- 11 Ocak 2016
- 277
- 121
- 18
- Konu Sahibi UMUDUMSABRIM
-
hoşgeldin canım hep beraber sayalım günleri varmı belirtilerben 1 mart
bendee ikiz bebek çok istiyordum 11aydır olmayınca artk tek olsada olur ama olur inşallh modundayım canımprofildeki gibi ikizlerimin olmasını isterim , çok tatlılar yaaa
ben dayanamayıp yapıcam yine sanırım testyok cnm daha yumurtlama geceli 2 gün oldu sanırım 5. haftadan önce belirti olmuyormuş ,
gecen ay adetten bi gün önce test yaptım negatifti bu ay adet günü gelmeden yapmam
hayırlısıyla inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım yaprofildeki gibi ikizlerimin olmasını isterim , çok tatlılar yaaa
evet canım azcıcık kaldı inşallah güzel haberleregeri sayım 11 gün :)
canım bende testi bırakmayı düşünüyorum heralde birdaha yumurtlama olmaz ama çokda bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar görürlerde cevaplarlar inşallah biziYalnız ben ovulasyon testi siliklestikten sonra saldim iyice acaba regl gününe kadar denemek mi gerekiyor . Umarım test doğrudur yaniltmaz olmazsa önümüzdeki ay regle kadar gün aşırı denerim
canım bende testi bırakmayı düşünüyorum heralde birdaha yumurtlama olmaz ama çok da bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar görürlerde cevaplarlar inşallah bizigün aşırıya biz çok niyetlendık ama bir türlü olmadı hep arada 2gün geçtiği olduğu
AMİN CANIM İNŞALLAH YAaynen bizim de arada kayma oluyor cunkü işten gelmiş ve cok yorgun oluyoruz yemek ev işi vesaire bi gün yapmasan diger gun işleri yapmak gerekiyor , inşallah tutunmuştur bebişlerimiz
aynı zamanda dualar ediyorum , artık gerisi Allah ın takdiri
işte insan umut aryor canm yaben de hiç bir belirti yok henuz tabi beklemek için belki biraz erken 5 haftadan once belirti olmuyomuş galiba(
BAT MART ilk hafta olanlar olarak birlikte neler yaşadığımızı heycanlarımızı belirtilerimizi kısacası sevinçlerimizi hüzünlerimizi birlikte paylaşalım inşallah 2016 mart mutluluk haberleri getirir isteyen herkeze
amin canım inşallah hep beraber gün sayalım sende varmı belirtiler ben gibi arıyormusun belirtiBenim de bat 5 mart. Topik inşallah uğur getirir bizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?