• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat nisan

Ovulasyon testi daha çok strese sokuyo insani akisina birakmamiz lazim sık sık çalışma daha iyi yani canim ne zaman tutacağı belli olmaz :)
aynı fikirdeyim zaten o testler sık ilişki yaşamayanlar içinmiş günü hesaplamak adına biz ikimizde istediğimiz için sürekli deniyoruz

aynı fikirdeyim zaten o testler sık ilişki yaşamayanlar içinmiş günü hesaplamak adına biz ikimizde istediğimiz için sürekli deniyoruz
Aynen canım ben yaptim iki ay silik te olsa ilişki oluyodu yumurtlama günude geçse ilişki oluyodu artık kullanmayacam dedim nasıl olsa düzenli ilişki oluyo bide çok pahalı satiyolar eczanelerde boşuna paraya yazık

merhaba heyooo bende varımmm...benimde nisanın 7 si..çalışmalar devam ama günleri kaçırıyoruz sanki bu ay sadece 3 kere yapabildik.. bir tanesi tam yumurtlama günümdü...ben çok eminim bu ay Allahın izniyle hamile kalıcam ve kalıcaz olumlu düşünelim hep olumlu konuşalım...
bu arada benimde bütün spermler dışarı çıkıyor ki bu olması gerekenmiş dğeri yolunu bulur zaten

Back