- 22 Mart 2017
- 245
- 65
- 13
- Konu Sahibi Minik ellerim
Çalışmalara genede decaminşallah oluruz haberleşelim bat günlerinde
Folik asit kyllnymsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışmalara genede decaminşallah oluruz haberleşelim bat günlerinde
sen nasıl anlıyorsun yumurtlama gününü takvim hesabına göre miTm canım inşallah
eskiden kullandım ama şimdi almıyorum sıkıldım beklemekten hamile kalırsam kullanırımÇalışmalara genede decam
Folik asit kyllnymsn
Ovlsyn testi ve takvim cnmsen nasıl anlıyorsun yumurtlama gününü takvim hesabına göre mi
bende öyle ama ovulasyon testini pek anlamadım o nedenle sık sık çalışma yapıyorum :)Ovlsyn testi ve takvim cnm
Takvim 1 2 gün oynuyor
Ovulasyon testi daha çok strese sokuyo insani akisina birakmamiz lazim sık sık çalışma daha iyi yani canim ne zaman tutacağı belli olmaz :)bende öyle ama ovulasyon testini pek anlamadım o nedenle sık sık çalışma yapıyorum :)
aynı fikirdeyim zaten o testler sık ilişki yaşamayanlar içinmiş günü hesaplamak adına biz ikimizde istediğimiz için sürekli deniyoruzOvulasyon testi daha çok strese sokuyo insani akisina birakmamiz lazim sık sık çalışma daha iyi yani canim ne zaman tutacağı belli olmaz :)
Aynen canım ben yaptim iki ay silik te olsa ilişki oluyodu yumurtlama günude geçse ilişki oluyodu artık kullanmayacam dedim nasıl olsa düzenli ilişki oluyo bide çok pahalı satiyolar eczanelerde boşuna paraya yazıkaynı fikirdeyim zaten o testler sık ilişki yaşamayanlar içinmiş günü hesaplamak adına biz ikimizde istediğimiz için sürekli deniyoruz
Evet çok pahalıAynen canım ben yaptim iki ay silik te olsa ilişki oluyodu yumurtlama günude geçse ilişki oluyodu artık kullanmayacam dedim nasıl olsa düzenli ilişki oluyo bide çok pahalı satiyolar eczanelerde boşuna paraya yazık
Korunmadğımzdn ilişki anında hissedymsnz ben hiç hisstmyrum ve birçoğu dışarda ckyoaynı fikirdeyim zaten o testler sık ilişki yaşamayanlar içinmiş günü hesaplamak adına biz ikimizde istediğimiz için sürekli deniyoruz
hi karışık saldım canım afedersinbizde 3aydır evliyiz çokistiyoruz)Cumartesi 18 canım işte aynı
5 ay gibi bir süre ama bukadar çalşmyduk bu ay diyelim yani aslında
Hadi inşallah kızlarGünaydın 22 nisan kızlar inşallah bu ay güzel haberler alırız ❤
İnşallahGünaydın 22 nisan kızlar inşallah bu ay güzel haberler alırız ❤
İnşallah alırız güzel haberlerhi karışık saldım canım afedersinbizde 3aydır evliyiz çokistiyoruz)
hamile misin1nisann