- 23 Ekim 2011
- 4.753
- 6
akşam 8-9 gibi uyku sabah 5 te iştima yarı uyur yarı uyanık artık erken kalkan yol alır unutmayınız
bu bizim taktik kız sizde mi aynı yoldan gidiosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam 8-9 gibi uyku sabah 5 te iştima yarı uyur yarı uyanık artık erken kalkan yol alır unutmayınız
bence sen bu gazla bol bol çalış şekerim
ediyorum cnm ediyorum.bizde onu dusunuyoruz canım ya kara kara.sabah erken yapmak daha iyiymiş ama haftasonu olmadıgı surece cok zor bızım ıcın 7de evden cıkmıs oluyoruz
yeni hamişimiz hayırlı olsunn. 6 gün kala öğrenen kimdi nickleri karıştırıyorm ama benimde 7 gün var bişi çıkmadı :
doktor istrsen klomen kullanalım dedi ben de yok dedim iyi o zaman 1 seneye tamamla öyle gel dedi
iki bayan gelmiş kontrole anne kız. kızı yeni doğum yapmış annesi de hamile olduğunu öğrendi kadın şoka girdi resmen :
[*]polianna -------- 29.11.2012
teşekkür ederim isteyen herkesi Allah listeye yazdırmak nasip etsin inş.
yeni hamişimiz hayırlı olsunn. 6 gün kala öğrenen kimdi nickleri karıştırıyorm ama benimde 7 gün var bişi çıkmadı :
doktor istrsen klomen kullanalım dedi ben de yok dedim iyi o zaman 1 seneye tamamla öyle gel dedi
iki bayan gelmiş kontrole anne kız. kızı yeni doğum yapmış annesi de hamile olduğunu öğrendi kadın şoka girdi resmen :
bu bizim taktik kız sizde mi aynı yoldan gidiosunuz
antidepresif böyle miden de şiş gibi hissediyomusun belin kalınlaşmış gibi yani göbekle mide birbirine karıştımı?
yaa takvimi ekledim ama erkin mi oldu nebiliyim heveslendim o da oluverdi şipşak :)
bennn geldiiimmmm bi koşu gittim kan verdim geldim hadi bakalım hayırlısı ama içimde sanki kocaman bi hayır var o kadar şeye rağmen
bennn geldiiimmmm bi koşu gittim kan verdim geldim hadi bakalım hayırlısı ama içimde sanki kocaman bi hayır var o kadar şeye rağmen
artık sonucu bekleyip birlikte görcez cnm:26: