- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 33
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
valla canım zararı olmaz bence tuttuysa sonucta eskiden beri kadınlar buna dikkat edemezdi yumurtlama günü filan bile bilmiyorlardı tabi önce düşük filan olduysa daha riskli oluyorŞöyle de aklma geliyor tuttu ise zararı olurmu yoksa genede devam edeyim o zaman belki adete yakın tutarsa normalde yumurtlama günümü yakaladım düzenli regl düzenli yumurtlmam oluyor ama bebişim yok henüz
amin inşallahRabbim aratmasın bizede her isteyende versin inşallah
İnşallah tatlim bu aydan umudum çok :)Amin canm evlat baska ya kızlar şu evlatvkokusu dizisini izlyrm daha cok icim gidiyr biz kadnlar nye bu kadar hassasz anlamyrm :))
İns kuzum senle iyi haberleri alrz cnm ya bu ay ugurlu gelr :)
Bilmiyorum ki canim ne zamandi yumurtlaman kaç gün olduYumurtlama günümü değerlendirdim genede geç döllenme olabilirmi
Yok canım daha o duyguyu hiç yaşamadım 1 5 yıllık evlyimvalla canım zararı olmaz bence tuttuysa sonucta eskiden beri kadınlar buna dikkat edemezdi yumurtlama günü filan bile bilmiyorlardı tabi önce düşük filan olduysa daha riskli oluyor
Sende iyi degerlendirdin mi cnm :) bende iyi degerlendryrm bu aralsr yumurtlama zamsnm bos brakamamaya calsyrm ins tutar :)İnşallah tatlim bu aydan umudum çok :)
Cumartesi gündü canımBilmiyorum ki canim ne zamandi yumurtlaman kaç gün oldu
hm bende 1,5 yıldır evliyim canım bir kere kürtaj oldum bakalım inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavusuruz bebeklerimizeYok canım daha o duyguyu hiç yaşamadım 1 5 yıllık evlyim
Daha yumurtlama gelmedi canim adetim yeni bitti bi dün basladik işte :)Sende iyi degerlendirdin mi cnm :) bende iyi degerlendryrm bu aralsr yumurtlama zamsnm bos brakamamaya calsyrm ins tutar :)
Neler yapıyrsnz bilmdklermz varsa derman olsunİnşallah tatlim bu aydan umudum çok :)
İnşallah canım Rabbim nasip etsin artık onu hissetmek çok istiyorum bat ne zamandi seninhm bende 1,5 yıldır evliyim canım bir kere kürtaj oldum bakalım inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavusuruz bebeklerimize
Canm adetn bittgnde basla o gunlerde kalablrmssn intrnttede yazyr :) meryem suresinede basla cnm ins kabul okur hepimizin ya:)Daha yumurtlama gelmedi canim adetim yeni bitti bi dün basladik işte :)
Evet ben hemen ertesi gün başladım:)Canm adetn bittgnde basla o gunlerde kalablrmssn intrnttede yazyr :) meryem suresinede basla cnm ins kabul okur hepimizin ya:)
1 nisan çok heycnlym halen çlşmlara devam edymsn canımBenimde 2 nisan az kaldı heyecanla beklemedeyim :)
15 nisan adetim daha yeni bitti canımİnşallah canım Rabbim nasip etsin artık onu hissetmek çok istiyorum bat ne zamandi senin
Sen yinede ikiskiye gir canim sık olmasada 2 gunde bir filan yapCumartesi gündü canım
evet devam ediyorum orta dönem diyor takvimde cumaya kadar sonuna kadar değerlendiriyorum umut işte1 nisan çok heycnlym halen çlimana devam edymsn canım
Başla canım 1 gün ara ile kaçırma15 nisan adetim daha yeni bitti canım
evet devam ediyorum orta dönem diyor takvimde cumaya kadar sonuna kadar değerlendiriyorum umut işte[/QUO
yumurtlama ne gündü canım birde kaç gün süryo adetiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?