ya gidicem aslında aklımdan geçiyo yıl dönümü hediyesiyle veririm bu akşam eşime varsa diye ama korkuyorumda bilemedim şimdi ilk düşük oldu bi yanımda korku bi yanımda heyecan
yaa dün yaptım test, negatif çıktı işte. Tek umudum geç döllenme olması, o yüzden bekliyorum hala.
Kafana takma merve diyo arkadaşlarım, unut gitsin düşünme hayırlısı karım diyo kocam, ben şaştım kaldım yaa, gerçektende dünkü halimi mutsuzluğumu düşünüyorum da acıncak haldeyim.
canım düşüğün varsa ki benimde var ilk şüphemde gitmek istiyorum çünkü ekstra bişey verebilir en basiti progesterona başlatıyo tutunma için , bence vakit kaybetme
yok daha neler acınacak haldeymiş... kendine gel bakalımmmmtam yumurtlama tarihini biliyormusun onu de bakalım bana?
kociş msj atmış gelen giden varmı(regl)dio koptum yaaaaaaaaaaaaa
canım düşüğün varsa ki benimde var ilk şüphemde gitmek istiyorum çünkü ekstra bişey verebilir en basiti progesterona başlatıyo tutunma için , bence vakit kaybetme
aaaaaaaaaa benim herüfüüm öyledirne güzel işte ilgili bi herüfffff
kızlar galiba müjdem geliyorovulasyon testine göre ayın 25gibi yumurtladım.geçtiğimiz cuma yani ayın 30unda idrar tahlili yaptım(markası laboguik ) hemen bişe çıkmadı ama testimi atmadım sabah kalktım bi baktım ki çooookk silik bir çizgi var.2gündür yapıyorum gebelik testini hemde akşam hep silik çıkıyor.bugün sabah yataktan kalkamadım mide bulantısı baş dönmesi fenaaaa.rahatsızlığım geçince doktora gittim.beta hcg yaptırdım ve değerim 17.77Nazar.yani adetim ayın 9unda ama ben bekleyemedim.bebeğim galiba bana tutunmaya çalışıyor şuan sizede haber vermek istedim
kızlar galiba müjdem geliyorovulasyon testine göre ayın 25gibi yumurtladım.geçtiğimiz cuma yani ayın 30unda idrar tahlili yaptım(markası laboguik ) hemen bişe çıkmadı ama testimi atmadım sabah kalktım bi baktım ki çooookk silik bir çizgi var.2gündür yapıyorum gebelik testini hemde akşam hep silik çıkıyor.bugün sabah yataktan kalkamadım mide bulantısı baş dönmesi fenaaaa.rahatsızlığım geçince doktora gittim.beta hcg yaptırdım ve değerim 17.77nazar.yani adetim ayın 9unda ama ben bekleyemedim.bebeğim galiba bana tutunmaya çalışıyor şuan sizede haber vermek istedim
kızlar galiba müjdem geliyorovulasyon testine göre ayın 25gibi yumurtladım.geçtiğimiz cuma yani ayın 30unda idrar tahlili yaptım(markası laboguik ) hemen bişe çıkmadı ama testimi atmadım sabah kalktım bi baktım ki çooookk silik bir çizgi var.2gündür yapıyorum gebelik testini hemde akşam hep silik çıkıyor.bugün sabah yataktan kalkamadım mide bulantısı baş dönmesi fenaaaa.rahatsızlığım geçince doktora gittim.beta hcg yaptırdım ve değerim 17.77nazar.yani adetim ayın 9unda ama ben bekleyemedim.bebeğim galiba bana tutunmaya çalışıyor şuan sizede haber vermek istedim
benimki de bana sabah aramış belirti var mı diye sordu ki gariptir ben belirtiler üretirken beni kendime getiren cümleler kuran kişidir kendisi , hayırdır inşallah dedim....
26 ekim kurban bayramının 2.günü hastaladım yumurtalama tarihimde 10 kasım pazar gününe denk geliyo işte
aaaaaaaaaa benim herüfüüm öyledir
kızlar galiba müjdem geliyorovulasyon testine göre ayın 25gibi yumurtladım.geçtiğimiz cuma yani ayın 30unda idrar tahlili yaptım(markası laboguik ) hemen bişe çıkmadı ama testimi atmadım sabah kalktım bi baktım ki çooookk silik bir çizgi var.2gündür yapıyorum gebelik testini hemde akşam hep silik çıkıyor.bugün sabah yataktan kalkamadım mide bulantısı baş dönmesi fenaaaa.rahatsızlığım geçince doktora gittim.beta hcg yaptırdım ve değerim 17.77Nazar.yani adetim ayın 9unda ama ben bekleyemedim.bebeğim galiba bana tutunmaya çalışıyor şuan sizede haber vermek istedim
aaaaaaaaaa benim herüfüüm öyledir
hayırdır hakıkaten acaba o da bebişin oldugunu mu hissedio kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?