mısınız ya nolur. Bugun regl olmam lazımdı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    22,9 KB · Görüntüleme: 62
Çok çok hafif gibi ama yarın sabah ilk idrarla yap netleşir inşaşlah sevinme yarın sevin sabah ok

Ya suan deli gibi midem bulanıyor ondan mı bilemedim. Acaba daha kahvaltı yapmadım ondan mı onu da bilemedim. İlk idrarla yaptım bunu ama hayalet gibi de olsa gördüm gibi. Üzülmek de istemiyorum ama suan çok şaşkınım :KK45:

Back