- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
- Konu Sahibi Minik ellerim
-
Aynen canim öyle yap muhakkak yakalarsin yum gunünü bende öyle yapiyorumBende hiç birşey yapmıyorum adet sonrası hemen başladk çalışmalara 1 gün boş geçip adete kadar böyle mi devam etmeliyim sizce????
Onu bende duydum dikkat edin canlarAaa öyle mi onu bilmiyodum yemeyim o zaman kistten baya dertliyim çünkü canim
İns canm basla sen yerki kalpten konus rabbimle o duyar seni ins kabul olur dualarımız :) bu duayı okuyup hamile kalan kisilerle konstm dusun yani hersyn hayrliso bakalm:)bende bu cuma başlamayı düşünüyorum canım allah dualarımızı kabul etsin
Yumurtlama günümü yakaladım genede devam edeyim değilmiAynen canim öyle yap muhakkak yakalarsin yum gunünü bende öyle yapiyorum
valla canım bilmiyorum ki sen bilirsin bende gün aşırı gitmeyi düşünüyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum bir süre sonra görev gibi oluyor öyle de iyi olmuyorBende hiç birşey yapmıyorum adet sonrası hemen başladk çalışmalara 1 gün boş geçip adete kadar böyle mi devam etmeliyim sizce????
Bende az koyuyum o zaman canım faydasi çok diyolar :)canım öyle yazmıslardı hep bende korktum hatta ama neyse az kullanayım dedim kendi kafama göre takılıyorum yani
ay inşallah canım inşallah. nisan güzel bir ay bahar geliyor insanın içi açılıyor inşallah bebişlerde gelirİns canm basla sen yerki kalpten konus rabbimle o duyar seni ins kabul olur dualarımız :) bu duayı okuyup hamile kalan kisilerle konstm dusun yani hersyn hayrliso bakalm:)
Etmende fayda var canim geç döllenme oluyo bazenYumurtlama günümü yakaladım genede devam edeyim değilmi
canım istersen liste yap batlar yazan öyle daha iyi oluyor konuyu da sürekli takip ederiz o zaman sadece nisan ayı için olması iyi olur öyle nisan mayıs haziran filan diye yazıyorlar onlar çok karısıyorNisan 1 benim
Canm ins kalrz hepmiz kalrsak aralkta dogcak kuzularmz cokk istyrm ya iki gundr bebek sevyrm birde daha aylk icim nasl gdyr bir bilseniz bizede nasip olur ins cnm :))ay inşallah canım inşallah. nisan güzel bir ay bahar geliyor insanın içi açılıyor inşallah bebişlerde gelir
evet öyleymiş aynen az kullan sendeBende az koyuyum o zaman canım faydasi çok diyolar :)
Şöyle de aklma geliyor tuttu ise zararı olurmu yoksa genede devam edeyim o zaman belki adete yakın tutarsa normalde yumurtlama günümü yakaladım düzenli regl düzenli yumurtlmam oluyor ama bebişim yok henüzvalla canım bilmiyorum ki sen bilirsin bende gün aşırı gitmeyi düşünüyorum ama nereye kadar devam eder bilmiyorum bir süre sonra görev gibi oluyor öyle de iyi olmuyor
Aynen canim benimde içim gidiyo inşallah olur bu ayy yaa :)Canm ins kalrz hepmiz kalrsak aralkta dogcak kuzularmz cokk istyrm ya iki gundr bebek sevyrm birde daha aylk icim nasl gdyr bir bilseniz bizede nasip olur ins cnm :))
Yumurtlama günümü değerlendirdim genede geç döllenme olabilirmiEtmende fayda var canim geç döllenme oluyo bazen
evet inşallah aralık bbekleri olacaklar insan bir yerde bebek görünce içi gdiyor inşallah bize de nasip olur tüm olmayanlara allah anne olmak isteyen hiç bir kadını yavrusuz bırakmasın çok zormus gercektenCanm ins kalrz hepmiz kalrsak aralkta dogcak kuzularmz cokk istyrm ya iki gundr bebek sevyrm birde daha aylk icim nasl gdyr bir bilseniz bizede nasip olur ins cnm :))
İçim gidiyor benimde olsa diyorum gönülden diyorum minğim bi gelsn artıkAynen canim benimde içim gidiyo inşallah olur bu ayy yaa :)
Benimdenisan 1hadi hayırlısı bakalım
Rabbim aratmasın bizede her isteyende versin inşallahevet inşallah aralık bbekleri olacaklar insan bir yerde bebek görünce içi gdiyor inşallah bize de nasip olur tüm olmayanlara allah anne olmak isteyen hiç bir kadını yavrusuz bırakmasın çok zormus gercekten
Amin canm evlat baska ya kızlar şu evlatvkokusu dizisini izlyrm daha cok icim gidiyr biz kadnlar nye bu kadar hassasz anlamyrm :))evet inşallah aralık bbekleri olacaklar insan bir yerde bebek görünce içi gdiyor inşallah bize de nasip olur tüm olmayanlara allah anne olmak isteyen hiç bir kadını yavrusuz bırakmasın çok zormus gercekten
İns kuzum senle iyi haberleri alrz cnm ya bu ay ugurlu gelr :)Aynen canim benimde içim gidiyo inşallah olur bu ayy yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?