- 25 Kasım 2017
- 1.010
- 568
- 73
31 ya da 32. Günde adet oluyorum. Hesaplayınca 17-18. Gün yumurtlama olmuş oluyor. Bu ay ona dikkat edeceğim.
Onun dışında duyduğuma göre yakı yapıştırıp hamile kalan varmış .
Ben de yakı yapıştırdım (4 Mayıs’ta).
Dediğine göre işe yarıyormuş.
3 ya da 4 ü yumurtlama günü gösteriyor bizim eşimle 2 si gecesi , 4 ü gecesi ve 5 i gecesi ilişki oldu.
Yakıyı 4 ünde yapıştırdım. Bakalım inşallah olur. Olursa burada yazacağım zaten
Hamile kalan arkadaşlar lütfen en azından özel bi yol izledilerse paylaşabilir mi?
*** 12 mayısta kan tahlili yaptırdım (adete 5 gün kala) negatifti. Ancak şu an adet 5 gün gecikti. Bugün test yapacağım... belki geç döllenmedir
***veeeee hamileyim 22 mayıs doktora gittim rahim kalınlığım gayet iyi olduğunu söyledi. Kese 5000 de görünürmüş. Beta hcg yaptırdım sonucunu bekliyorum
Onun dışında duyduğuma göre yakı yapıştırıp hamile kalan varmış .
Ben de yakı yapıştırdım (4 Mayıs’ta).
Dediğine göre işe yarıyormuş.
3 ya da 4 ü yumurtlama günü gösteriyor bizim eşimle 2 si gecesi , 4 ü gecesi ve 5 i gecesi ilişki oldu.
Yakıyı 4 ünde yapıştırdım. Bakalım inşallah olur. Olursa burada yazacağım zaten
Hamile kalan arkadaşlar lütfen en azından özel bi yol izledilerse paylaşabilir mi?
*** 12 mayısta kan tahlili yaptırdım (adete 5 gün kala) negatifti. Ancak şu an adet 5 gün gecikti. Bugün test yapacağım... belki geç döllenmedir
***veeeee hamileyim 22 mayıs doktora gittim rahim kalınlığım gayet iyi olduğunu söyledi. Kese 5000 de görünürmüş. Beta hcg yaptırdım sonucunu bekliyorum
Son düzenleme: