• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat nisan

bende bu cuma başlamayı düşünüyorum canım allah dualarımızı kabul etsin
İns canm basla sen yerki kalpten konus rabbimle o duyar seni ins kabul olur dualarımız :) bu duayı okuyup hamile kalan kisilerle konstm dusun yani hersyn hayrliso bakalm:)

Bende hiç birşey yapmıyorum adet sonrası hemen başladk çalışmalara 1 gün boş geçip adete kadar böyle mi devam etmeliyim sizce????
valla canım bilmiyorum ki sen bilirsin bende gün aşırı gitmeyi düşünüyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum bir süre sonra görev gibi oluyor öyle de iyi olmuyor

İns canm basla sen yerki kalpten konus rabbimle o duyar seni ins kabul olur dualarımız :) bu duayı okuyup hamile kalan kisilerle konstm dusun yani hersyn hayrliso bakalm:)
ay inşallah canım inşallah. nisan güzel bir ay bahar geliyor insanın içi açılıyor inşallah bebişlerde gelir

ay inşallah canım inşallah. nisan güzel bir ay bahar geliyor insanın içi açılıyor inşallah bebişlerde gelir
Canm ins kalrz hepmiz kalrsak aralkta dogcak kuzularmz cokk istyrm ya iki gundr bebek sevyrm birde daha aylk icim nasl gdyr bir bilseniz bizede nasip olur ins cnm :))

valla canım bilmiyorum ki sen bilirsin bende gün aşırı gitmeyi düşünüyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum bir süre sonra görev gibi oluyor öyle de iyi olmuyor
Şöyle de aklma geliyor tuttu ise zararı olurmu yoksa genede devam edeyim o zaman belki adete yakın tutarsa normalde yumurtlama günümü yakaladım düzenli regl düzenli yumurtlmam oluyor ama bebişim yok henüz:(

Canm ins kalrz hepmiz kalrsak aralkta dogcak kuzularmz cokk istyrm ya iki gundr bebek sevyrm birde daha aylk icim nasl gdyr bir bilseniz bizede nasip olur ins cnm :))
evet inşallah aralık bbekleri olacaklar insan bir yerde bebek görünce içi gdiyor inşallah bize de nasip olur tüm olmayanlara allah anne olmak isteyen hiç bir kadını yavrusuz bırakmasın çok zormus gercekten

evet inşallah aralık bbekleri olacaklar insan bir yerde bebek görünce içi gdiyor inşallah bize de nasip olur tüm olmayanlara allah anne olmak isteyen hiç bir kadını yavrusuz bırakmasın çok zormus gercekten
Amin canm evlat baska ya kızlar şu evlatvkokusu dizisini izlyrm daha cok icim gidiyr biz kadnlar nye bu kadar hassasz anlamyrm :))
Aynen canim benimde içim gidiyo inşallah olur bu ayy yaa :)
İns kuzum senle iyi haberleri alrz cnm ya bu ay ugurlu gelr :)

Back