• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat nisan

aaaa nisandaysa nasıl bu kadar çabuk öğrendin tatlım ya bizede söyle formülü..yoksa 1 nisan şakasımı:)

Daha bilmiyorum hanımlar :)) insAllah Rabbim hepimize hamileliği nasip etmiştir. 17.gun yüm günüm ovi testi kullandım. Yarın sabah gebelik testi yapmayı düşünüyorum, erken ama olsun:KK45: geçen ay bir hafta kala öğrenmiştim bakalım bu ayda nasıp olcakmi:dua:

Daha bilmiyorum hanımlar :)) insAllah Rabbim hepimize hamileliği nasip etmiştir. 17.gun yüm günüm ovi testi kullandım. Yarın sabah gebelik testi yapmayı düşünüyorum, erken ama olsun:KK45: geçen ay bir hafta kala öğrenmiştim bakalım bu ayda nasıp olcakmi:dua:

AYYY yapma bence direkt insanın hevesi kaçıyor.Benim ilk çocuğum idrarda çıkmamıştı şaka gibi yapıyorum yapıyorum yok.
ben nasıl anladım biliyormusunuz iş çıkışıydı ve çikolota krizine girdim..yani bildiğiniz kriz arka arkaya 4 tane nestle bol sütlü çikolota yedim ondan birkaç gün sonra üstüne görme yaşadım "aaaa dedim regl oldum 2 gün az az geldi ped bile kullanmadım" sonra oda kesilince idrar testi yaptım yine çıkmadı ve dedim bi kan testine gideyim..ve mutlu son hamileydim:):anneadayı:

AYYY yapma bence direkt insanın hevesi kaçıyor.Benim ilk çocuğum idrarda çıkmamıştı şaka gibi yapıyorum yapıyorum yok.
ben nasıl anladım biliyormusunuz iş çıkışıydı ve çikolota krizine girdim..yani bildiğiniz kriz arka arkaya 4 tane nestle bol sütlü çikolota yedim ondan birkaç gün sonra üstüne görme yaşadım "aaaa dedim regl oldum 2 gün az az geldi ped bile kullanmadım" sonra oda kesilince idrar testi yaptım yine çıkmadı ve dedim bi kan testine gideyim..ve mutlu son hamileydim:):anneadayı:
Sonra noldu düşük mü yaşadin canim ya

yok kızlar sene 2012 den bahsediyorum. ilk çocuğum... çok sağlıklı,haftasında normal doğumla olan bir oğlum oldu:sampiyon:şimdi ikincinin zamanı diyerek niyet ettik bu ay olacak Allahın izniyle

Aa ne guzel :)))) mutlu son olsun da ne olursa olsun :KK200:

geçen ayda mı hamileydin

Geçen ay kimyasal gebelik gecirdim cnm. Bat tan iki gün sonra adetle birlikte düştü

merhaba heyooo bende varımmm...benimde nisanın 7 si..çalışmalar devam ama günleri kaçırıyoruz sanki bu ay sadece 3 kere yapabildik.. bir tanesi tam yumurtlama günümdü...ben çok eminim bu ay Allahın izniyle hamile kalıcam ve kalıcaz olumlu düşünelim hep olumlu konuşalım...
bu arada benimde bütün spermler dışarı çıkıyor ki bu olması gerekenmiş dğeri yolunu bulur zaten
Görünce üzülüyorum çıktı diye tutmuck dye gerçekten normalmiş anca hamile kalsam evet diyebileceğim galiba inşallah oluruuz

Yapcakmısın canım ben duryrum yapmym ya

yok kızlar sene 2012 den bahsediyorum. ilk çocuğum... çok sağlıklı,haftasında normal doğumla olan bir oğlum oldu:sampiyon:şimdi ikincinin zamanı diyerek niyet ettik bu ay olacak Allahın izniyle
Hmmm tamam o zaman canim bende ilk hamileligin olacak sandim Allah anali babali büyütsun hemen ikinci cocuguda nasip etsin inşallah tabi burdaki isteyen herkese :)

kızlar olumlu cümleler kullanmanız çok önemli beyninize sürekli olumlu mesajlar yollamalısınız.yaşadığınız farklı olsada olumlu düşünmeli kelimeleri ona göre seçmelisiniz.
eğer hamile kalmadıysanız doğru zaman değildir siz parçayı görüyorsunuz bütün çok farklı ben 9 aydır korunmuyorum bu ay doğru zaman diye hissediyorum

kızlar benden 1 sene sonra evlenen arkadasımın hamile olduğunu öğrendim ben neden kalamıyorum herkes hamile psikolojim bozuldu artık sucum ne allahım diyesim geliyor ama isyanda etmek istemiyorum çok kötüyüm tabi ki onunu için güzel bir sey bu kıskançlık değil siz beni anlarsınız biliyorum

Back