- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
Başladım zaten canimCanm adetn bittgnde basla o gunlerde kalablrmssn intrnttede yazyr :) meryem suresinede basla cnm ins kabul okur hepimizin ya:)
Aynen canım devam bu ara geneSen yinede ikiskiye gir canim sık olmasada 2 gunde bir filan yap
bakalım inşallah bu ayı iyi değerlendirmeyi düşünüyorumBaşla canım 1 gün ara ile kaçırma
Evet canim senin bat benimkine göre baya erken ilk güzel haberi sen verirsin inşallah :)Aynen canım devam bu ara gene
Kabul olcak dualarımız kızlar ins :)Evet ben hemen ertesi gün başladım:)
İns canm kabul olcak ins bakalm bizde alcaz ins bu ay iyi haberleri ya:)Başladım zaten canimmeryem suresinide okurum inşallah kabul olur
hadi inşallah yazalım hepimiz buraya güzel haberleri inşallahKabul olcak dualarımız kızlar ins :)
ayın 19 u yumurtlama günü diyor takvimde ama bence ayın 17 siydi adetim 4 gün sürüyor 28 günde bir
Yazmazmym etiketlcm hepnizi konu bile accam artk orda bebeklermizi konsrz:)Ha
hadi inşallah yazalım hepimiz buraya güzel haberleri inşallah
İnşallah canım keşke o durumlara gecsekYazmazmym etiketlcm hepnizi konu bile accam artk orda bebeklermizi konsrz:)
Gelcz cnm ben inanyrm ya bu zamanlari iyi degerlendrmemz lazm bence ins tutrİnşallah canım keşke o durumlara gecsek
yumurtlaman ne zaman oldu canm?Benimde
Cumartesi canımyumurtlaman ne zaman oldu canm?
sen erken yumurtlamışsın o zaman canm bende 18mart oldu )ne zamandır istiyorsunuz?Cumartesi canım
inşallah oluruz haberleşelim bat günlerindeBenimde 18 iydi 4 gün süryor 28 günde :) bakalm nolck anne olczmı bu ay
Tm canım inşallahinşallah oluruz haberleşelim bat günlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?