• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 23 Kasım olanlar ve bebişini bekleyenler burda mı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Göğüslerim çok hassas ve üç gündür çok aşırı kaşıntım var vajinada ben enfeksiyon mu kaptım acaba diye hamileliğe hiç ihtimal vermedim ama o dediğin ostrojen hormonu ve hamileliğin salgıdağı akıntı yapabilirmiş onuda bi yerde okudum tabi doktora sormadım da bugün krem alayım diyorum
Bır ltsuya bı corba kasıgı elma sırkesı koy yıka gecer kasıntın cnm ınsallah ılac surme

Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almak nasip etsin darısıda bize inş. Kaşıntı için elme sirkesi veya civam percemi suyuyla yikama yapabilirsin hemen geciriyo
sabah sıcak suyun içine elma sirkesi döküp yıkadım baya iyi geldi ama bi süre sonra yine oluyo akşama tekrar yapıcam çalışınca

Hamişiiiim açlık varmı belırtılerın de yada ne belırtın oldu
valla şu dikkatimi çekti hiç öyle yorgunluğum yok enerji patlaması var oğlumda hep uyuklardım belkide dha çok erken uyuklamak için gece 12 oluyo gram uykum yok,iki kere gece uyandım midem ağzıma geldi ama mide bulantısı değil soda içip yattım,açlık sabahları acıktığımı bilmem geç kahvaltı yaparım 6 da kahvaltı yaptım :) ama onun dışında sürekli açlık hissetmiyorum.

valla şu dikkatimi çekti hiç öyle yorgunluğum yok enerji patlaması var oğlumda hep uyuklardım belkide dha çok erken uyuklamak için gece 12 oluyo gram uykum yok,iki kere gece uyandım midem ağzıma geldi ama mide bulantısı değil soda içip yattım,açlık sabahları acıktığımı bilmem geç kahvaltı yaparım 6 da kahvaltı yaptım :) ama onun dışında sürekli açlık hissetmiyorum.
Bende sabah 6da acikip yemek yedim :kk77:

Back