• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat Mart ilk hafta olanlar birlikte gün sayalım

UMUDUMSABRIM

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
277
121
18
BAT MART ilk hafta olanlar olarak birlikte neler yaşadığımızı heycanlarımızı belirtilerimizi kısacası sevinçlerimizi hüzünlerimizi birlikte paylaşalım inşallah 2016 mart mutluluk haberleri getirir isteyen herkeze :KK69::KK6::KK46:

yok cnm daha yumurtlama geceli 2 gün oldu sanırım 5. haftadan önce belirti olmuyormuş ,
gecen ay adetten bi gün önce test yaptım negatifti bu ay adet günü gelmeden yapmam

yok cnm daha yumurtlama geceli 2 gün oldu sanırım 5. haftadan önce belirti olmuyormuş ,
gecen ay adetten bi gün önce test yaptım negatifti bu ay adet günü gelmeden yapmam
ben dayanamayıp yapıcam yine sanırım test:KK43: insan sabredemiyor . ben kendimi dinlemekten okadar çok belirti arıyorum ki:-) kasık agrım var batma sancıyıp geçio akıntım dün geçtiydi biraz önce farkettim yine gelmiş bütün herşey umut sebebim hayırlısıyla inşallah bebiştendir:KK9::KK58::KK6:

Yalnız ben ovulasyon testi siliklestikten sonra saldim iyice acaba regl gününe kadar denemek mi gerekiyor . Umarım test doğrudur yaniltmaz olmazsa önümüzdeki ay regle kadar gün aşırı denerim

Yalnız ben ovulasyon testi siliklestikten sonra saldim iyice acaba regl gününe kadar denemek mi gerekiyor . Umarım test doğrudur yaniltmaz olmazsa önümüzdeki ay regle kadar gün aşırı denerim
canım bende testi bırakmayı düşünüyorum heralde birdaha yumurtlama olmaz ama çokda bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar görürlerde cevaplarlar inşallah bizi:110: gün aşırıya biz çok niyetlendık ama bir türlü olmadı hep arada 2gün geçtiği olduğu:KK70:

canım bende testi bırakmayı düşünüyorum heralde birdaha yumurtlama olmaz ama çok da bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar görürlerde cevaplarlar inşallah bizi:110: gün aşırıya biz çok niyetlendık ama bir türlü olmadı hep arada 2gün geçtiği olduğu:KK70:

aynen bizim de arada kayma oluyor cunkü işten gelmiş ve cok yorgun oluyoruz yemek ev işi vesaire bi gün yapmasan diger gun işleri yapmak gerekiyor , inşallah tutunmuştur bebişlerimiz

aynı zamanda dualar ediyorum , artık gerisi Allah ın takdiri

aynen bizim de arada kayma oluyor cunkü işten gelmiş ve cok yorgun oluyoruz yemek ev işi vesaire bi gün yapmasan diger gun işleri yapmak gerekiyor , inşallah tutunmuştur bebişlerimiz

aynı zamanda dualar ediyorum , artık gerisi Allah ın takdiri
AMİN CANIM İNŞALLAH YA
11 AY OLCAK CANIM YA BENİM ARTK İNŞALLAH BERABER SEVİNİRİZ BU AY AKŞAMDAN BERİ KASIĞIMDANBACAKALARIMA AYAKLARIMA DOĞRU BİR AĞRI VAR AMA HAYIR OLUR İNŞALLAH YA

BAT MART ilk hafta olanlar olarak birlikte neler yaşadığımızı heycanlarımızı belirtilerimizi kısacası sevinçlerimizi hüzünlerimizi birlikte paylaşalım inşallah 2016 mart mutluluk haberleri getirir isteyen herkeze :KK69::KK6::KK46:

Benim de bat 5 mart. Topik inşallah uğur getirir bizlere :)

Back