- Emoji Skoru
- 247
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Hala olmadim canim test yaptim negatif cikti. Karnimda agriyo sanirim olacagim offf offff yine kirmizilar gelecekİnşallah olmassın canım gerek kalmaz
Benim de aynisi yanliz adet olmadim günümü bekliyorum test icinkızlar bu ay azda olsa ümidim vardı doktor klomen verdi klomenden sonra iki yumurtam vardı sağ ve sol da olmak üzere çatlatma iğnesi verdi ama maalesef tutmadı. ne yazıkki bugün adet oldum. benim gibi olan varsa gelin sarılcam.
Canim benimde bat 22 temmuz yumurtlama 8 haziranMerhaba
Benim de 22 temmuz.. 8 Temmuz'da yumurtlama oldu. Daha önceki ayda yumurtlamayı yakalamıştım ama devamı gelmemişti. Bakalım bu ay sonuç ne olacak
CanımCanim benimde bat 22 temmuz yumurtlama 8 haziran
günün ne zaman inşallah tutmuşturBenim de aynisi yanliz adet olmadim günümü bekliyorum test icin
yaa canım ya üzüldümAdetim bugün bitti canım az oluyor benim ağustosa inşallahrabbim gönlüne göre versin seninde ins olmazsın kuzumm
Amiin canım aminyaa canım ya üzüldümrabbim bize ne zaman nasip edecek acaba rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten bu bekleme süreci çok zormuş rabbim bundan beter dert vermesin inş
aynen canım inan bende öyleyim kaç sene oldu halen olmuyor gerçekten psikoloji olarakta çöküyorsunAmiin canım aminolacağını bilsem hani takmam kafaya zaten olur diye olmazsa diye korkuyorum ((
kan mı verdinizKızlar ben test yaptırsm 0 cıktı ama hala reql olmadım sizce geç döllenme olsa zamanla yükselirmi
Yalan söylemek zorunda bırakıyorlar düşünmüyoruz erken şöyle böyle demek zorunda kalıyoruz bilmiyorlar ki bizde istiyoruz evlat sahibi olmayı Allah dan gelen bişi biz elimizden geleni yapıyoruz kiaynen canım inan bende öyleyim kaç sene oldu halen olmuyor gerçekten psikoloji olarakta çöküyorsunbide insanların sürekli neden çocuk yapmıyorsun neden düşünmüyorsun demeleri iyice insanın moralini bozuyor
Yalan söylemek zorunda bırakıyorlar düşünmüyoruz erken şöyle böyle demek zorunda kalıyoruz bilmiyorlar ki bizde istiyoruz evlat sahibi olmayı Allah dan gelen bişi biz elimizden geleni yapıyoruz ki
Her misafirliğe gittimizde tokalasip sarılırken kulağıma benimde diyorlar bı değişiklik var mı bebiş var mı diye insanlar neden bu kadar kırıcı ki. Onların isteğine göre mi çocuk yapcaz? Belki gerçekten düşünmüyoruz ? Belki bizde çok istiyoruz ama olmuyor yaradan dan gelen bişiBenim iki. Eltim ikiside fenalikta yarisirlar biktim ignemelerinden cocuk cocuk cocuk kocam.istemiyor um.daha erken dedide susturdu disuncesizler sarilirken kulagina bebek.soranlar gicik oluyorum
Canim kusura bakma yeni gordum mesajini ben memleketteydim giremedim o yuzden yazamadim ben zeynepkamilde oldum ameliyati o yuzden ucret odemedim yani ssk li oldugun icin bilemiycem ama ozel hastaneler 8000 e kadar fiyat veriyorlar ameliyat icin diye biliyorum
Evet kan testi yaptrmıstım 3. Günü ama 0 cıktı bugün 8. Günüm hala adet olmadımkan mı verdiniz
gebelik varsa çıkar normalde şuanda sen gebeysen değerin 100-300 felan çıkar diyebiliyorum bence kadın doğuma görün neyden dolayı adet olmuyorsun diyeEvet kan testi yaptrmıstım 3. Günü ama 0 cıktı bugün 8. Günüm hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?